Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
I já díky za popis, porovnala jsem s Bausch a možná by mi mohly sednout, jen průměr je o 0,1 menší, což by nemělo vadit. Snad je v našem DM seženu, pak napíšu zkušenost.
Ahoj, s čočkami z DM ještě zkušenost nemám (neměla jsem při ruce rozměry těch mých a myslím, že to je docela důležité, aby dobře seděly na oku, ani netlačily ani nebyly moc volné a nejezdily po oku…), ale už několik let používám ten jejich roztok (ten prostředně drahý, ani ten nejlevnější ani ten nejdražší) a jsem s ním nadmíru spokojená - vozí mi ho sestra z Německa. Cenově bomba oproti roztokům z lékárny…
Čočky vyzkouším…
Čočky koupeny a vyzkoušeny. Dokonce hned podstoupily zátěžový test při usnutí odpoledním na tři hodiny a dokonce i slzný test, když mě chlap vytočil.
Jsou v pohodě, v oku o nich nevím, nemlží se. Takže za mě paráda ![]()
Já už je taky mám a jsem spokojená, jsou pohodlné, necítím je, ale je fakt že nové jsou vždycky ok, tak uvidíme koncem měsíce. Ale zatím je můžu doporučit.
Ahoj, je tu nějaká majitelka Acuvue Oasys, která testovala ty měsíční z DM a má je už delší dobu? Jak se chovají když nejsou úplně nové? Děkuji
Obnovuji, je to přesně měsíc, co mám Dm čočky a v podstatě za tu cenu spokojenost. Jen jsem si všimla, že je dost často během dne vymrkávám, trochu mi vysouší oko. Večer se už těším, až je vyndám a oko si odpočine, pak už se zamlžují. Přijdou mi v podstatě stejné jako Bausch@Lomb, ty jsem měla roky předtím. Kdysi jsem zkusila na pár dní Acuvue a ty byly teda super, ale to je prostě jiná liga. Nicméně, za ty peníze asi Dm čočky ujdou, takže je nejspíš koupím znovu.
Děkuji, příště až budu plánovat odklad nákupu čoček na další měsíc a přetrpění s brýlemi, tak si zajdu do DM a taky je otestuji ![]()
Holky a ty čočky z DM se musí vyndávat každý den? Já používám měsíční, vyndávají se jednou týdně. Tak bych byla asi pohodlná je vyndávat každý den
ale cenově mě moc lákají ![]()
Dobrý den, omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku k bakalářské práci. Dotazník je zaměřen na společnost DM. Všem mockrát děkuji. Dotazník najdete pod odkazem. http://45779.vyplnto.cz/
Mam ty denní. dneska jsem si je koupila a nejak mi nesedi. vidim rozmazane a p
orad je citim