Mladý zelený ječmen a Chlorella

3730
12.5.11 20:08

Mladý zelený ječmen a chlorela

Dámy chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti.
Začala jsem papkat a zřejmě to má něco do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
12.5.11 20:16

Ahoj,
taky jsem si objednala chlorelu a už ji jím skoro 3 měsíce. Jsem potřetí těhotná a za necelý měsíc mám termín.
Musím Ti říct, že nebýt chlorely, tak bych neudělala tolik práce, co jsem teď na jaře udělala i s broučkem v bříšku.
Manžel na to nevěří, ale já si myslím své. Určitě si objednám další. Protože zvládnout tři raubíře + manžel a domácnost…to bude chtít hodně energie.
Takže já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.5.11 20:17

taky papkáme, hlavně na imunitu, ale školkové bacily mají u nás stále navrch :roll: :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.5.11 20:20

Ahoj Grumlik,taky to už chvilku užívám a jsem nadšená.Pokoušíme se o mimi tak je ženská schopná vyzkoušet cokoli.Jen nechápu jak někteří tvrdí že je to hnus!!!Já to milulu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5304
12.5.11 20:45

Ahoj taky piji a jím je to super. Já 2× potratila a před 3 těhu jsem do sebe ládovala co jde a vše bylo v pohodě. I můj chlap tomu nevěří :roll: nechávám ho je to jeho názor.
Jinak musím přiznat, že ted na rodičovský není tolik peněz, tak jsem vše trochu omezila a další těhu se nepodařilo :-( , ale nemohu říct na stopro, že to bylo tím nikdo by mi to nepotvrdil to je jen můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.5.11 20:57

Taky beru chlorelu. Uvrtala mě do toho mamka a jsem ráda. Díky alergii na mlíčnou bílkovinu jsem měla problém s vápníkem a chlorela ho vyřešila. Je to znát i na tom, že člověk není tak unavený. Beru jí už cca třičtvrtě roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.5.11 21:09

Ještě jsem e chtěla zeptat jaké dávky užíváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5304
12.5.11 21:19

Ječmen 3-4× denně po lžičce pokud se snažíš o mimi jinak 2× denně 1lžičku
Chlorely beru 30 tablet při snažení i víc poznáš to na stolici pokud ji máš tmavě zelenou stačí pokud světlou přidej. Takhle mi to poradila kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.5.11 21:55

Já toho beru teda míň. Ječmen dvakrát, chlorelu 15 tablet denně. mému tělu to stačí. Začít ale musíš s malou dávkou a postupně přidávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.5.11 22:00

Tak já papkám 20 tabletek a ječmen 2dávky,ale mohla bych toho vypít i víc,ale penízky hrají roli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
12.5.11 22:05

Taky ječmínkujem, chlorellu přidáváme sem tam, většinou tak 2× ročně si koupíme větší balení dohromady s mužem. Ječmen jsem dřív pila 2× denně, teďka už jen 1×, myslím, že je to super i v době kojení (pořád kojím, syn bude mít v létě 3 roky) a přisuzuju ječmenu i významnou roli při mém rychlém otěhotnění :lol: .

Chlorelly stačí menší dávka jak 30 tablet, řekla bych tak max. 15. Ne, že by větší dávky škodily, ale tělo už to nespotřebuje, ale vyloučí a proto je pak tak výrazně tmavě zelená stolice - v podstatě jsou to už vyhozené peníze. Správnou dávku si každý musí vychytat tak, aby stolice byla sice tmavá, ale zase ne zbytečně moc :mrgreen: . Takové máme informace od těch nejlepších zdrojů :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
13.5.11 00:39

tak já jsem asi divná, ječmen jsem si koupila, naštěstí nejmenší balení, vypila sem jednu sklenici s džusem a málem sem se z toho pozvracela. Beru to trošku jako „sebepoškozování“. Ječmen letěl do koše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
13.5.11 08:36

Denimo divná nejsi,většině lidí to nechutná!
No a s džusem je to nepoživatelné i pro mě,do čisté vody je to super,teda aspon pro mě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.5.11 10:39

ječmen

Moje sestra měla v těhotenství obrovské problémy a musela se starat o svoji první, roční dcerku. Od té doby co začala pít ječmen měla mnohem víc energie a byla v lepší náladě. Určitě doporučuji!! Vzhledem k tomu, že bydlíme ve stejném domě viděla jsem jasně jak to učinkuje.
Každopádně já sama jsem to ochutnala a chutnalo to jak tráva s vodou. A to měla ještě ten nejlepší ječmen.
Já to nepotřebuji, takže to nepiji.
Nevím jaké dávky má sestra, ale balení za 1000kč jí vydrží na 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.5.11 16:23

Holky,takže na kojení to je super? Tvoří se viditelně víc mlíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze