Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Ahoj, nakupujete niekto farmárske potraviny na farmárskych trhoch? ![]()
Študujem na VŠE v Prahe a dopisujem diplomku na tému Nákupy na farmárskych trhoch. Ak by tu boli nejaké maminky, ktoré na farmárskych trhoch nakupujú, bola by som veľmi rada, ak by mi mohli pomôcť úspešne dopísať diplomku a vyplnili pár otázok na túto tému v dotazníku, ktorý nájdete tu: https://nakupy-na-farmarskych-trzich.vyplnto.cz/
Budem vám veľmi vďačná!
Dobrý den,
čekáme miminko a chtěla bych mu dopřát co nejlepší živiny. Proto si hledám co to o BIO produktech, chtěla jsem se zeptat jaká je Vaše aktuální zkušenost s Freshbedýnkami, jste spokojené? Objednávate odtud někdo něco?
Mockrát děkuji za každou odpověď. ![]()
@MarDoc píše:
Dobrý den,čekáme miminko a chtěla bych mu dopřát co nejlepší živiny. Proto si hledám co to o BIO produktech, chtěla jsem se zeptat jaká je Vaše aktuální zkušenost s Freshbedýnkami, jste spokojené? Objednávate odtud někdo něco?
Mockrát děkuji za každou odpověď.
Freshedynky nedoporucuju. Mam s nima opakovane spatnou zkusenost. Pokud te zajima bio, objednej z rohlika. Pokud chces primarne bio maso, da se objednat budto z bioparku nebo farmy sasov primo.
Freshbedynky mji na prvni pohled velmi pestrou nabidku bio zeleniny, ale polovina se toho neda objednat, i kdyz se to jevi jako ze to je skladem. Vcelku nedavno jsem objednala hromadu masa a zeleniny. Prisla mi slovy PULKA toho nakupu. Oni ti rano poslou sms, co vsechni nedoruci. Povetsinou to byvaji presne ty polozky, ktere nejvice potrebujes. Vytocilo me to uplne do bela a jeste vic me vytocilo to, ze kdyz jsem sla na jejich webstranku, tak jsem tam ty polozky nadale videla v nabidce. Oni to tam proste dlouhodobe maji, lidi si to objednavaji, ale zbozi nedostanou.
Napsala jsem mega stiznost na freshbedynky a dostavala jsem zajimave odpovedi na to, jak je toto mozne. Mimo jine me nejdrive fabulovali tim, ze ted experimentuji se skladovym softwarem. To zduvodneni jsem moc nepochopila a hned dalsi osoba, s kterou jsme komunikovala to poprela. Vem si z toho co chces.
Zkratka a dobre, nevim jakym zpusobem vedou sklad, ale maji v tom bordel extra special. A protoze je to opakujici se problem, tak proste na to nemam naladu. Ja kdyz si objednam online potraviny, tak to delam proto, ze z nejakeho duvodu nechci obihat obchody. Budto jsem nemocna, nebo nemam cas, nebo dopln si co chces a kdyz mi pak neprijde polovina nakupu, tak do toho obchodu nakonec stejne musim jit.
Takze, moje zdroje bio jsou: rohlik.cz. Maso objednavam tam, nebo primo z farmy Sasov nebo Bioparku. Dale, Billa a Albert taky vedou bio produkty. Skoda, ze se neda pohodlne objednavat vsechno z jednoho mista…
Naprostý souhlas, vepřové a hovězí nakupuju jedině v Sasově, kuřata a zeleninu na rohlíku, spokojenost. S bedýnkami pořád něco vázlo, neosvědčily se.
U freshbedynek jsem si objednavala bio hovezi. Bylo zelene a smrdelo. Takze reklamace. Brambory od nich byly hnusne, mrkev taky
Já mám dobrou zkušenost se Světem bedýnek. Beru od nich zeleninu už od doby, co dělali fakt jen bedýnkový systém (teď už se tam dá koupit skoro všechno). Oni jsou hlavně farmářské, ale bio produktů mají čím dál víc - masa i zeleniny.
@warita Moc krát děkuji za info. I ostatním. No když si něco objednáš, tak chceš aby ti to i přišlo.
Ještě jednou díky!
Já jsem po tom, co jsem vyzkoušela snad všechny dovozy, zakotvila u rohlíku, tam se mi aspoň nestává, že mi věčně něco chybí v nákupu ![]()
@Monisek69 píše:
Já jsem po tom, co jsem vyzkoušela snad všechny dovozy, zakotvila u rohlíku, tam se mi aspoň nestává, že mi věčně něco chybí v nákupu
taky tak. Rohlik = spokojenost
Chtěla bych přidat svou aktuální zkušenost s freshbedynky.cz. Nelíbil se mi způsob „zabalení“ zeleniny, prostě to naházeli do kartonové krabice bez jakéhokoli dalšího obalu (i brokolici, ředkvičky a další, které se běžně neloupou). A přidali k tomu malé kousky dalšího kartonu, aby ta zelenina v krabici nelítala.
Ptala jsem se jich, zda má ta krabice atest na styk s potravinami, prý nevědí, ale zjistí to. Neozvali se, tak jsem tam znova volala, pak znova, nakonec mi vrátili peníze za celou objednávku. Prý ty krabice atest nemají, ale do krabic se mají dávat papíry, které atest mají. Ale do mé objednávky prý ten papír zapomněli dát…
Po této zkušenosti bych freshbedynky.cz nedoporučila.