Biomléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19494
3.1.11 15:37

Biomléko

Ahoj holky, chci se zeptat, zda ma nekdo zkusenosti s UM Babio, je to ceska firma, prisel mi vzorecek, maji mleka, kase, caje…vsechno prirodne delane - susene, bez chemickych prisad. Nikdy jsem o nich neslysela - trh je prehlcen Nutrilonem a Sunarem - a tak bych rada slysela nazor nekoho, kdo tu zkusenost ma
Diky vsem…
 www.babio.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8651
3.1.11 15:50

Tohle bio UM nemám, ale používám teď pro Ondru bio UM Babylove z DM drogerie a vyhovuje mu. Ale má to teda jen na přilepšení, 100 ml 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.1.11 15:56
ivuska.h píše:
Tohle bio UM nemám, ale používám teď pro Ondru bio UM Babylove z DM drogerie a vyhovuje mu. Ale má to teda jen na přilepšení, 100 ml 2× denně.

tak ja to asi prubnu :-) libi se mi ze maji i granulovany caje a jen suseny, nic pridanyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.1.11 17:04

Taky jsme dávali babylove, neznámé většinou znamená, že neplatíš část ceny za reklamu. Uvidíš, jak vám bude vyhovovat.
Trochu mě překvapuje, že ještě žádná z profláknutých značek nepřišla s biořadou, zrovna u malých dětí v bio nějaký smysl vidím, kor u mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
3.1.11 17:05

Taky jsme najeli na Babylove. My ale už používáme trojku. Dřív jsem používala k dokrmování Bebu, protože ta zase dělá HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
3.1.11 20:00

No, najela jsem na složení, a ten chlorid vapenaty by mi nevoněl, dalši věci jsem nekoumala. Podle mně se to jen tvaři jako BIO

• Citovat
  • Upravit
19494
3.1.11 20:20
Lena Fesková píše:
No, najela jsem na složení, a ten chlorid vapenaty by mi nevoněl, dalši věci jsem nekoumala. Podle mně se to jen tvaři jako BIO

ja se prave v tom vubec nevyznam, zatim plne kojim a zkoumam,co by bylo dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
3.1.11 20:26
careynka píše:
Lena Fesková píše:
No, najela jsem na složení, a ten chlorid vapenaty by mi nevoněl, dalši věci jsem nekoumala. Podle mně se to jen tvaři jako BIO
ja se prave v tom vubec nevyznam, zatim plne kojim a zkoumam,co by bylo dobry

Tak koukni na složeni a pak sem

• Citovat
  • Upravit
19494
3.1.11 20:31
Lena Fesková píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:

aha, tak ten tam byt primo nesmi :-O a to Babylove to je v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.1.11 20:33

haled a to Babylove to ma taky :-O http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
3.1.11 20:35
careynka píše:
Lena Fesková píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:

Careynko, to Babylove najdeš na stejnych strankach v seznamu potravin. Je to hezky rozepsané podle složeni :wink:

• Citovat
  • Upravit
19494
3.1.11 20:37
Lena Fesková píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:
Careynko, to Babylove najdeš na stejnych strankach v seznamu potravin. Je to hezky rozepsané podle složeni :wink:

ty jo, ja budu asi do konce zivota jen kojit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.1.11 20:40
careynka píše:
haled a to Babylove to ma taky :-O http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?…

Nemá, to na tom webu je kaše. Mlíko tu teď mám před sebou (dvojkové) a složení je:

odtučněné mléko, syrovátkový prášek, rostlinné oleje, maltodextrin, škrob, fosfát vápenatý, chlorid sodný, vit. C, laktát železnatý, vit. E, sulfát zinečnatý, niacin, pantothenát D-vápenatý, sulfát měďnatý, vit A, B1, B2, síran manganový, jodičnan draselný, kys. listová, vit K, selenát sodný, vit D.

Většina těch „chemikálií“ je tam přidána proto, že jsou to zdroje minerálů, které tělo potřebuje. Nejsou tam jako nějaká zbytečná aditiva, ale aby prostě byl obsah minerálů takový, jako má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.1.11 20:42
careynka píše:
Lena Fesková píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:
Careynko, to Babylove najdeš na stejnych strankach v seznamu potravin. Je to hezky rozepsané podle složeni :wink:

A ty sis někdy nechala dělat rozbor MM? Tím chci říct, že tady máš to složení sepsané, kdežto u MM absolutně nevíš, co se tam třeba dostane za toxiny z potravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.1.11 20:43
ivuska.h píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:
careynka píše:
Lena Fesková píše:
A ty sis někdy nechala dělat rozbor MM? Tím chci říct, že tady máš to složení sepsané, kdežto u MM absolutně nevíš, co se tam třeba dostane za toxiny z potravy.

to je taky pravda, ale spis jde o ten pocit, ze ma prirozeny mlicko a ne „umelotinu“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.