Freshbedýnky

4051
13.1.11 21:14

Freshbedynky

Hezky vecer.

Mate nekdo zkusenost s freshbedynky.cz? Chtela bych zkusit objednat zeleninu pro cvrcka, ale nevim, jestli to mam risknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11482
13.1.11 21:23

Já jo, byla jsem spokojená, ale bylo to ještě někdy koncem léta, kdy bylo zeleniny hodně. Teď takový výběr nebude, ale na jaře a v létě plánuju zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.1.11 22:36

jj, do Brna taky probíhá rozvoz. Já sama jsem je nebrala, ale kamarádka jo - a byla spokojená.

Já jinak mám víceméně bio od našich ze zahrádky a od známého z vesnice zeleninu, vajíčka, maso (králíky, drůbež). Vajíčka teda děcku nedávám.

Jinak sousedka rozdávala léta bio jablečné „výživy“ ze zahrádky a po poražení stromu byl pod kořeny plát azbestu :mrgreen: :wink:

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.1.11 08:54

ja jsem si zkusila freshbedynku objednat dvakrat a jednou jsem ji dostala jako narozeninovou poukazku. Vetsinou jsem byla spokojena, jen jabka byly vzdycky bud natukly nebo kysely. A mela jsem problem vsechno nacpat do lednicky :-D Ale ti, co to vozi, jsou hrozne sympaticky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.1.11 15:32
janac píše:
jj, do Brna taky probíhá rozvoz. Já sama jsem je nebrala, ale kamarádka jo - a byla spokojená.

Já jinak mám víceméně bio od našich ze zahrádky a od známého z vesnice zeleninu, vajíčka, maso (králíky, drůbež). Vajíčka teda děcku nedávám.

Jinak sousedka rozdávala léta bio jablečné „výživy“ ze zahrádky a po poražení stromu byl pod kořeny plát azbestu :mrgreen: :wink:

J.

Já na těch jejich stránkách našla, že dodávají jen po Praze a okolí do 10km. Jak je to s tím Brnem? Odkud to máš ty? Zajímalo by mě to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.1.11 19:02

a od koho berete v Praze v okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.1.11 19:12

Tak já spokojená nebyla ani trochu. Meřuňky byly nahnilé a pomlácené, evidentně sesbírané ze země. Brokolice byla uprostřed uplně mazlavá a shnilá, mrkev byla gumová a nektarinky nahnilé. Já tedy nedoporučuji. Navíc absolutně nedodržují normy stanovené zákonem. Absolutně nerozváží zeleninu a ovoce v příslušných autech, ale ve starém autě v krabici naházené vše dohromady. Nic nebylo označeno, což by dle zákona mělo, hmotnostní odchylka byla u poloviny věcí více jak ˇ5% nad povolený límit a vzhled absolutně neodpovídal čerstvé zelenině dle zákona. Pán mi slíbil, že mi vrátí peníze za vše, tj 1200 Kč a poslali jen 200 Kč. Když jsem mu volala, tak prý co chcim že si snad nemyslím, že mi vrátí za vše. Tak jsem mu sepsala příslušnou reklamaci na 2 A4, kterou pošlu na ČOI, hygienu a finančák, protože nedodržují opravdu spousty norem a hle, najednou jsem peníze měla na účtě. Nikdy už od nich neobjednám.

• Citovat
  • Upravit
3138
14.1.11 20:52
Wiolla píše:
janac píše:

J.
Já na těch jejich stránkách našla, že dodávají jen po Praze a okolí do 10km. Jak je to s tím Brnem? Odkud to máš ty? Zajímalo by mě to… :think:

Ahoj mrkni sem :

http://trisudicky.wordpress.com/

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
20.4.12 12:12

hledala jsem biozeleninu pro naše mrně, protože začínáme s příkrmy a narazila jsem právě na freshbedýnky, které mě dost nadchly, ale po přečtení této diskuze už to nadšení není takové.
Nějaké další zkušenosti, event. tipy na kvalitní biozeleninu/ovoce v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.4.12 12:24

ahoj, diskuze výše je rok stará. já od nich beru už zhruba 4 měsíce a jsem spokojená. teda ještě mě nenapadlo převažovat to, co je v bedýnce… mají v nabídce i maso, čerstvé ryby a mléčné výrobky.
jinak ovoce a zeleninu nakupuju ještě hodně v Kunratické stodole. Tam je kvalita prvotřídní. Jo a taky na Smíchově ve Wine Food marketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
20.4.12 12:24

Prima byly čtvrteční trhy na Toulcově dvoře. Ale nevím jestli jsou na programu i letos :think:
 http://www.toulcuvdvur.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
20.4.12 12:26
@Black_Orchids píše:
ahoj, diskuze výše je rok stará. já od nich beru už zhruba 4 měsíce a jsem spokojená. teda ještě mě nenapadlo převažovat to, co je v bedýnce… mají v nabídce i maso, čerstvé ryby a mléčné výrobky.
jinak ovoce a zeleninu nakupuju ještě hodně v Kunratické stodole. Tam je kvalita prvotřídní. Jo a taky na Smíchově ve Wine Food marketu.

zaujalo mě to hovězí maso a čerstvé ryby samozřejmě … nerada jezdím autem a v kočáru to nechci tahat, takže je pro mě dovezení úplně nejpohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.4.12 12:27

kamarádka si to nechávala vozit, byla strašně spokojená, škoda, že něco takového není v Plzni, brala bych to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.4.12 13:05
@cell píše:
zaujalo mě to hovězí maso a čerstvé ryby samozřejmě … nerada jezdím autem a v kočáru to nechci tahat, takže je pro mě dovezení úplně nejpohodlnější

tak mně ježdění autem neva, ale synovi docela jo…
maso od nic mám vyzkoušené, i ryby a opravdu velká spokojenost. Speciálně na ryby jsem hodně náročná. Ty teda nakupuju ještě v Palladiu a na tom Smíchově.
Jinak běžné věci objednávám přes iTesco - i dětské věci - pleny, skleničky apod. (moc mě totiž nebaví se s ostatníma matkama žduchat v DMku kočárkama…)

Ovo & zel, maso, ryby, víno - to mi vše vozí, takže já chodím akorát do místní pekárny, kde berou pečivo z malé pekárny v Ohrobci (to je někde na jih od Prahy).
No a do Wine Foodu jedem vždycky o víkendu na jídlo, tak tam při té příležitosti i nakoupím ty jejich úúúúžasný italský speciality :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
20.4.12 13:05

V Plzni je www.freshkos.cz. Bereme od nich a jsme docela spokojení. Rozváží domů nebo do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.