Krátké krvácení po potratu (ZT)

97
18.7.21 19:22

Kratke krvaceni po potratu (ZT)

Ahoj holky, jsem dnes 5 dni po potratu kvuli ZT na ktere mi prisli v 10tt, miminko se nevyvijelo uz od 6+5tt.. :,( dostala jsem mispregnol davky aby se rozjel potrat. Uz hodinu po posledni davce jsem zacala krvacet a jeste ten vecer vyloucila asi dve hrstky srazenin a plodovy vacek.. ten den byl sileny co se tyce bolesti i krvaceni ale od vylouceni plodoveho vacku jakoby utlo a krvaceni je uplne zanedbatelne. Takze cca 1 den krvaceni a ted uz 4 dny jen spis male kapky krve. Je to normalni? Kontrolu na utz mam az na zacatku srpna a chci se vyhnout revizi.. nemyslim si ze se me telo zbavilo vseho co ma… Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7997
18.7.21 20:00

Bylo by dobré ještě na dočištění injekci si myslím já nevím ale před půl rokem jsem prodělala samovolný potrat na zbytky co zůstali v děloze jsem dostala tu injekci a nemusela jsem na revizi ta injekce pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.7.21 20:37
@lovean píše:
Bylo by dobré ještě na dočištění injekci si myslím já nevím ale před půl rokem jsem prodělala samovolný potrat na zbytky co zůstali v děloze jsem dostala tu injekci a nemusela jsem na revizi ta injekce pomohla

Dekuji, jestli kontrola nedopadne tak se na to zkusim zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.7.21 20:44

@Terand7593 jj určitě já jsem taky doktorce řekla že bych chtěla bez revize a ona že teda zkusíme tu injekci a když to nepomůže tak už budu muset a pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.7.21 20:45
@lovean píše:
@Terand7593 jj určitě já jsem taky doktorce řekla že bych chtěla bez revize a ona že teda zkusíme tu injekci a když to nepomůže tak už budu muset a pomohla

A tys uz mela taky po potratu pilulkou nebo si byla po samovolnem? Nebo z jakeho duvodu ti tu injekci dali prosim? Promin ze se tolik ptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.7.21 21:00

@Terand7593 ne já právě potratila samovolně ale měla jsem to podobné taky bolesti krev a taky vacek šel sám a pak jsem druhý den šla na tu gyndu byla jsem stejně objednaná řekla mi že tam ještě něco je tak mi dala tu injekci ale teď po půl roce jsem těhotná znovu a tak nějak doufám že tentokrát to dopadne ale nervy to jsou ale snažím se nemyslet na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.7.21 21:35
@lovean píše:
@Terand7593 ne já právě potratila samovolně ale měla jsem to podobné taky bolesti krev a taky vacek šel sám a pak jsem druhý den šla na tu gyndu byla jsem stejně objednaná řekla mi že tam ještě něco je tak mi dala tu injekci ale teď po půl roce jsem těhotná znovu a tak nějak doufám že tentokrát to dopadne ale nervy to jsou ale snažím se nemyslet na to

To me teda mrzi :( je to hrozne ale budu ti moc drzet palce at je vsechno ted uz v pohode a miminku se dari! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.7.21 10:12

@Terand7593 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty