Kontrola od tchýně - úklid

Anonymní
8.11.19 10:04

Kontrola od tchýně

Holky, jdu se vypovidat..mozna i pro radu jak se zachovat.. pozvala se k nam chlapova matka na navstevu.. dobre.. tak jsem utrela prach, vyluxovala, vytrela, umyla wc, koupelnu, nadobi..proste poradek..jeste jsem upekla.. pak jsem na chvili odesla kdyz u nas byla..a kdyz jsem se vratila, ona uz pryc..a chlap.. ze si ona vsimla ze je nahore na listach v koupelne prach, neni umyty radiator a sporak ze by sel taky lip umyt! Citila jsem se jak naprosta krava a smucka.. jen dodatek..mam dve deti, domacnost a veskera starost je na me..nikdo mi nepohlida, nepomaha. Detailni uklidy delam jednou za cas, ale poradek se snazim udrzovat porad..bydlime u ni v byte a vyznelo to tak, ze mam byt rada, ze mame kde byt a sklapnout a mit uctu, kdyz ona rekne ze se ji nelibi, jak je uklizeno! Hrozne me to ponizilo. S chlapem jsme se pohadali, protoze jako vzdy stal za ni. Ze on na nic nehrabne, je vec druha.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6439
8.11.19 10:08

Když jsi si vzala takovýho debila, trp. Dostaneš se do nebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27686

A ty děti jsou čí? jestli přítele tak je pošli na procházku a máš klid na úklid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872

V první řadě bych dala chlapovi do ruky hadr, nechala doma děti a odešla na procázku třeba. Jasně, on vydělává a ženská se stará o domácnost, ale ono prostě s dětma to není tak ideální. A tchýně je pěkná semetrika teda. Nenabídne se někdy, že pohlídá vnoučátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.11.19 10:09

Co na to říct no. Koho sis našla, toho máš. Meho muže ani tchýni by nic takového ani nenapadlo asi ani ve snu. Tvému muži bych oznámila, že odteď uklízí on.

• Citovat
  • Upravit
lolink
8.11.19 10:09

Tak at uklidi on, nez maticka dorazi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.19 10:11

@Janina B1 prave.. too je jeho argument, ze jsem doma..jenze s 10ti mesicnim prckem, co mi je neustale v patach, neco delat je otres..
Maleho mi za tu dobu nepohlidala ani jednou… a to je kazdou chvilku doma…A starsi je moje, neni to nase spolecne dite..

• Citovat
  • Upravit
24992
8.11.19 10:12

Zase hadka o hovvně. to vas to baví? :think: Pokud by někdo kritizoval muj uklid, tak mu sdělím kde je hadr a muřw si uklidit dle sebe. a ještě se kvuli tomu uražet :roll: takova blbost. kolikrát mám pocit, že život žen je jen o žrádle a uklízení a když jim to někdo nepochválí nebo nedej bože zkritizuje, tak se jim zhroutí svět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
8.11.19 10:14
@Anonymní píše:
Holky, jdu se vypovidat..mozna i pro radu jak se zachovat.. pozvala se k nam chlapova matka na navstevu.. dobre.. tak jsem utrela prach, vyluxovala, vytrela, umyla wc, koupelnu, nadobi..proste poradek..jeste jsem upekla.. pak jsem na chvili odesla kdyz u nas byla..a kdyz jsem se vratila, ona uz pryc..a chlap.. ze si ona vsimla ze je nahore na listach v koupelne prach, neni umyty radiator a sporak ze by sel taky lip umyt!Citila jsem se jak naprosta krava a smucka.. jen dodatek..mam dve deti, domacnost a veskera starost je na me..nikdo mi nepohlida, nepomaha. Detailni uklidy delam jednou za cas, ale poradek se snazim udrzovat porad..bydlime u ni v byte a vyznelo to tak, ze mam byt rada, ze mame kde byt a sklapnout a mit uctu, kdyz ona rekne ze se ji nelibi, jak je uklizeno! Hrozne me to ponizilo. S chlapem jsme se pohadali, protoze jako vzdy stal za ni. Ze on na nic nehrabne, je vec druha.

odpověděla bych, že je to opravdu možné a podala bych mu hadr s tím, že pokud mu tento stav mého úklidu nevyhovuje a má pocit, že ten sporák šel lépe umýt, má možnost ;) vše v klidu a s úsměvem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.19 10:15

@debra.morgan pro Tebe je to mozna hadka o hovne.. po nikom nechci aby me chvalil…ale kdyz tu nikdo na nic nehrabne, ona dite jedinkrat nepohlida, ma blby pindy a pritom vi kulovy..

• Citovat
  • Upravit
1671
8.11.19 10:16
@Anonymní píše:
Holky, jdu se vypovidat..mozna i pro radu jak se zachovat.. pozvala se k nam chlapova matka na navstevu.. dobre.. tak jsem utrela prach, vyluxovala, vytrela, umyla wc, koupelnu, nadobi..proste poradek..jeste jsem upekla.. pak jsem na chvili odesla kdyz u nas byla..a kdyz jsem se vratila, ona uz pryc..a chlap.. ze si ona vsimla ze je nahore na listach v koupelne prach, neni umyty radiator a sporak ze by sel taky lip umyt! Citila jsem se jak naprosta krava a smucka.. jen dodatek..mam dve deti, domacnost a veskera starost je na me..nikdo mi nepohlida, nepomaha. Detailni uklidy delam jednou za cas, ale poradek se snazim udrzovat porad..bydlime u ni v byte a vyznelo to tak, ze mam byt rada, ze mame kde byt a sklapnout a mit uctu, kdyz ona rekne ze se ji nelibi, jak je uklizeno! Hrozne me to ponizilo. S chlapem jsme se pohadali, protoze jako vzdy stal za ni. Ze on na nic nehrabne, je vec druha.

Tak ať k Vám nechodí když máte takový nepořádek. Takové babičky milují (NASA je taky úžasná) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
8.11.19 10:17
@Anonymní píše:
@debra.morgan pro Tebe je to mozna hadka o hovne.. po nikom nechci aby me chvalil…ale kdyz tu nikdo na nic nehrabne, ona dite jedinkrat nepohlida, ma blby pindy a pritom vi kulovy..

máš říct, že pořádek v bytě odpovídá tomu, že vše děláš jen ty, kdy on ti nepomůže ani nepohlídá. Pokud to jemu nebo tchýni nevyhovuje, mají možnost to změnit, ale ty děláš maximum, takže lépe to prostě nepůjde. How.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
8.11.19 10:18
@rena621 píše:
Tak ať k Vám nechodí když máte takový nepořádek. Takové babičky milují (NASA je taky úžasná) :(

nám se takto občas ztrácí v domě 86letá prabábi a kontroluje jestli zaléváme kytky. Na její obranu nám nic neříká, jen to pak prohodí před tchýní. Já s chlapem se tomu vždy jen zasmějeme, že nám prababi opět vyrazila do terénu na výzvědnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.11.19 10:23
@debra.morgan píše:
Zase hadka o hovvně. to vas to baví? :think: Pokud by někdo kritizoval muj uklid, tak mu sdělím kde je hadr a muřw si uklidit dle sebe. a ještě se kvuli tomu uražet :roll: takova blbost. kolikrát mám pocit, že život žen je jen o žrádle a uklízení a když jim to někdo nepochválí nebo nedej bože zkritizuje, tak se jim zhroutí svět. :roll:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
8.11.19 10:24

@Keyllah, tak jak píšeš. :) Nicméně mám známou, která dělá generální úklid, vždy, když má tchýně dojít na návštěvu (bere si na to dovolenou). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová