Plodný hlen a milování

3662
18.6.18 08:07
@lomi píše:
Ahoj holky, prosim o radu. Bez jednoho vejcovodu a ovulace jednou ano jindy ne, soudim dle toho, ze zatim jsem tehotna nebyla a jednou jsem si koupila papirky a nic..jenze dnes rano jsem se probudila s dlouhym tahlym hlenem z pochvy. Dny predtim se mi zdalo, ze zasedne nic, jen sucho:-(,ale nevim, no… Muj dotaz. Milovali jsme se predevcirem a to dvakrat do hodiny, vcera rychlovka, pokud mam dnes vazne plodny hlen, ma vubec smysl se dnes milovat kdyz spermie beztak jeste nedozraly? Kdyz jsme se milovali dva dny po sobe? Ale zase cekat do zitrka. Co kdyz ovulace zmizi? V tomhle se moc nevyznam, omlouvam se za mozna nekomu hloupy dotaz, ale kazdy den si rikam „jsem tehotna“ a oba to chceme…
Dekuji za rady

S tema spermiema ,ze nedozraly…Hele my sme se s pritelem milovali denne a k maly sme prisli ani nevíme jak,a mam hodne známých,ktery tohle neresili :kytka: takze s chuti do toho :kytka: A hlavne,jestlize ste spolu milovali predevcirem a vcera,a dneska pripadne ovulujes,tak spermii prezivaji nekolik dni uvnitr tebe.Ale sexem nic nezkazite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.6.18 08:12

Poslední dítko mám z rychlovky 4 dny před ovulací ;) Takže pokud jste se milovali ty dny před, je šance. Ale asi bych to „pojistila“ ještě dnes. Držím palce :* :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
249
18.6.18 08:49
@lomi píše:
Anonymni: dekuji…snad partner svoli,jak na pozvoru ma otekly krk z alergie…tak uvidime…

Krk k tomu nepotřebuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 09:25

Čekám třetí, “překvápko” mimčo. Spermie si počkali na ovulaci 5 dní 8o Ovulaci mám dosti bolestivou, takže poznám kdy proběhla.

• Citovat
  • Upravit
20767
18.6.18 10:10

Sex každý den a nebyl problém s tím, že by něco nestihlo dozrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.6.18 19:48

@lomi urcite do toho :palec: :hug: drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.6.18 20:03

@lomi tak si napisem za dva tydny :mrgreen: taky ocekavam // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.6.18 20:39

@lomi to me mrzi, ja mam dostat ms 3.7. Tak uvidime, vcera test negativni.
Drzim ti moc palce na priste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.6.18 22:10

@lomi ja uz dve deticky mam, tak to preji vice tobe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...