Konzumace zeleniny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
30.5.11 13:23

Neomezuju se,jsem každý večer zvyklá na talíř zeleniny.
Ale přiznám se,že nad tím přemýšlím,myju,a doufám,že nic nechytím.
U nás jím zeleninu já,pak malinko malej,a manžel vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.5.11 13:28

http://www.bezpecnostpotravin.cz/Index.aspx?… .. detaily o dodávce okurek do ČR. Koukám, do prodejny v Řevnicích. To máme ve vedlejší obci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.5.11 13:30

jako nedávno byla na Idnes pod článkem diskuse,a jeden uživatel tam psal,že někde v kauflandu byly okurky dopoledne ze španělska,a odpoledne už z Řecka 8-o prostě jen přepsali dodavatele.A jak se pak vysleduje,kde jsou ty kontaminované? 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
30.5.11 13:32

Ja se musim do salatu nutit i normalne :oops: , tak ted se nenutim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.5.11 13:39
hofka píše:
http://www.bezpecnostpotravin.cz/Index.aspx?… .. detaily o dodávce okurek do ČR. Koukám, do prodejny v Řevnicích. To máme ve vedlejší obci:-)

Aha, tak podle toho bysme mohli být v naprostém klidu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.5.11 13:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.5.11 13:51
Gina108 píše:
Neomezuji se, samosebou vše důkladně myji a nekupuju bio, nehodlám umřít zdravě. Ono se není čemu divit, holt biookurky hnojily biohovnama, tak se tam usadila biobakterie :jazyk: . Jo, není nad klasická chemická hnojiva, ty jsou sterilní :wink: :mrgreen:
:mrgreen: :palec: :potlesk:

jinak já na zeleninu moc nejsem, ale něco jím a ani teď se neomezuju, prostě to umeju a věřím, že to bude ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.5.11 14:12

Média dělaj humbuk jak u všeho, to jste si nevšimli jak to dopadlo se všema těma chřipkama?:-) Chytaj se stébla, maj o čem psát a z čeho dělat bublinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.5.11 14:13
hofka píše:
Média dělaj humbuk jak u všeho, to jste si nevšimli jak to dopadlo se všema těma chřipkama?:-) Chytaj se stébla, maj o čem psát a z čeho dělat bublinu.

Tak já bych to nepodceňovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.5.11 14:36

To samozřejmě ne, ale nekupovat kvůli tomu nic pocházejícího ze Španělska nebo prostě všecky okurky je zase přehnaný. A že to lidi dělaj, včera zrovna paní v Lidlu - tohle je ze Španělska Janičko, to nekoupíme. A nešlo ani o okurky ani o rajčata:-)

momi33 píše:
hofka píše:
Tak já bych to nepodceňovala :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.5.11 14:50

Né nadarmo se říká „okurková sezona“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
30.5.11 19:12

Taky neomezuju, jen ten okurek jsem dětem oloupala :oops: Normálně jíme i se slupkou..Více umývám..Taky si myslím, že jde o hysterii, nejdřív listerie, potom ptačí chřipka, prasečí chřipka a teď toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
31.5.11 12:16

http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

tak nevím, ale v Albertu dnes končí akce na cherry rajčátka za 9.90,– a jsou fakt dobrá, tak jsem nakoupila 3 balení :lol:, zeleniny se nevzdáme… nějaký manuál od hygienika na jeji konzumaci existuje :-D

• Citovat
  • Upravit
15326
31.5.11 12:33

Já jsem se dala včera do okurek z Tesca za 6,90 :lol: , no pořádně jsem je umyla, oloupala, znovu umyla a snědli jsme je…

Holky, díky za rady. Já byla u doktorky a sestřička mi říkala, že se ted zelenině bude vyhýbat, tak právě to mě trošku vyplašilo, že zdravotník se k tomu staví takhle, já myslela, že jsem nezodpovědný salámista, který to neřeší a jsem ráda, že to vy vidíte takhle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.5.11 16:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat