Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Dámy chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti.
Začala jsem papkat a zřejmě to má něco do sebe.
Ahoj,
taky jsem si objednala chlorelu a už ji jím skoro 3 měsíce. Jsem potřetí těhotná a za necelý měsíc mám termín.
Musím Ti říct, že nebýt chlorely, tak bych neudělala tolik práce, co jsem teď na jaře udělala i s broučkem v bříšku.
Manžel na to nevěří, ale já si myslím své. Určitě si objednám další. Protože zvládnout tři raubíře + manžel a domácnost…to bude chtít hodně energie.
Takže já jsem spokojená.
taky papkáme, hlavně na imunitu, ale školkové bacily mají u nás stále navrch
![]()
Ahoj Grumlik,taky to už chvilku užívám a jsem nadšená.Pokoušíme se o mimi tak je ženská schopná vyzkoušet cokoli.Jen nechápu jak někteří tvrdí že je to hnus!!!Já to milulu ![]()
Ahoj taky piji a jím je to super. Já 2× potratila a před 3 těhu jsem do sebe ládovala co jde a vše bylo v pohodě. I můj chlap tomu nevěří
nechávám ho je to jeho názor.
Jinak musím přiznat, že ted na rodičovský není tolik peněz, tak jsem vše trochu omezila a další těhu se nepodařilo
, ale nemohu říct na stopro, že to bylo tím nikdo by mi to nepotvrdil to je jen můj pocit.
Taky beru chlorelu. Uvrtala mě do toho mamka a jsem ráda. Díky alergii na mlíčnou bílkovinu jsem měla problém s vápníkem a chlorela ho vyřešila. Je to znát i na tom, že člověk není tak unavený. Beru jí už cca třičtvrtě roku.
Ječmen 3-4× denně po lžičce pokud se snažíš o mimi jinak 2× denně 1lžičku
Chlorely beru 30 tablet při snažení i víc poznáš to na stolici pokud ji máš tmavě zelenou stačí pokud světlou přidej. Takhle mi to poradila kamarádka.
Já toho beru teda míň. Ječmen dvakrát, chlorelu 15 tablet denně. mému tělu to stačí. Začít ale musíš s malou dávkou a postupně přidávat.
Tak já papkám 20 tabletek a ječmen 2dávky,ale mohla bych toho vypít i víc,ale penízky hrají roli ![]()
Taky ječmínkujem, chlorellu přidáváme sem tam, většinou tak 2× ročně si koupíme větší balení dohromady s mužem. Ječmen jsem dřív pila 2× denně, teďka už jen 1×, myslím, že je to super i v době kojení (pořád kojím, syn bude mít v létě 3 roky) a přisuzuju ječmenu i významnou roli při mém rychlém otěhotnění
.
Chlorelly stačí menší dávka jak 30 tablet, řekla bych tak max. 15. Ne, že by větší dávky škodily, ale tělo už to nespotřebuje, ale vyloučí a proto je pak tak výrazně tmavě zelená stolice - v podstatě jsou to už vyhozené peníze. Správnou dávku si každý musí vychytat tak, aby stolice byla sice tmavá, ale zase ne zbytečně moc
. Takové máme informace od těch nejlepších zdrojů
.
tak já jsem asi divná, ječmen jsem si koupila, naštěstí nejmenší balení, vypila sem jednu sklenici s džusem a málem sem se z toho pozvracela. Beru to trošku jako „sebepoškozování“. Ječmen letěl do koše ![]()
Denimo divná nejsi,většině lidí to nechutná!
No a s džusem je to nepoživatelné i pro mě,do čisté vody je to super,teda aspon pro mě. ![]()
Moje sestra měla v těhotenství obrovské problémy a musela se starat o svoji první, roční dcerku. Od té doby co začala pít ječmen měla mnohem víc energie a byla v lepší náladě. Určitě doporučuji!! Vzhledem k tomu, že bydlíme ve stejném domě viděla jsem jasně jak to učinkuje.
Každopádně já sama jsem to ochutnala a chutnalo to jak tráva s vodou. A to měla ještě ten nejlepší ječmen.
Já to nepotřebuji, takže to nepiji.
Nevím jaké dávky má sestra, ale balení za 1000kč jí vydrží na 2 měsíce.
Holky,takže na kojení to je super? Tvoří se viditelně víc mlíčka?