Kondylomaty (bradavičky)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
18.10.10 16:50

radka.vos

tak mockrat dekuju,ze aspon nekdo mi to vysvetlil :hug: mej se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
18.10.10 16:52

Nemas vubec zac. Akorat ted muzes napsat ty me, kdyz si byla uz jednou po odstranovani… :mrgreen:
Odstranovali to laserem? A bolelo nasledne to hojeni? :mrgreen:
Ja uz mazu domu, tak kdyztak nakouknu zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.10 17:07

Ahoj, já je měla asi před dvěma lety. Ny „vypálení“ jsem vůbec nechtěla, brr tak jsem si nechala předepsat mast Aldaru (již ji tu někdo zmiňoval) a pomohla 100%.

• Citovat
  • Upravit
142
19.10.10 06:13

radka.vos

me to delali v narkoze,vezmou jakousi skrabku a cely ti to seskrabou,uz vim jak se citi opareny cunik kdyz ho skrabkou ocesavaj :lol: ,nasledny hojeni sice stipe hlavne kdyz des na malou ale da se to prezit,zhruba 3 den uz skoro nic necitis a z nemocnice te pustej jeste ten den(rano prijdes-odpoledne odchazis)takhle jsem to mela ja co si pamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
19.10.10 09:29

Diky diky, tu mast bych moc chtela, ale mam to bohuzel i vevnitr, takze me operace nemine… :-?

smolarka - aha, tak me ceka misto skrabky laser… :wink: A nemocnici to mam na 3 dny a 10 dni neschopenka… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
19.10.10 12:28

radka.vos

stim skusenosti nemam ale drzim palce at ti to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
20.10.10 09:43

Diky, tobe taky, hlavne at uz se to nevrati… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
20.10.10 14:46

radka.vos

:wink: taky doufam,dej pak vedet jak ti to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
2.3.11 02:02

ahojky ja to mela pred peti lety a fakt bych to nechtela znova,nevim v jakem rozsahu to mas ale ja to mela taky i vevnitr strasne i z venku kdyz jsem se holila tak jsem si to vzdy poranila a mela jsem to az do analu.vypalovali mi to ale na operaci jsem cekala asi dva mesice takze se to rozlezlo jeste vic a to co jsem zazila uz bych nikdy nechtela!nemohla jsem chodit na zachod ani curat to byla bolest,mezi nohama jsem mela emental!!! a asi tak petkrat vetsi! no tak jsem byla v nemocnici asi 10dni nak se to zvrtlo a po 14dnech jsem sla na kontrolu a tam mi rekli ze to neudelali poradne tak jsem sla jeste jednou!!mazec,ale to uz tolik nebolelo mela jsem to malo ale kazdopadne ja mela smulu ja s tim byla doma 4 mesice,ale nechci te strasit!to vubec jestli to nemas moc tak se neboj! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
2.3.11 02:03

jsem blb nekoukla jsem se na datum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.12.11 11:40

....

Já je měla taky… bohužel teď to má opravdu hodně lidí. Každopádně mi bylo řečeno, že to může být ze zanedbané hygieny, časté střídání partnerů nebo oslabení imunity. Každopádně přímo mě řekl gynekolog, že nejčastěji je to od partnera, který nic viditelného nemá, ale je pouze přenašečem…Každopádně jsem dostala 3 nabídky jak situaci vyřešit. 1.byla vypálení lejzrem, kde mi ale sdělil, že to může zanechat jakoby pigmentové skvrny.. 2.chirurgickým zákrokem pod narkózou seškrab ostrou lžičkou. za 3.mastička. Vybrala jsem si tedy chirurgický zákrok.Bohužel za 1 měsíc od zákroku jsem měla bradavičky zpět…celá nešťastná jsem šla ke gynekologovi a řekla, že zkusím mastičku. Bohužel si nepamatuji, jak se jmenovala pokud by někdo chtěl zjistím. Každopádně stála okolo 1 700Kč a jsou tam malý pytlíčky ale pomohlo to a už mám přes rok pokoj… sestra to má nyní a bohužel ji mastička nepomohla…je to asi individuální…hlavně jít s tím někam včas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 15:29

Ahoj taky jsem byla na tomto zákroku u nás to šlo docela rychle přišla jsem k doktorovi ráno za chvíli mě vzali na sál pichli injekci během 3 minut jsem usla a myslím si, že během 10 minut bylo vše zamnou já byla na dospávacím pokoji kde jsem byla ani né hodinu a pak jsem šla domu, vůbec nic mě nebolelo ani špatně mi nebylo jen jsem pak trošinku krvácela z místa ale jen trochu. jenže po týdnu mi na kontrole doktor řekl, že se mi to vrací a jestli bych nechtěla to očkování proti děložnímu čípku, ž to prý na to pomáhá, že když je špatná imunita tak s to vrací..jelikož je mi 23 tak jsem se byla ptát na pojištovně jestli mi něco proplátí a řekli, že jo ale mě se do toho moc nechce radši hledám jiné vychodisko a rady jak se toho zbavit. myslíte, že by mi ta mastička pomohla? ještě jsem četla, že by si měl člověk nějak zvyšit imunitu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.13 09:50

Ahoj, mám asi také tento problém. Doktorka podle cytologie našla nějaké změny na čípku, rozhodně vyloučila rakovinu a v podstatě mi řekla, že to není nic, co by se muselo řešit druhý den, ale kvůli případnému těhotenství či možnému vzniku rakoviny mi doporučila do special. zařízení na detailní vyšetření, kde se rozhodnou jestli laser nebo operace. Neřekla, že jsou to kondylomata, že prý je to vir, který způsobuje třeba opar. Způsob nákazy mi neřekla, že prý se to nedá zjistit a že bych to mohla chytit od manžela vůbec nezmínila, ani mi nezakázala pohlavní styk, ani nedoporučila léčit manžela. Tak nevím, jestli jsou to bradavice nebo ne a jestli tedy může manžel mát nějaké potíže nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Petr079uska
29.7.13 10:56

Ahoj holky, taky mam z timhle zkusenost uz sice nastesti delsi dobu je to v pohode nerada bych to zakrikla.byla sem u gynekolozky a na druhy den se mi to udelalo jenze sem byla jeste hodne mlada :-) a nejak sme tomu nevenovala pozornost no jenze pak uz se to strasne rychle rozmnozovalo a mela sem to vsude a strasne moc. nastesti na vypaleni sem jit nemusela potirala mi to nejakou ziravinou kazdy den a to zabralo. bolelo to jako blazen enmohla sme na zachod ani se umyt chodit no proste nic :-( rekla mi ze sem to chytla pohlavnim stykem nebo nekde na zachodcich.ja sem ale mela podezreni ze sem to chytla u dr bo se tenkrat teprve zavadely zrcatka za 30kc a ja sme si nechala dat jeste to stare mylsim ze uz to nemela poradne umyte a ze sem to chytla tam ale kdyz sem se tady docetla ze inkubacni doba je tak dlouho tak sem se celkem zarazila…mylsite ze je to blbost? no ale pak sem se toho teda zbavila ale vracelo se mi to kazdy mesic takze humus a to asi 5 mesicu po sobe pravidelne a snad uz se to nikdy nevrati :-(

• Citovat
  • Upravit
27
18.12.13 12:42

Pokusím se oživit příspěvek

Dnes mi byla na gynekologii zjištěna kondylomata. Jelikož jsem se s tímto výrazem nikdy nesetkala a pospíchala jsem do práce, tak jsem to jen odkývala a víc neřešila. Pak jsem začala googlit a zjistila o co jde. Moje doktorka mi řekla, že se mám objednat na odstranění dusíkem do motola. Akorát tedy v motole mi řekli, že přímo dusíkem to nedělají..tak nevím, co mě bude čekat..ale asi na chirurgický zákrok to není…Zažila jste to některá? Vrátilo se vám to? jak probíhalo odstranění?
A co mě zaráží je i fakt, že je to prý víceméně jen pohlavně přenosná nemoc a s přítelem jsme spolu už přes 5 let…tak proč teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí