Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
@radkka tak já beru 10 tablet 2× denně
Ale z lékárny jsem měla jen jednou a byla chuťově teda ble
Takže zůstávám u chlorelly od GW.
@radkka
To nevím, je tam 495 mg v jedné tabletě. Jiná kamarádka to taky bere jak píšeš
A nevím, kolik tam je v jedné tabletě chlorelly.
Tak jsem koupila něco v Dm, nějak to neprožívám, tak jsem na zkoušku vzala balení kde je Chlorella, ječmen a spirulina. Dávkování dvakrát denně tři tablety. Tak uvidíme ![]()
@erenza Nejčastěji beru od MEDICOLu a spokojenost. Ráno 8 a večer 7 tablet. Kupuji ve zdravé výživě či v DM.
Mám to samý, měli ještě nějakou, samotnou, ale dražší, a když nevím, co to se mnou udělá, tak proč vyhazovat zbytečně peníze. Zatím zkusím dávkování jak tam píšou a uvidím časem. Po porodu se mi rozjel atopák na rukou, mívala jsem tam ložiska vždycky, ale většinou v klidu, jen v zimě se to trochu objevilo, teď to mám permanentně rozjetý a hnusný.
Někde jsem četla, že by to snad mohlo trochu pomoct, to bych teda byla ráda. No a taky jsem docela unavená, asi jaro, ale třeba mě to nakopne ![]()
@vjerunqa píše:
@erenza Nejčastěji beru od MEDICOLu a spokojenost. Ráno 8 a večer 7 tablet. Kupuji ve zdravé výživě či v DM.
Tak Chlorellu od Medicolu jsem měla, protože je složením totožná s GW. Ale účinky žádné, potom jsem měla od GW a ten rozdíl je vážně markantní. Ona ta tableta i jinak vypadá, je mnohem zelenější a hlavně je dobrá, pokud ji někdo chce rozkousávat. Od Medicolu je to hnus, chuťově teda určitě. ![]()
Tak já to nekousala, tak nevím. Ale zelený mi přijdou dost, asi nějaký barvivo ![]()
Vím, že je zde ta diskuze už mrtvá - přesto se zeptám: Skutečně jsou tyto přípravky od GW tak moc jiné? Pořád si říkám, jestli to není jen reklamní tah.. plus fakt, že ten, kdo ji prodává, ji prostě vždy bude chválit.. ![]()
V čem je ten rozdíl jiný? Měla jsem od Medicol a spokojenost.
To by mne taky zajímalo, jestli je GW to nej kvalita a proto stojí? Kdo to zaručí že každé balení které dostane zákazník, je kvalitově testovaný prý na Slovensku? Momentálně od GW mám doma ječmen i chlorellu, ale postupně dochází, tak váhám jestli zůstat u MLM systému GW nebo najít vhodnout alternativu? Našla jsem tento ječmen za 749,–, tak váhám že do něj místo do GW půjdu
http://greenfit.cz/…is-200g.html
Nebo se dá za dobrý peníz se všemi náklady s tím spojenými dovézt přes web z USA? za kolik?
Napr. GW a Fresh je naprosto stejne slozeni.. I barva a vune. ![]()
Brala bych to podle slozeni - i Medicol z lekarny ma slozeni stejne, jen senzoricky je to horsi.
Chce to zkusit, jestli bude pusobit stejbe. Ale uprimbe ja bych si radeji oriplatila za jistotu.
Oživuji téma… stále váhám, zda chlorellu (a ječmen) koupit. Má chlorella i nějaká negativa?? Všude čtu jen samou chválu, ale jsem bohužel povahou skeptik. Takových zázraků už tady bylo…aloe, hlíva atd.(tím netvrdím, že to nefunguje) Já jen jestli to není jen nějaký výkřik módy teď. Navíc jsem četla, že se chlorellou nelze předávkovat, což mi trochu nesedí. Vzhledem k tomu, že prý obsahuje spoustu vitaminu, a to i vysoké dávky. Např. vit. A, kterého se lze předávkovat (nebo spíš dlouhodobé užívání vysokého množství není zdraví prospěšné) Jak se tedy ví, že dlouhodobé užívání chlorelly nemůže třeba uškodit?
@Lajjla píše:
Oživuji téma… stále váhám, zda chlorellu (a ječmen) koupit. Má chlorella i nějaká negativa?? Všude čtu jen samou chválu, ale jsem bohužel povahou skeptik. Takových zázraků už tady bylo…aloe, hlíva atd.(tím netvrdím, že to nefunguje) Já jen jestli to není jen nějaký výkřik módy teď. Navíc jsem četla, že se chlorellou nelze předávkovat, což mi trochu nesedí. Vzhledem k tomu, že prý obsahuje spoustu vitaminu, a to i vysoké dávky. Např. vit. A, kterého se lze předávkovat (nebo spíš dlouhodobé užívání vysokého množství není zdraví prospěšné) Jak se tedy ví, že dlouhodobé užívání chlorelly nemůže třeba uškodit?
jezis marna resite hovadiny proste a jednoduse vitaminana a zeleninou se predavkovat nelze je to hloupost lidi jako vzdy neco najdou aloe hliva jsou super veci budme radi za ne to same chlorela, rakytnik uzasna rostlina jsou jich stovky vi tu hledate banality ale ke snidani si urcite date pecivo prolozite to nakym nezdravim obedem do toho si zakourite date kafe a budete hledat chybi na super potravinach zamyslete se nad tim dneska zit zdrave nejde budte rada za tyhle veci ktere vas procisti pomuzou
radeji se predavkuju vitaminem A nez celej zivot kourit nebo zrat styl fast food oboje skodi ale co je lepsi ![]()
Já to nemůžu, bolí mě z toho žaludek, zvracení. Každý to má jinak.
Vadí mě ten smrad, připomíná mě to sinice na vodě
Kdo prodělal onkologickou léčbu má toto přímo zakázané brát
Chlorella, mlady jecmen je podle mne reklam.trik
.Plácala jsem se tím, bylo mi jen špatně, letělo to do WC
radši si dám mrkev, okurku, cuketku atd.
@panamera9 píše:
Já to nemůžu, bolí mě z toho žaludek, zvracení. Každý to má jinak.
Vadí mě ten smrad, připomíná mě to sinice na voděKdo prodělal onkologickou léčbu má toto přímo zakázané brát
A to vam rekl kdo
![]()
Kamaradka prosla narocnou onkolecbou a zelene potraviny hodne pomohly, sama osetrujici lekarka (spicka v oboru) ji to schvalila ![]()