Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Matt 02
Dekuji za vaše názory a odpovědi 🙂
Příspěvek upraven 31.07.21 v 01:40
@brisco píše:
A ty hodnoty spočívají ve váze? Jako nemohla bych se přátelit s někým, kdo ubližuje a zanedbává svoje děti, to je pravda. Ale faldy kámoškám fakt nepočítám.
Já to schválně otočím. A proč by ty hodnoty zrovna neměli spočívat i ve váze?
@brisco píše:
To si pleteš nadváhu s obezitou. Ale hodnota člověka opravdu není dána jeho váhou. To dobrovolné ničení se….bereš to stejně i s kouřením, alkoholem atd?
Ano, já neříkám, že bych se přestal bavit s tím člověkem, ale vadilo by mi to. Ja nepiju ani nekourim vůbec. Když si někdo dá na akci speka, v pátek si da tři piva a dvě ciga, tak to je každého věc, ale pokud by můj kámoš chlsdzal třeba denně nebo hodně často a vyhulil krabičku denně, tak ano, podle mě by se ničil.
Příspěvek upraven 31.07.21 v 18:14
@Veri.sta píše:
@Mediula
A neurazilo by tě, kdyby ti tvá nejlepší kamarádka řekla že až zhubnes, budeš pro ni lepší kámoška😂?
Já bych si pomyslela, že se bacila do hlavy
. Ale mě a většině kámošek už je přes 40 a máme trochu jiné životní priority. ![]()
Kouření, drogy a podobné zvěrstva jsou zase jiné téma.
Tady jde o tělesnou schránku.. jako by někdo tvrdil že ženy s malýma prsama jsou lepší kámošky než ženy s velkýma 😂 😂
@Veri.sta píše:
@Matt 02Kouření, drogy a podobné zvěrstva jsou zase jiné téma.
Tady jde o tělesnou schránku.. jako by někdo tvrdil že ženy s malýma prsama jsou lepší kámošky než ženy s velkýma 😂 😂
Ne to je rozdíl, malá prsa neničí zdraví, nadváha ano.
@Veri.sta
Já nevím, já se s kamarády bavím, nepíšeme si. Takže kdyby něco takového řekla, hned bych se jí zeptala, jak to myslela. I bych slyšela tón a melodií hlasu.
Jen jak řekl, že by si tě vážil, to chápu tak, že by tě obdivoval, žes to dokázala.
@Matt 02
Počkat.. takže mě se špekem má méně rád jen proto, aby ho to potom tolik nemrzlo až umřu? 😂 😂 😂 😂
Zakladatelko mě fakt přijde ujetý končit přátelství kvůli nedorozumění. Z toho co píšeš to možná řekl necitlivě, ale nevidím za tím zlý úmysl. Naopak se spíš být tebou zamyslím nad tím jestli sama sobě zbytečně nekomplikuješ život. Očividně jsi na to velmi citlivá, takže bych v prvé řadě řešila to. Věř mi, že nechávat se ovládat svými úzkostmi je cesta do pekla.
@Veri.sta píše:
@Matt 02
Počkat.. takže mě se špekem má méně rád jen proto, aby ho to potom tolik nemrzlo až umřu? 😂 😂 😂 😂
Ne, ale tlustší lidé mají dříve zdravotní problémy a dříve umírají a nechtěl bych, aby si někdo mě blízký, koho mám rád takto dobrovolně krátil život. Ale říkám záleží kolik to je kilo.
@Aquarius79 píše:
Já to schválně otočím. A proč by ty hodnoty zrovna neměli spočívat i ve váze?
Protože když dojde na skutečné problémy, tak na exteriéru nezáleží. Já se už 10 let pohybuju mezi maminkama s různě postiženými dětmi. 80-90 procent jich má nadváhu. Protože na sebe nemají čas, protože bývají na antidepresivech, protože jim chlapi zdrhli a čokoláda na útěchu zůstala. Ale stejně jsou báječné, zlaté ženské ![]()
@Mediula
A právě z tónů jeho hlasu a intonace jsem poznala, že tohle opravdové přátelství nebylo. Někdy člověku hold záleží více na jiných věcech než je charakter 🙂
@Veri.sta píše:Takže… Štíhlejší přítel co cvičí, stará se o sebe, má se rád, má pro tebe větší váhu
Ne, má pro mne menší váhu, protože je štíhlejší. ![]()
@Veri.sta píše:než silnější přítel, který také cviči, má se rád a stará se o sebe úplně stejně?
Nevybavuji si, že bych ve své příspěvku měl silnějšího a štíhlejšího přítele. Podsouváte mi něco, co jsem vůbec nenapsal.
@Veri.sta píše:Hodnota, pokora a láska k člověku by se přeci neměla upínat na to, kolik člověk váží kilo. Tohle mi říkají me morální hodnoty 😂
Mé morální hodnoty mi říkají, že bych měl být lepším a svět kolem sebe dělat lepším. A pokud do toho světa patří přátele, kteří by mohli být o pár kilo lepší, tak jim to rozhodně řeknu. Moji přátelé to totiž ode mne přijmou v dobrém slova smyslu.
@Parninas
Zlý úmysl v tom zřejmě nebyl, pravda. Ovšem tímto jsem poznala, že to opravdové přátelství co jsem si myslela že mezi sebou máme, zase tak moc opravdové a spřízněné nebylo. Jde o to, tento člověk u mě celkove klesl tím, že mu záleží více na fyzické stránce osoby než na tom uvnitř. Tohle se s mou filozofii prostě neshoduje 😇
@brisco píše:
Protože když dojde na skutečné problémy, tak na exteriéru nezáleží. Já se už 10 let pohybuju mezi maminkama s různě postiženými dětmi. 80-90 procent jich má nadváhu. Protože na sebe nemají čas, protože bývají na antidepresivech, protože jim chlapi zdrhli a čokoláda na útěchu zůstala. Ale stejně jsou báječné, zlaté ženské
Jenže já se na váhu nedívám jako externista, ale internista. Kdyby těch vašich 80- 90% nemělo nadváhu, tak věřte, že se dostanou do takové duševní pohody, že mohou přestat zobat antidepresiva. A nezlobte se na mne, ale ženská, co zobe antidepresiva, tak může být všechno, jen ne zlatá.