Kontrola před revizí po ZT

59
26.7.21 12:59

Kontrola před revizí po ZT

Ahoj,

minulý týden ve čtvrtek mi gyn řekla, že mám ZT v 12. tt, gestační váček velikosti 6. tt, bez plodu. V nemocnici v Bohunicích v Brně potvrdili s tím, že mám přijít tento čtvrtek na revizi. Do té doby prý mám krvácet, že to bude vycházet ven samovolně. Dneska je pondělí a zatím jen špiním + světle hnědý sliz při utření.

Moje otázka:
Probíhá před samotným zákrokem (revizí) ještě UZ? Jde mi o to, aby mě nedávali do narkozy zbytečně, kdyby třeba už všechno vyšlo samo od sebe. Aby zkontrolovali, jestli je třeba dočistění, přestože samovolně krvácím, nebo se to zvládne samo. V papírech jsem žádné informace, na které bych chtěla znát odpověď, nenašla. Doktor se taky nejevil, že by byl extra sdílný, spíš takový šup, šup.

Jestli máte nějaké čerstvé zkušenosti z klinikou v Brně Bohunicích, moc by mi to pomohlo.

Děkuju moc a všem přeju zdravé těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
26.7.21 13:05

Jestli jen špiníš, tak určitě nic nevyšlo. Já měla revizi akutní pro masivní krvácení, takže s UTZ se nikdo nezdržoval, takže nevím, ale určitě by to muselo být krvácení jako při hodně silné MS, aby odešlo všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 13:13

Byla jsem loni na revizi v Bohunicích a před revizí se jde nejdříve do ambulance na ultrazvuk. Vše tam proběhlo bez problémů, personál velmi milý, na Bohunice si nemůžu stěžovat…

• Citovat
  • Upravit
59
26.7.21 13:19
@Anonymní píše:
Byla jsem loni na revizi v Bohunicích a před revizí se jde nejdříve do ambulance na ultrazvuk. Vše tam proběhlo bez problémů, personál velmi milý, na Bohunice si nemůžu stěžovat…

Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
26.7.21 15:33

Byla jsem letos v lednu a utz kontrola ráno před revizi byla. Jinak nevím, na koho jsi tam narazila, ale já měla tu cest s velmi milými doktory a celkové jsem byla velmi spokojená s přístupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.7.21 16:51
@Ivusska777 píše:
Byla jsem letos v lednu a utz kontrola ráno před revizi byla. Jinak nevím, na koho jsi tam narazila, ale já měla tu cest s velmi milými doktory a celkové jsem byla velmi spokojená s přístupem.

Děkuju moc za informaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty