Kontrolor kvality vs uklízečka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Amys píše:
@Bike L Já se přiznám, že nějak nevím, co ti na to napsat. Nějak nemám slov. Máš velmi zvláštní přístup k životu.
Ale tak je to jeji volba. Ja uz take zacinam chapat, proc ma problem najit rozumne zamestnani - a titulem to asi nebude ![]()
Kazdopadne ji asi nevadi, ze bude kvuli praci uklizecky za 10 tis. dojizdet buhvi kam. Porad lepsi, nez aby byla na davkach ![]()
@Bike L mas pravdu, odbocily jsme a pokud se opravdu rozhodujes mezi temi 2 pracemi, volila bych kontrolora kvality z duvodu viz. vyse.
Castecnym uvazkem jsem nemyslela uvazek polovicni, ale 6 nebo 7 hodin.
Pri prodavani v obchodnim retezci nemusis umet pocitat, pocita za tebe pokladna. A stovku od tisicovky snad poznas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 tak dávky máš jen na omezenou dobu a ve chvíli, kdy žiješ se slušně vydelavajicim člověkem pod jednou střechou, tak na ostatní dávky nedosahnes. Takze bud bude doma za nic a nebo vezme i spatne placenou praci. Já jen doufám, že je ten barák napsaný i na ní, když do něj vrazila všechny úspory, aby jí nezůstaly jednou oči pro pláč. Ale samozrejme to není předmětem diskuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:Jinak dodatečně: oboje nabídky jsou od po-pá. Partner, na rozdíl ode mě, měl a má vždy vysoký plat ( Ing. státní sektor a vysoká pozice ) +/- 40.000 kč.
…nechytá a musí brát co je, a nebo jít jako policista, ale bohužel, tam vzhledem k fyzičce ještě zkoušet nemá cenu
Proto jsem přijala tyto dvě nabídky a šla na pohovory.
Asi vezmu spíše uklízení. Teď se mi ozval, navíc, z dalšího výběrového řízení na strážného. V pondělí pohovor.
vemte prozatím ten úklid, jako čirou nouzovku než se najde něco lepšího
ale musíte si říci o více peněz, představa že by mě někdo uklízel na baráku denně!!! 6 a půl hodiny a za tolik práce jen 7.5 za celý měsíc…hanba by mě fackovala…hoden je dělník své mzdy
tzn hned při nástupu si říci o minimálně o 3 tisíce více, a pokud ne, tak nenastoupit, pod deset nejít!!!
musíte vyjednávat, jste pečlivá, precizní, nemohou vám za práci neplatit
a pak v klidubudete hledat dále…co na obcích, na obecních úřadech, tam pořád hledají
nebo..co si rozjet uklízecí agenturu po domácnostech…a rozjet to, poctivá práce je odměněna…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď bez obav o nás vztah. Dům je samozřejmě napsaný i na mě. A opravdu se nehodláme rozchazet. Partner je rád, že se o vše postaram, ale na druhou stranu ví, že už peníze chybí - tento rok určitě. Jinak ne, nikdy žádné dávky jsem nebrala, tak ze ze sedím na UP a stát mě živí to vážně ne. Jistá takové znám. Město má kolem 16 tisíc obyvatel. Jak jsem psala práce je tu ve fabrikach za pasem nebo markety.
Zkus mě chápat, já s penezy dělat nemůžu. Mám problém i postakovi spočítat peníze předem, případně si nespocitam, zda ni vrátil dobře když jde o větší obnos - nechci to svádět na dysleksii. Ale tak to je. I jsem se hlásila do menších obchodů na pokladnu, že to zkusím do Pepca, Benji Zoo atd a nic, vzali jiné. Tesco, Lidl, Penny, Billa a Albert. To tu máme, ale je tma větší frmol a větší šance něco zkazit.
Co se týká úklidu i to mám za sebou, jsou tu tři agentury. Tak ze, si myslím, otevírat další by nevyšlo a byla to cesta do záhuby.
Obecní úřady mám obvolane ohledně VPP. Neberou. Místa si lidé pečlivě drží. A ve městě se zaméstnavaji z 80% Romové.
Upřímně, kde jsou ty časy, kdy jako student jsem si vydělala 20-30000 kc měsíčně. Pro rypaly: šlo o mycí linku. Tam se to dá.
