Mladý zelený ječmen a Chlorella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
27.4.18 13:57

@choco late S těmi léky jsem se vyjádřila nepřesně - můžeš je brát, ale třeba dvě hodiny od toho co sis vzala (nebo budeš brát) chlorellu či zelený ječmen.
Jiné omezení ohledně stravy není. Množství vody záleží na tobě - někdo (jako já) to má rád silné, takže to dávám třeba do 100 ml. Někdo to má rád jako obarvenou vodu a má vody více. Hlavně, ať se ten ječmen rozpustí.
Je dokonce doporučováno, aby si tyto zelené produkty brala současně. Znám ale pár lidí, kteří pijí ječmen a až pokud na ně něco leze, tak si vezmou větší množství chlorelly.
Ty jsi to musela kupovat od nějakého dealera, ne? To ti k tomu nic neřekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.4.18 23:24
@Pocahonta píše:
@choco late S těmi léky jsem se vyjádřila nepřesně - můžeš je brát, ale třeba dvě hodiny od toho co sis vzala (nebo budeš brát) chlorellu či zelený ječmen.
Jiné omezení ohledně stravy není. Množství vody záleží na tobě - někdo (jako já) to má rád silné, takže to dávám třeba do 100 ml. Někdo to má rád jako obarvenou vodu a má vody více. Hlavně, ať se ten ječmen rozpustí.
Je dokonce doporučováno, aby si tyto zelené produkty brala současně. Znám ale pár lidí, kteří pijí ječmen a až pokud na ně něco leze, tak si vezmou větší množství chlorelly.
Ty jsi to musela kupovat od nějakého dealera, ne? To ti k tomu nic neřekl?

Dekuji moc. No prave ja to dostala jako darek tak nic nevim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
29.7.18 17:39

Pálení žáhy po chloreře

Dobrý den, pálila Vás někdy po chloreře od GW žáha? Mám s tím asi problém. Už dýl a nevím, jestli přestat nebo pokračovat. Ale štve mě to.

• Citovat
  • Upravit
1429
30.7.18 08:53

Dobrý den,
takový problém jsem neměla. Zeptejte se zástupce GW, který Vám chlorellu prodal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
16.8.18 09:29

Prosím Vás, mel jste nekdo negativni zkusenost se zelenymi potravinami od GW? Po 5 mesicich jecmenu a 3 mesicich chlorelly, me uz asi tyden boli bricho…streva i zaludek. Chlorellu jsem nasadila po 2 mesicich uzivani jecmenu. Je mozne, ze je to po takove dobe z toho? Protoze jim jinak furt stejne, stejna jidla. Jen davky zelenacu jsem asi mela vyssi. Ale az na lehci paleni zahy, ktery jsem ale mela i pred tim, mi po nich nic jinak nikdy nebylo. Chlorellu jsem tedy vysadila a uvidim. Ale dost me to mrzi, jelikoz jsem zelenacum verila. :(

• Citovat
  • Upravit
1429
16.8.18 10:47

Jak jsem již psala minule - zeptejte se na to zástupce GW, od kterého jste produkty kupovala. Já s nimi takovou zkušenost jako Vy nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
16.8.18 13:23

@Pocahonta to ja samozrejme udelala…ale ona sama nevi, nezna nikoho takoveho…taky je v kontaktu s par lidma a ne s sirokou verejnosti. Klasicka rada…snizit davkovani a uvidi se. Proto se ptam na nejake konkretni zkusenosti. Ale asi nejsou. Jinak dekuji za reakci. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7
7.10.18 09:43

Užívání chlorelly a jecmenu

Ahoj holky, chlorella uvolňuje toxiny z těla ale neumí je odvést proto je nutné pokud chce někdo detox užívat k tomu zelený ječmen nebo spirulinu, protože ty to z těla přímo odvádí. Moc bych neuznávála jednu značku protože důležitý je původ. Chlorella =Taiwan
Zelený ječmen = Australie, Utah
Každé baleni má jinou gramáž v tabletě a proto se bere u jednoho balení třeba 3tbl a u druhého výrobce třeba 8tbl. Ne vše co vypadá levně je výhodné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.