Kontryhelova nať

5411
18.6.18 17:50

Kontryhelova nať

Ahojky koupila sem si kontryhelovou nať a dělám si každý den čaj teď asi týden MS jsem dostala v sobotu po vyvolavacce od dr. máte někdo zkušenost s čajem popřípadě pomohl vám k otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
18.6.18 17:51

Já otěhotněla hned první měsíc, co jsem ho pila, těžko říct, jestli to bylo tím. Hodně štěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.6.18 17:58

@radkka děkuji a jak často jsi ho pila někdo psal že pije každý den někdo jen 14 dní a pak si dává pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
18.6.18 19:54

@pavla.velova pije se od 1DC do ovulace. Mě také pomohl k otěhotnění hned na poprvé ( bohužel nedopadlo ), tak uvidíme, zda teď zabere stejně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.6.18 22:13
@pavla.velova píše:
@radkka děkuji a jak často jsi ho pila někdo psal že pije každý den někdo jen 14 dní a pak si dává pauzu

Myslím, že jsem ho pila každý den… já měla ovulaci těsně po menstruaci, pila jsem normálně dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
18.6.18 22:21

@radkka na to pozor… paradoxně bylinky, které těhotenství podporují se pak po otěhotnění už nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.6.18 22:39
@puntikova píše:
@radkka na to pozor… paradoxně bylinky, které těhotenství podporují se pak po otěhotnění už nesmí…

To mě už netrápí :kytka: ale díky za info. Že se nesmí v těhotenství vím, už jsem to po pozitivním testu nepila, ale co vím, tak při snažení to celý cyklus pije hodně žen. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
18.6.18 22:41

@radkka no na ted piju kontryhel a mam kuru z aloe vera a na noc Macu + dlouhodobe gynex a s ovulaci vse vysazuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí