Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky koupila sem si kontryhelovou nať a dělám si každý den čaj teď asi týden MS jsem dostala v sobotu po vyvolavacce od dr. máte někdo zkušenost s čajem popřípadě pomohl vám k otěhotnění?
Já otěhotněla hned první měsíc, co jsem ho pila, těžko říct, jestli to bylo tím. Hodně štěstí ![]()
@radkka děkuji a jak často jsi ho pila někdo psal že pije každý den někdo jen 14 dní a pak si dává pauzu
@pavla.velova pije se od 1DC do ovulace. Mě také pomohl k otěhotnění hned na poprvé ( bohužel nedopadlo ), tak uvidíme, zda teď zabere stejně ![]()
@pavla.velova píše:
@radkka děkuji a jak často jsi ho pila někdo psal že pije každý den někdo jen 14 dní a pak si dává pauzu
Myslím, že jsem ho pila každý den… já měla ovulaci těsně po menstruaci, pila jsem normálně dál ![]()
@radkka na to pozor… paradoxně bylinky, které těhotenství podporují se pak po otěhotnění už nesmí…
@puntikova píše:
@radkka na to pozor… paradoxně bylinky, které těhotenství podporují se pak po otěhotnění už nesmí…
To mě už netrápí
ale díky za info. Že se nesmí v těhotenství vím, už jsem to po pozitivním testu nepila, ale co vím, tak při snažení to celý cyklus pije hodně žen. ![]()
@radkka no na ted piju kontryhel a mam kuru z aloe vera a na noc Macu + dlouhodobe gynex a s ovulaci vse vysazuji