Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
@choco late S těmi léky jsem se vyjádřila nepřesně - můžeš je brát, ale třeba dvě hodiny od toho co sis vzala (nebo budeš brát) chlorellu či zelený ječmen.
Jiné omezení ohledně stravy není. Množství vody záleží na tobě - někdo (jako já) to má rád silné, takže to dávám třeba do 100 ml. Někdo to má rád jako obarvenou vodu a má vody více. Hlavně, ať se ten ječmen rozpustí.
Je dokonce doporučováno, aby si tyto zelené produkty brala současně. Znám ale pár lidí, kteří pijí ječmen a až pokud na ně něco leze, tak si vezmou větší množství chlorelly.
Ty jsi to musela kupovat od nějakého dealera, ne? To ti k tomu nic neřekl?
@Pocahonta píše:
@choco late S těmi léky jsem se vyjádřila nepřesně - můžeš je brát, ale třeba dvě hodiny od toho co sis vzala (nebo budeš brát) chlorellu či zelený ječmen.
Jiné omezení ohledně stravy není. Množství vody záleží na tobě - někdo (jako já) to má rád silné, takže to dávám třeba do 100 ml. Někdo to má rád jako obarvenou vodu a má vody více. Hlavně, ať se ten ječmen rozpustí.
Je dokonce doporučováno, aby si tyto zelené produkty brala současně. Znám ale pár lidí, kteří pijí ječmen a až pokud na ně něco leze, tak si vezmou větší množství chlorelly.
Ty jsi to musela kupovat od nějakého dealera, ne? To ti k tomu nic neřekl?
Dekuji moc. No prave ja to dostala jako darek tak nic nevim. ![]()
Dobrý den, pálila Vás někdy po chloreře od GW žáha? Mám s tím asi problém. Už dýl a nevím, jestli přestat nebo pokračovat. Ale štve mě to.
Dobrý den,
takový problém jsem neměla. Zeptejte se zástupce GW, který Vám chlorellu prodal.
Prosím Vás, mel jste nekdo negativni zkusenost se zelenymi potravinami od GW? Po 5 mesicich jecmenu a 3 mesicich chlorelly, me uz asi tyden boli bricho…streva i zaludek. Chlorellu jsem nasadila po 2 mesicich uzivani jecmenu. Je mozne, ze je to po takove dobe z toho? Protoze jim jinak furt stejne, stejna jidla. Jen davky zelenacu jsem asi mela vyssi. Ale az na lehci paleni zahy, ktery jsem ale mela i pred tim, mi po nich nic jinak nikdy nebylo. Chlorellu jsem tedy vysadila a uvidim. Ale dost me to mrzi, jelikoz jsem zelenacum verila. ![]()
Jak jsem již psala minule - zeptejte se na to zástupce GW, od kterého jste produkty kupovala. Já s nimi takovou zkušenost jako Vy nemám.
@Pocahonta to ja samozrejme udelala…ale ona sama nevi, nezna nikoho takoveho…taky je v kontaktu s par lidma a ne s sirokou verejnosti. Klasicka rada…snizit davkovani a uvidi se. Proto se ptam na nejake konkretni zkusenosti. Ale asi nejsou. Jinak dekuji za reakci. ![]()
Ahoj holky, chlorella uvolňuje toxiny z těla ale neumí je odvést proto je nutné pokud chce někdo detox užívat k tomu zelený ječmen nebo spirulinu, protože ty to z těla přímo odvádí. Moc bych neuznávála jednu značku protože důležitý je původ. Chlorella =Taiwan
Zelený ječmen = Australie, Utah
Každé baleni má jinou gramáž v tabletě a proto se bere u jednoho balení třeba 3tbl a u druhého výrobce třeba 8tbl. Ne vše co vypadá levně je výhodné. ![]()