Kontaktní čočky z DM dioptrie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
383
1.8.14 17:34

.

Příspěvek upraven 13.03.16 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.8.14 23:54

@SabinaG

I já díky za popis, porovnala jsem s Bausch a možná by mi mohly sednout, jen průměr je o 0,1 menší, což by nemělo vadit. Snad je v našem DM seženu, pak napíšu zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
2.8.14 00:08

Ahoj, s čočkami z DM ještě zkušenost nemám (neměla jsem při ruce rozměry těch mých a myslím, že to je docela důležité, aby dobře seděly na oku, ani netlačily ani nebyly moc volné a nejezdily po oku…), ale už několik let používám ten jejich roztok (ten prostředně drahý, ani ten nejlevnější ani ten nejdražší) a jsem s ním nadmíru spokojená - vozí mi ho sestra z Německa. Cenově bomba oproti roztokům z lékárny…

Čočky vyzkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.8.14 12:53

Čočky koupeny a vyzkoušeny. Dokonce hned podstoupily zátěžový test při usnutí odpoledním na tři hodiny a dokonce i slzný test, když mě chlap vytočil. :pocitac: Jsou v pohodě, v oku o nich nevím, nemlží se. Takže za mě paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
3.8.14 18:07

Já už je taky mám a jsem spokojená, jsou pohodlné, necítím je, ale je fakt že nové jsou vždycky ok, tak uvidíme koncem měsíce. Ale zatím je můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.8.14 08:09

Ahoj, je tu nějaká majitelka Acuvue Oasys, která testovala ty měsíční z DM a má je už delší dobu? Jak se chovají když nejsou úplně nové? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
25.8.14 13:42

.

Příspěvek upraven 13.03.16 v 21:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.9.14 23:15

Obnovuji, je to přesně měsíc, co mám Dm čočky a v podstatě za tu cenu spokojenost. Jen jsem si všimla, že je dost často během dne vymrkávám, trochu mi vysouší oko. Večer se už těším, až je vyndám a oko si odpočine, pak už se zamlžují. Přijdou mi v podstatě stejné jako Bausch@Lomb, ty jsem měla roky předtím. Kdysi jsem zkusila na pár dní Acuvue a ty byly teda super, ale to je prostě jiná liga. Nicméně, za ty peníze asi Dm čočky ujdou, takže je nejspíš koupím znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.9.14 17:29

Děkuji, příště až budu plánovat odklad nákupu čoček na další měsíc a přetrpění s brýlemi, tak si zajdu do DM a taky je otestuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.12.14 15:17

Holky a ty čočky z DM se musí vyndávat každý den? Já používám měsíční, vyndávají se jednou týdně. Tak bych byla asi pohodlná je vyndávat každý den :D ale cenově mě moc lákají :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.2.15 11:36

Dobrý den, omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku k bakalářské práci. Dotazník je zaměřen na společnost DM. Všem mockrát děkuji. Dotazník najdete pod odkazem. http://45779.vyplnto.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
19.3.15 15:50

Mam ty denní. dneska jsem si je koupila a nejak mi nesedi. vidim rozmazane a p :? orad je citim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí