Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
@Black_Orchids píše:
tak mně ježdění autem neva, ale synovi docela jo…
maso od nic mám vyzkoušené, i ryby a opravdu velká spokojenost. Speciálně na ryby jsem hodně náročná. Ty teda nakupuju ještě v Palladiu a na tom Smíchově.
Jinak běžné věci objednávám přes iTesco - i dětské věci - pleny, skleničky apod. (moc mě totiž nebaví se s ostatníma matkama žduchat v DMku kočárkama…)Ovo & zel, maso, ryby, víno - to mi vše vozí, takže já chodím akorát do místní pekárny, kde berou pečivo z malé pekárny v Ohrobci (to je někde na jih od Prahy).
No a do Wine Foodu jedem vždycky o víkendu na jídlo, tak tam při té příležitosti i nakoupím ty jejich úúúúžasný italský speciality
tak děkuji za zkušenost, vyzkouším určitě
jen ještě - objednáváš jejich bedýnky nebo nakupuješ ovoce a zeleninu dle vlastního výběru?
@cell píše:
tak děkuji za zkušenost, vyzkouším určitě
jen ještě - objednáváš jejich bedýnky nebo nakupuješ ovoce a zeleninu dle vlastního výběru?
dle vlastního výběru.
Já od nich teď 3× nakupovala. zzelenina i ovoce fajn. milá obsluha. jen mi mrzí, že to není od místních farmářů.
@Alpaka no ono je to hodně o sezóně. přes zimu bohužel toho od místních farmářů moc neseženou… takže dle jejich slov - jakmile nastane sezóna i u nás na různé plodiny, budou zařazeny do nabídky.
@anna78 píše:
V Plzni je www.freshkos.cz. Bereme od nich a jsme docela spokojení. Rozváží domů nebo do práce.
Ani mi neuvěříš, jakou si mi poskytla cennou info, já to hledala kdysi a nenašla. to je naprostá bomba a nevíš, jak to chodí? kolik se platí atd? já to tam nenašla.
My od nich bereme malou světovou bedýnku každý týden a stojí 300,– Jinak tam všechny informace jsou, zkus zavolat na to uvedené číslo, pán ti vše vysvětlí, je strašně ochotný… Já jsem zatím spokojená.
a kolik toho tak zhruba je? nezlob se, že tě otravuju. Já jen pro přestavu. Třeba 5×cibule, kilo brambor atd… ![]()
Teď tam bylo odhadem 1,5 - 2 kg brambor, 5cibulí, 4 hrušky, 4 jablka, cuketa, lilek, listový špenát, paprika, jarní cibulka, svazek mrkve. Tak to vyzkoušj jednou a uvidíš ![]()
Aničko, děkuji moc. Zkusíme příští týden farmářský trhy v Plzni, jak to tam vypadá a zkusím to nakoupit na kolik to vyjde a případně bych frešbedýnky začala brát pro děti pravidelně každý týden.
Aničko, děkuji moc. Zkusíme příští týden farmářský trhy v Plzni, jak to tam vypadá a zkusím to nakoupit na kolik to vyjde a případně bych frešbedýnky začala brát pro děti pravidelně každý týden.
Freshbedýnky jedou byznys hlavně na webovkách, které mají perfektně udělané a na tom frčí. Ze začátku jsem byla spokojená, ale těch „keksů“ od nich bylo potom tolik, zpravidla při každém nákupu nebylo něco v pořádku (buť zapomínali, nebo bylo něco nahnilé nebo to nevážilo co mělo) a za ty ceny by jejich servis měl být téměř bez chyby. Freshbedny nyní nekupuji, stali se pro mne marketingovou hrou na přátelský obchod, ale ceny mají opravdu přemrštěné a být u nich stálým zákazníkem se nijak nevyplatí. ![]()
Také mi vadí, když někdo napíše akční zboží nebo sleva, ale ceny jsou pořád stejné nebo o jednu korunu levnější. Rozhodně nedoporučuji.
Jinak přeji zdravé stravování.
Taky jsem se nakonec rozhodla nekupovat, kdyby to bylo přímo od farmáře, beru. Ale tohle už je firma, která to vykupuje od farmářů, takže z něčeho musí být živa, takže se vyplatí nakupovat jednou týdně na farmářských trzích a za tu cenu si koupím navíc i maso
![]()
Zelenina je minimálně o padesát až sto procent předražená než z biofarmy (která mimochodem taky zaváží až do domu). Co se kvality týče, čekala jsem trochu lepší. Maso je dražší o cca 20%. Také se mi nelíbí záloha za tu rozpadlou papírovou krabici (50,– Kč). Nicméně mám tuto zkušenost za sebou, a je na každém, co si vybere.. Bohužel jsem si těch cen v prvotním nadšení nevšimla…
@maxma jake biofarmy dovazi az domu? prosim linky diky