Mladý zelený ječmen a Chlorella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
30.5.11 09:37

A můžu se zeptat, nemyslíte, že může užívání těchle potravin ovlivnit velikost mimča? Jsme velcí akorát, možná i trochu více, tak bych nerada obříka :-) já právě užívala chlorellu na začátku těhu, v té době jsem hooodně zvracela, a asi mi to něco dalo, že jsm se pak nějak zregenerovala…pak jsem ale s užíváním přestala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
1.6.11 09:21

Ahoj Vegisko,tak to ti bohužel nepovím,o tom jsem nikde nic nenašla.Já užívám dál a nahodlám se toho vzdát,protože sa potom cítím super :dance: .Jen vím,že se zahájením užívání se musí při těhu,velmi pozvolna,hlavně u chlotely!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.6.11 16:41

a můžu se zeptat, proč se musí pozvolna…? Já brala na začátku těhu a teď vlastně sem tam zobu zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
1.6.11 17:26

Chlorela se totiž usazuje ve střevech a pak je problém že bere místo mimikku! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlášená Vichrice
3.6.11 10:57

Tak já budu asi jediná, které nedělá ječmen dobře. I po půlročním užívání neustále zvýšená teplota a únava, takže jsem ho vysadila a je mi zase dobře :)

• Citovat
  • Upravit
Mr.Pete
3.6.11 10:59

Jen to znamena, ze zanety ve vas i nadale zustavaji.

• Citovat
  • Upravit
Vich.
3.6.11 11:04

Děkuji, mám svou teorii :) Ne vždy musí ječmen všem sednout, popřípadě může nastat alergie jako u mě. Jinak hezká reklama :) Mr.Pete

• Citovat
  • Upravit
Mr.Pete
3.6.11 11:06

Nejde o alergii, ale ocistnou reakci, je skoda, ze ten kdo vam zelene potraviny prodal, vam k nim nic nerekl. Pokud byste mela alergii, muzete si byt naprosto jista, ze by to vypadalo jinak.

• Citovat
  • Upravit
Vich.
3.6.11 11:11

To je opravdu škoda, protože jste je jak mně, tak pár mým známým prodal vy. A jeden telefonát od vás po týdnu konzumace, jak se člověk cítí, nepovažuji zrovna za podání informací. Můj postřeh jsem napsala. Ječmen nijak nehaním, spousta lidí v mém okolí ho užívá a je s ním spokojena. Respektive se u nich nic neprojevuje. Jen jsem napsala to, co nastalo u mě. Přeji vám hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Mr.Pete
3.6.11 11:23

Veskere dulezite informace k jezeni zelenych potravin jsou vzdy pribaleny k objednavce a pokud zakaznik projevi zajem o to, ze by rad vedel neco vic, nebranim se tomu a bud se s nim sejdu nebo jim to telefonicky predstavim/vysvetlim. Hovor po tydnu je pro dovysvetleni a take zakaznikum rikam, ze pokud budou mit dotazy, at se ozvou. Dekuji Vam za dalsi pohled. Preji pekny den.

• Citovat
  • Upravit
4833
19.1.12 10:50

Ja jsem jecmen bralapred otehotnenim, jak jsem zjistila, ze jsem tehotna, prestala jsem. Bylo to napsane na obalu, ze ne pro tehotne a kojici z duvodu odvodnovani a ztrary neceho - sodiku nebo drasliku,a i PA mi rekla, ze prestat.
Jinak mi chutnal a citila jsem se skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veve12
10.2.12 15:38

zdravím..uvažuju o tom,že bych si koupila chlorellu..poradte prosím jaká značka je nejlepší?děkuji

• Citovat
  • Upravit
Inetjira
10.2.12 19:59

Ja vzdy objedaval takove veci z usa. Vyhoda je to tam stoji zlomek ceny proti CR. Pokud chcete muzu vam dat link na ten obchod, ale radsi na mail at tu nedelam nekomu reklamu. Mel jsem od nich nejen chlorellu, ale take spirulinu, zeleny jecmen i dalsi veci. inetjira@volny.cz

• Citovat
  • Upravit
1521
24.2.12 11:58
Inetjira píše:
Ja vzdy objedaval takove veci z usa. Vyhoda je to tam stoji zlomek ceny proti CR. Pokud chcete muzu vam dat link na ten obchod, ale radsi na mail at tu nedelam nekomu reklamu. Mel jsem od nich nejen chlorellu, ale take spirulinu, zeleny jecmen i dalsi veci. inetjira@volny.cz

Zdravím,můžu taky poprosit o ten kontakt.Prosím na email: palaurine@gmail.com
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.9.12 10:54

chlorella

Chlorella

Ahoj holky, kdo by měl zájem o tuto chlorellu

http://www.24-lekarna.cz/…ICOL-tbl-750

napiště mi zprávu, kamarádka ji má k dispozici, je v ní cca 700 tablet, užíváno cca týden, přenechá za polovinu ceny minim. trvanlivost do 8/2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.