Freshbedýnky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9022
20.4.12 13:30
@Black_Orchids píše:
tak mně ježdění autem neva, ale synovi docela jo…
maso od nic mám vyzkoušené, i ryby a opravdu velká spokojenost. Speciálně na ryby jsem hodně náročná. Ty teda nakupuju ještě v Palladiu a na tom Smíchově.
Jinak běžné věci objednávám přes iTesco - i dětské věci - pleny, skleničky apod. (moc mě totiž nebaví se s ostatníma matkama žduchat v DMku kočárkama…)Ovo & zel, maso, ryby, víno - to mi vše vozí, takže já chodím akorát do místní pekárny, kde berou pečivo z malé pekárny v Ohrobci (to je někde na jih od Prahy).
No a do Wine Foodu jedem vždycky o víkendu na jídlo, tak tam při té příležitosti i nakoupím ty jejich úúúúžasný italský speciality :mrgreen:

tak děkuji za zkušenost, vyzkouším určitě
jen ještě - objednáváš jejich bedýnky nebo nakupuješ ovoce a zeleninu dle vlastního výběru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.4.12 13:50
@cell píše:
tak děkuji za zkušenost, vyzkouším určitě
jen ještě - objednáváš jejich bedýnky nebo nakupuješ ovoce a zeleninu dle vlastního výběru?

dle vlastního výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
20.4.12 14:01

Já od nich teď 3× nakupovala. zzelenina i ovoce fajn. milá obsluha. jen mi mrzí, že to není od místních farmářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.4.12 14:07

@Alpaka no ono je to hodně o sezóně. přes zimu bohužel toho od místních farmářů moc neseženou… takže dle jejich slov - jakmile nastane sezóna i u nás na různé plodiny, budou zařazeny do nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.4.12 14:14
@anna78 píše:
V Plzni je www.freshkos.cz. Bereme od nich a jsme docela spokojení. Rozváží domů nebo do práce.

Ani mi neuvěříš, jakou si mi poskytla cennou info, já to hledala kdysi a nenašla. to je naprostá bomba a nevíš, jak to chodí? kolik se platí atd? já to tam nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.4.12 16:17

holky a jakou s tím máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
20.4.12 16:51

My od nich bereme malou světovou bedýnku každý týden a stojí 300,– Jinak tam všechny informace jsou, zkus zavolat na to uvedené číslo, pán ti vše vysvětlí, je strašně ochotný… Já jsem zatím spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
20.4.12 20:59

a kolik toho tak zhruba je? nezlob se, že tě otravuju. Já jen pro přestavu. Třeba 5×cibule, kilo brambor atd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
21.4.12 09:01

Teď tam bylo odhadem 1,5 - 2 kg brambor, 5cibulí, 4 hrušky, 4 jablka, cuketa, lilek, listový špenát, paprika, jarní cibulka, svazek mrkve. Tak to vyzkoušj jednou a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
21.4.12 15:36

Aničko, děkuji moc. Zkusíme příští týden farmářský trhy v Plzni, jak to tam vypadá a zkusím to nakoupit na kolik to vyjde a případně bych frešbedýnky začala brát pro děti pravidelně každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
21.4.12 15:36

Aničko, děkuji moc. Zkusíme příští týden farmářský trhy v Plzni, jak to tam vypadá a zkusím to nakoupit na kolik to vyjde a případně bych frešbedýnky začala brát pro děti pravidelně každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lexarocky
19.6.12 18:43

Freshbedynky.cz už fakt ne

Freshbedýnky jedou byznys hlavně na webovkách, které mají perfektně udělané a na tom frčí. Ze začátku jsem byla spokojená, ale těch „keksů“ od nich bylo potom tolik, zpravidla při každém nákupu nebylo něco v pořádku (buť zapomínali, nebo bylo něco nahnilé nebo to nevážilo co mělo) a za ty ceny by jejich servis měl být téměř bez chyby. Freshbedny nyní nekupuji, stali se pro mne marketingovou hrou na přátelský obchod, ale ceny mají opravdu přemrštěné a být u nich stálým zákazníkem se nijak nevyplatí. :nevim:
Také mi vadí, když někdo napíše akční zboží nebo sleva, ale ceny jsou pořád stejné nebo o jednu korunu levnější. Rozhodně nedoporučuji. :) Jinak přeji zdravé stravování.

• Citovat
  • Upravit
2041
19.6.12 21:22

Taky jsem se nakonec rozhodla nekupovat, kdyby to bylo přímo od farmáře, beru. Ale tohle už je firma, která to vykupuje od farmářů, takže z něčeho musí být živa, takže se vyplatí nakupovat jednou týdně na farmářských trzích a za tu cenu si koupím navíc i maso :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maxma
10.1.13 00:18

Drahé

Zelenina je minimálně o padesát až sto procent předražená než z biofarmy (která mimochodem taky zaváží až do domu). Co se kvality týče, čekala jsem trochu lepší. Maso je dražší o cca 20%. Také se mi nelíbí záloha za tu rozpadlou papírovou krabici (50,– Kč). Nicméně mám tuto zkušenost za sebou, a je na každém, co si vybere.. Bohužel jsem si těch cen v prvotním nadšení nevšimla…

• Citovat
  • Upravit
mare1
27.1.13 12:32

Re: Drahé

@maxma jake biofarmy dovazi az domu? prosim linky diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat