Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já bych pro jistotu zajela do porodnice na kontrolu, aby se vyloučil začínající porod nebo tak. Pohyby cítíš normálně? Je možné, že jsi třeba už i dehydrovaná z těch průjmů. Do poradny bych nečekala. Držím palečky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky!
Jsem 29.tt a do poradny jdu příští týden.
Potřebuju poradit od zkušených.
Včera ráno mi začal prujem, za celý den jsem byla na WC asi 6×, párkrát menší křeč do břicha. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost. No ale v noci na dnešek peklo, spala jsem celkem asi dvacet minut, jinak jsem furt litala a křeče silnější a častější než včera, do toho šílená zimnice.
Myslíte si, že jsem prostě chytla jen nějakou virózu? Četla jsem, že křeče můžou podráždit dělohu a začít kontrakce. Jak rozpoznám, že jde pořád jen o křeče z průjmu? Jsem z toho nesvá, dejte mi sem své zkušenostidíky
Určitě zavolej své Dr a požádej ji o mimořádnou kontrolu. Nebo zajeď rovnou do porodnice
Jela bych určitě na kontrolu. Mě porod začínal vždy přesně takovými bolestmi, jako když máš průjem. Tys nejspíš jen něco chytla, ale bála bych se, aby to nerozjelo porod. Jestli máš doma magnésko, tak ho zobni a volej doktorce.
Jeste si pro jistotu udelej test na covid, omikron casto zpusobuje prujem nebo zvraceni.
@Ananas123456 řekla bych, že antigen je dost zbytečny, on totiž omikron nepozná..syn si dělal 2, oba negativ a Pcr odpoledne a ten pozitivní ![]()
@martina.se
Asi jak u koho, nám to ukázaly i domácí antigeny a PCR přímo omicron potvrdil.
Ahoj zakladatelko, můžu se prosím zeptat, jak to dopadlo? Doufám, že je vše v pořádku ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, můžu se prosím zeptat, jak to dopadlo? Doufám, že je vše v pořádku
Ahoj, naštěstí vše v pohodě. Brala jsem černé uhlí, probiotika a držela dietu, křeče ustoupily jako první z těch všech potíží. Lékařka mi jen k tomu všemu doporučila PCR test a říkala, že pokud cítím pohyby a křeče se nestanou pravidelnými a sílícími bolestmi, tak to bude dobrý. A taky, že ano ![]()
Ahoj holky!
díky
Jsem 29.tt a do poradny jdu příští týden.
Potřebuju poradit od zkušených.
Včera ráno mi začal prujem, za celý den jsem byla na WC asi 6×, párkrát menší křeč do břicha. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost. No ale v noci na dnešek peklo, spala jsem celkem asi dvacet minut, jinak jsem furt litala a křeče silnější a častější než včera, do toho šílená zimnice.
Myslíte si, že jsem prostě chytla jen nějakou virózu? Četla jsem, že křeče můžou podráždit dělohu a začít kontrakce. Jak rozpoznám, že jde pořád jen o křeče z průjmu? Jsem z toho nesvá, dejte mi sem své zkušenosti