Příspěvek upraven 20.10.17 v 06:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 Ne bůhví kam. Práce uklízečky je z města 8 minut přímo k fabrice busem. Dalších 5-10 minut to je busemm z domova. Tak ze bůhví kam to, opravdu, není.
Klidně mi sdel, proc si myslíš, že mám problém najít práci? I klidně Armys.
Jinak žila bych práci, mě ty VPP hodně bavily, těšila jsem se. Kdyby byly přesčasy nejsem proti. Kamarád Bc mi jen na to řekl, že by to nikdy nedělala, že je to pod jeho úroveň.??? Radši byl dál na UP. A to přede mnou byli na daném místě MGR i Ing
Já jsem byla spokojená.
Ale nehodlám trávit čas na cestě, když mám doma závazky a ty jsou pro mě / pro nás přednější. Nehledě na to, že vím jak partner byl na tom zcela k. o když dojížděl. A to je pořádný chlap. Já mám sotva 50 kg a jsem za ně ráda - bylo hůř. Sám řekl ' nic z tebe nezbyde. '. A není to jen, jen nás výmysl, znám několik lidí co dojíždí a jak šli s váhou dolů - někomu to prospělo. ![]()
Zrovna on má v práci lidí, kteří jsou z dálky 50-200 km, ale ti za péči jsou v kanclu, za druhý jezdí autem, a hlavně doma nic nemusí, nic jim neuteče. Jsou na ubytovně nebo bytě tady a na víkendy dom. Kde je všechno hotové nebo bydlí v bytě, či jim bydlení rodina dala. Nebo dojíždí denně ve skupině.
Schválně jsem projela částečně úvazky v Praze. Naprosto stejně mzdy ne-li horší. Uklízečka 8 tisíc - projedu 3-4 tisíce./ beru metro nejlevnější variantu, když odečti metro jsem na 3 tisíc a bez jídla / a jsem kde? Asistent 8 tisíc. Hodně dobrovolníků. Strážný - 10 tisíc. A to mám ověřené. Ne, že v inzerátu vám něco napíšou a realitu je jiná. I na toho kontrolora byla mzda od 150 kč/hodina. Zavolala jsem si, co mě zajímalo a ne díky jezdit do Prahy na částečný se od nás vážně nevyplatí, ale pokud někdo rád cestuje nebo nemá doma závazky a nevadí mu to, tak, prosím. Vyplatí se, když máte klasický HPP 8-12-24 hod.
Ale vraťme se k tématu, protože do toho, zda je dům na mě, a nebo zda půjdeme od sebe nebo ne, a že nemám zájem dojíždět hodiny do práce nikomu, opravdu, nic není.
V noci jsem přemýšlela. Za 7 hodin práce je to, opravdu, málo. Nehledě na to, že nejde o nic lehkého a jste i v hluku. Nejprve od vedoucí zjistím mzdu a poté se rozhodnu.
Přeci jen na kontrolora, ač jde o práci, kdy jste ve stresu+velká námaha na oči ( pro rypaly jsem po RLE obou očí ) mám jistou minimalku za 8 hodin.
A nebo nevezmu, ani jedno.
Případně, snad se ozvou z UP ohledně míst sociálních pracovníků, kteří se tu střídají jak na páse - na hmotné nouzi.
Včera jsem byla, opravdu, šťastná a ráda, že se konečně někdo ozval a má zájem až mi to zatemnilo, možná, zdravý rozum a neviděla jsem, že za 6.5 hod dřiny nedostanu, ani minimální mzdu - jde o dohodu, to se dalo čekat..
Příspěvek upraven 20.10.17 v 08:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon za chyby. Slovník v mobilu je mrška. Tímto bych diskuzi ukončila - za sebe. Mám co přemýšlet a promyslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L Ahoj. Promiň, uznávám, že jsem to přepískla a nic mi do těch ostatních věcí není. A držím place, ať najdeš něco rozumnějšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:
@Amys V pohodě. Stalo se. Jsme jenom lidi
Ano, z toho tveho posledniho prispevku mam take pocit, ze jsem to vcera prepiskla, promin.
Drzim palce, zkousej znova ty urady a mezitim klidne ten kontrolor kvality. Budes mit 3 mesice zkusebni dobu, ve ktere muzes odejit ze dne na den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit