Jak dlouho vydrží probiotické kapky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7485
25.3.11 08:41

Probiotické kapky

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Sice je zde na toto téma dost diskusí, ale bohužel nemám čas to pročítat a hledat odpovědi na mé otázky :-?
1. Jak dlouho tak tyto kapky vydrží, když se tedy dávkují 5 kapek denně??
2. Případný jiný výrobek na stejné účely za nižší cenu??
Předem všem moc děkuji za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
25.3.11 08:55

můžeš zkusit laktobacílky, ale u nás moc úspěch neměly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
25.3.11 08:58

Nevim jestli myslis kapicky bio gaia? _Ty zabraly nam a zase jsme v noci mohly v klidu spat :palec: . Ty nam vydrzely cca mesic 10 ml. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
25.3.11 09:04

My máme taky bio gaia,ale koupili jsme je teprve před týdnem,takže nevím jak dlouho vydrží..každopádně účinek po týdnu super..malá se nekroutí,nebolí ji bříško a kaká už sama..předtím měla zácpy..teď super..určitě je doporučuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
25.3.11 09:09
Kikii píše:
My máme taky bio gaia,ale koupili jsme je teprve před týdnem,takže nevím jak dlouho vydrží..každopádně účinek po týdnu super..malá se nekroutí,nebolí ji bříško a kaká už sama..předtím měla zácpy..teď super..určitě je doporučuji :srdce:

taky doporučuji, nám bio gaia zabraly asi za 10 dní. Bohužel taky nevím, jak dlouho vydrží, bereme je teprve cca 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.3.11 09:15

No malá s kakáním problém nemá, potentí se i několikrát denně, alě spíš ty prdíky jí trápí :nevim:
Je nutné to pro účinek dávat každý den? Nejde to třeba ob den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.3.11 09:16

naše malá se taky hrozně kroutila, vyzkoušeli jsme hodně možností, ale probiotické kapičky můžu jedině doporučit, od té doby máme klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469

mě těch 10 ml vydrží cca 2 měsíce. teď jedeme třetí balení od narození a vikimu bude 6 měsíců. pak počítám, že zkusím jiná probiotika. a zabírají na jedničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

U nás bio gaia neuspěly, ale lactobacílky baby si nemůžu vynachválit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
25.3.11 09:17

tejchi. musíš dávat každý den. jinak to nebude mít žádný účinek. a počítej s tím, že se výsledky dostaví tak za 1-2 týdny. chvilku trvá, než ta probiotika začnou ve střevech působit. u nás zabrala teda docela rychle - asi tak za 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.3.11 09:18
Tejchi píše:
No malá s kakáním problém nemá, potentí se i několikrát denně, alě spíš ty prdíky jí trápí :nevim:
Je nutné to pro účinek dávat každý den? Nejde to třeba ob den?

tyhle kapky se musí používat každý den, aby měly ten správný účinek, jinak je to zbytečné za ty peníze kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
25.3.11 09:26

holky a kupujete je tady nebo na Slovensku??
Včera nám je taky dr. doporučila a že s nima teda taky má dobré zkušenosti, že opravdu ten účinek mají.
Malá dostala hned v poronici antibiotika a asi jí to ty střevečka podráždilo (je teda na UM) a všechno vyblinká, po každém jídle je nevrlá, někdy i plače, kroutí se, tlačí na prázdno…vykakat se jí taky nejde, povede se jí to tak ob den s velkou námahou. Tak máme mléko se sníženým obsahem laktozy, aby jí to tam tolik nekvasilo a nenapínalo to bříško-ale mám pocit, že po něm blinká snad ještě víc-dávám ho teda od včerejška. Přes den nedělám nic jiného, jen chovám, páč jak ji položím, tak to z ní letí. Takže nemám čas se ani najíst, bohužel ani na staršího syna-ještě že je ve školce.
Zatím jsem je teady v lékárně ani nekoupila (byla jsem teda jen v jedné, víc jsem nestihla)-prý je neberou, že to tu nikdo nekupuje, páč si všichni jezdí na Slovensko. Bydlíme poměrně blízko hranic. Tak nám utíkají dny, než se nám je podaří sehnat a samozřejmě v noci taky nespíme, já jsem teĎ ještě chytla nějakou virozu…tak je to ohromně príma :roll: zatím teda taky dávám aspoň laktobacílky, asi 4.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
25.3.11 09:42

Ahojky,

mě se u obou dětí osvědčil - LACIDOFIL, jsou to tobolky, které se rozpouštří třeba v UM.
je to vlastně lactobacil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.3.11 10:08

Tak už jsem si je tedy v lékárně objednala. Klid malé mi za to stojí :huban: Vyzkoušíme a uvidíme, pak nám třeba půjde lépe říhání a nebude nát to tak trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
25.3.11 12:51

my už jsme kapky taky sehnali-nechala jsem si je koupit os strejdy-jel do jiného města, než jsem včera byla já a tam je mají a chvíli na to mi psal manžel, že je sehnal z toho Slovenska-asi tam ještě nějaký kolega byl. No neva, jedny stejně nebudou stačit. Já jsem tomu nevěřila, že by se mu podařily sehnat hned dneska a říkala jsem si, že je teda koupím i drahé ty první, než seženeme, jen ať už pomáhají. KAždý den dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.