Konferenční stolek, zn.levný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1494
1.8.23 08:26

Smazáno, omylem jsem vložila 2× :nevim:

Příspěvek upraven 01.08.23 v 08:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
1.8.23 08:27

Ahoj, ráda bych oživila diskuzi. Kde jste, prosím, kupovaly konferenční stolek? A jaká je jeho výška? Já jsem překvapená, že všechny, které se mi líbí, jsou hodně nízké? Zkusím vložit foto stolku, který by se mi líbil a hodil, ale má jen 43 cm na výšku, to je málo 8o :? Děkuju všem za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
1.8.23 08:28

Stolek, který se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
1.8.23 08:53

@mimart tak si ho nech vyrobit u truhláře. Tohle ti v jakémkoliv rozměru z lamina stluče kde kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
1.8.23 09:35

@Popokatepetla jenže v jaké ceně :hug:? Už jsme se při rekonstrukci hodně vydali z peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
1.8.23 09:42
@mimart píše:
@Popokatepetla jenže v jaké ceně :hug:? Už jsme se při rekonstrukci hodně vydali z peněz

Tohle asi v diskusi nevyřešíš 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
1.8.23 10:03

@Venett však já to řešit nechci ;) v příspěvku se ptám, kde uživatelky kupovaly konferenční stolky a jaké jsou výšky ;)…zatím jedna odpověď na moji otázku. Počkám, zda ještě někdo napíše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.8.23 23:45
@mimart píše:
@Venett však já to řešit nechci ;) v příspěvku se ptám, kde uživatelky kupovaly konferenční stolky a jaké jsou výšky ;)…zatím jedna odpověď na moji otázku. Počkám, zda ještě někdo napíše :kytka:

Vsechno mrnavy, to je normal.

Muzes byt tvurci, koupit neco na bazaru a uriznout tomu nohy atd.
Moznosti je.

Jsou i stolky se zvedaci/polohovaci deskou.
(Meli jsme a super, u toho se i naobedvas.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
2.8.23 07:19

@Lucie_Sx máš pravdu, je to normální, v jiných diskuzích jsem se dočetla, že někdo má výšku 38 a je moc spokojený. Možná je to i o zvyku :think:.
O tom stolečku se zvedací plochou už jsem přemýšlela, je i takový podobný tomu, co se mně líbí, možná tedy koupím ten… díky za tip :kytka:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný