Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všichni.
Před 4 dny jsem měla dostat ms, ale ta nepřišla. Asi tak před 14 dni jsem měla s manžílkem chráněný styk, ale bohužel kondom praskl. Toho jsme si díky bohu všimli před vyvrcholením, ale je tu možnost být těhu přes kapičky lásky, kterè manżel mívá. Zkoušela jsem dva těhu testy a oba negativní, ale byly skoro rok staré, když jsem před rokem myslela, že jsem těhu. Už celý týden mě hrozně pobolívá v podbříšku a dnes se na spodním prádle objevilo hnědé špinění a podbříšek stále bolí. Takovéhle špinění jsem neměla, většinou až ke konci ms, kdy té krve nezůstalo mnoho. Je možné, že jde o začátek ms nebo byla ms nějaká skrytá a teď je na konci? Děkuji za odpovědi.
Po dvou týdnech od styku nic vidět být nemusí. Spíš bych měla strach z nějaké cysty ![]()
Děkuji moc, nakonec se to vyřešilo samo. O svém problému jsem se svěřila starší kamarádce, mé býválé spolubydlící. Ta se mě ptala jestli furt piju stejně málo jako před pár lety, že s mým problémem to může dělat nedostatek vody. Ať se uklidním a dám si litr vody, že se mi za chvíli spustí normální krev, jak se to zředí. Tak jsem dala na její radu, pitím vody nic nezkazím a je pravda, že vůbec nepiju. Tak jsem se napila a už mám normální menstruaci.
Problém byl tedy v mém těle a nějak mi to muselo dát najevo. Už budu poctivě pít.
![]()