Konec přátelství!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
31.7.21 01:08

@annali

Uzemnilo mě to, co si budeme povídat. 😂 Ale s*at na to.. hold je nás nepovrchnich slunickaru méně než jsem si myslela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
31.7.21 01:09
@Veri.sta píše:
@annaliUzemnilo mě to, co si budeme povídat. 😂 Ale s*at na to.. hold je nás nepovrchnich slunickaru méně než jsem si myslela :D

Hold bych tomu rozhodně nevzdával. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
457
31.7.21 01:11

@Aquarius79

Takže… Štíhlejší přítel co cvičí, stará se o sebe, má se rád, má pro tebe větší váhu než silnější přítel, který také cviči, má se rád a stará se o sebe úplně stejně? :palec:

Hodnota, pokora a láska k člověku by se přeci neměla upínat na to, kolik člověk váží kilo. Tohle mi říkají me morální hodnoty 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
31.7.21 01:19
@Aquarius79 píše:
OK, podíváme se na to ještě z jiného úhlu pohledu. Pro mne má také větší hodnotu člověk, který se zná, váží si sám sebe a pracuje na sobě. Třeba hubnutí do té kategorie patří, protože se tím vytváří další prostor pro rozšíření, přátelských aktivit.
p

WTF 8o.
Proč musíš svoje kamarády hodnotit? Nestačí, ze je s nima proste dobře? Zrovna kámošky, pořád počítají kalorie, jsou dost otravné. A většina chlapů taky upřednostní pohodovou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
31.7.21 01:22
@Veri.sta píše:
Zdravíčko 😇

Chtěla bych se s vámi podělit o to, jak lidi dokážou být de*ilni. 😂
Přátelila jsem se s pohodovym chlapem, měli jsme stejné zájmy a koníčky, takova nelepší kámoška prostě jen s penisem. Oba jsme byli zadání, s dětmi. Já 25, on 29. 😂

Naše přátelství jsem utla po tom, co mi bylo sděleno ve zkratce toto:,,Kdybys byla hubenější, máš pro mě větší hodnotu a měl bych tě celkově radši. Byla bys lepší člověk."

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Slysel někdo z vás podobnou neadekvátní kravinu z úst svého blízkého?

Tak řekl to možná trošku drsně, ale od toho je přátelství. Komu jinému to říct úplně na plnou hubu, než kámošovi nebo kamosce. Ja bych to od svých dvou kamarádů spíše asi ocenil. Protože ja ti vidím tak, že mu na vás záleží a chtěl váš trochu vyhecovat. Pokud je to opravdu nadváha, tak to chápu, protože ja bych se taky nechtěl koukat na to, jak si blízký člověk ničí zdraví. Cizí lidi ať si váží kolik chtějí, nikoho nesoudim, navíc, když clovek nezna pricinu, ale u kamose by mi to jedno nebylo, kdyby to bylo z toho, že se vyzral. Neznamená to rozhodně, že silný člověk, je horší člověk, ale já to u toho co on řekl nebo napsal, tak nevnímám. Ale říkám, záleží kolik je to kilo. No a s tím vazením si i to chápu. Asi bych si méně vážil člověka, který si evidentně neváží sám sebe, když si dobrovolně ničí zdraví a ano, stoupnul by u mě, kdyby se s tím rozhodl něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.7.21 01:26

@Matt 02

To je smutné docela.
Mě ta nadváha po porodu syna nijak neomezuje, ani fyzicky ani psychicky, mám se ráda, jsem veselá a upřímná. Sama se snažím postupně vracet do starých kolejí, cvičím, jsem aktivní máma… a tohle,,škatulkování,, či srovnávání hodnot podle kil a váhy mi přijde dost hloupé no 🙂 ale děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
31.7.21 01:29

@brisco

Protože právě ty hodnoty jsou přátelství. Bez těch hodnot vám s přáteli nemůže být dobře.

• Citovat
  • Upravit
8435
31.7.21 01:30
@Matt 02 píše:
Tak řekl to možná trošku drsně, ale od toho je přátelství. Komu jinému to říct úplně na plnou hubu, než kámošovi nebo kamosce. Ja bych to od svých dvou kamarádů spíše asi ocenil. Protože ja ti vidím tak, že mu na vás záleží a chtěl váš trochu vyhecovat. Pokud je to opravdu nadváha, tak to chápu, protože ja bych se taky nechtěl koukat na to, jak si blízký člověk ničí zdraví. Cizí lidi ať si váží kolik chtějí, nikoho nesoudim, navíc, když clovek nezna pricinu, ale u kamose by mi to jedno nebylo, kdyby to bylo z toho, že se vyzral. Neznamená to rozhodně, že silný člověk, je horší člověk, ale já to u toho co on řekl nebo napsal, tak nevnímám. Ale říkám, záleží kolik je to kilo. No a s tím vazením si i to chápu. Asi bych si méně vážil člověka, který si evidentně neváží sám sebe, když si dobrovolně ničí zdraví a ano, stoupnul by u mě, kdyby se s tím rozhodl něco dělat.

To si pleteš nadváhu s obezitou. Ale hodnota člověka opravdu není dána jeho váhou. To dobrovolné ničení se….bereš to stejně i s kouřením, alkoholem atd? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
31.7.21 01:31
@Veri.sta píše:
@Matt 02To je smutné docela.
Mě ta nadváha po porodu syna nijak neomezuje, ani fyzicky ani psychicky, mám se ráda, jsem veselá a upřímná. Sama se snažím postupně vracet do starých kolejí, cvičím, jsem aktivní máma… a tohle,,škatulkování,, či srovnávání hodnot podle kil a váhy mi přijde dost hloupé no 🙂 ale děkuji za názor

No tak pokud jste takto spokojená, tak fajn, ale je to opravdu tak? Když se vás to evidentně dotklo. Přece, když s tím budu v pohodě, tak mu na tyhle levý řeknu, jdi do perdele a zasměju se tomu. Nebyl by to pro me tohle konkrétně důvod posílat přátelství do kopru, když by mi moje váha vyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
31.7.21 01:32

@Veri.sta Řekl to teda dost blbě, hele. Ale já to pochopila tak, že má o tebe starost. Je ti 25, v tomhle věku je pravděpodobné, že nebudeš mít zdravotní problémy z nadváhy. A to ti říkám jako ženská s nadváhou ;) zdravotní problémy naštěstí nemám, ale pracuju na zhubnuti.
Kamarády si každopádně podle váhy nevybíram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
31.7.21 01:33
@Aquarius79 píše:
@briscoProtože právě ty hodnoty jsou přátelství. Bez těch hodnot vám s přáteli nemůže být dobře.

A ty hodnoty spočívají ve váze? Jako nemohla bych se přátelit s někým, kdo ubližuje a zanedbává svoje děti, to je pravda. Ale faldy kámoškám fakt nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
31.7.21 01:35
@brisco píše:
bereš to stejně i s kouřením, alkoholem atd? :think:

Já tedy ano. Ale pravdou je, že ženám to nepodávám hrubým stylem.

• Citovat
  • Upravit
457
31.7.21 01:35

@Matt 02
Mě urazilo to, že má nadváha ovlivňuje jeho míru přátelské lásky vůči mě.
I kdyby sám přibral 60 kilo a neměl 3 zuby, pořád ho budu mít ráda stejně, proto jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
31.7.21 01:36
@Veri.sta píše:
@Matt 02
Mě urazilo to, že má nadváha ovlivňuje jeho míru přátelské lásky vůči mě.
I kdyby sám přibral 60 kilo a neměl 3 zuby, pořád ho budu mít ráda stejně, proto jaký je.

No to jo, ale podle mě to tak nemyslel, z toho co jste napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.7.21 01:36

@Mediula
A neurazilo by tě, kdyby ti tvá nejlepší kamarádka řekla že až zhubnes, budeš pro ni lepší kámoška😂?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí