Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
normy na bio a normy na dětskou výživu se neshodují. co se týče čaje, normy neznám ani bio ani ty pro kojeneckou výživu.
bio znamena pestovane bez chemickych hnojiv postriku apod., zalezi na tom jake jsou normy pro detske caje , a jake pro bio, ja osobne vidim smysl hlavne v bio mase a v bio zelenine, ale pokud caj neni vylozene predrazeny tak proc ho nekoupit ?
Ja mam oblibeny tento http://www.apotheke.cz/…73549-c-916/
Já jsem dávala malé od BaBio fenyklový čaj granulovaný a pak heřmánkový sáčkový.Jsou to naše oblíbené ![]()
Nereknu ti rozdil, ale ja tenhle pouzivala u prvni - druhej odmita fenykl i jabko banan (ten maj granulovanej, fenykl taky a bylo to dost usnadneni, ze ho pak udelas vsude rovnou do flasky) a byla sem spokojena…
Jinak k rozdilu bio/nebio u caje z vlastni zkusenosti - koupila sem tuhle zimu sipkovej - cistej sipek pro kojence sem nesehnala, vydycky to bylo ve smesi, tak sem si rekla, ze koupim bio a nebudu ho louhovat tak dlouho a byla sem fakt prekvapena, ten caj je bajecnej!! Znacku teda nevim, kupovala sem ho v lekarne, ale voni, ma barvu, chut a verim ze ucinky na imunitu sou taky urcite vetsi, nez u obyc caje
… uz mame nekolikaty baleni a pijeme ho vsichni, i mala, a to je co rict, ta je desne vybirava (ma tri a pul a vsechno napred ocicha a rozebere ze vsech stran nez to vubec strci do pusy… a caje skoro nepije)