Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Ahoj, my bydlíme taky kousek od hranic, tak jsme jezdili rozhodně na Slovensko, tam jsme je kupovali za necelých 10 euro (myslím, že za 9.96), což je oproti cenám u nás bomba ![]()
Tejchi píše:
Tak už jsem si je tedy v lékárně objednala. Klid malé mi za to stojíVyzkoušíme a uvidíme, pak nám třeba půjde lépe říhání a nebude nát to tak trápit.
Nazdárek, my začaly používat probio Biogaya a pomáhá to perfektně. Sice byly dost drahé, ale na prdíky trpíme minimálně.
jo,uvidím,jak zaberou tyhle a kdyžtak si je taky koupim. mně přijde,že ty přípravky na prdíčky mu to akorá vyvolávají a pak trpí ještě víc a nekaká… kakáte v pohodě? my měli i nutrilon na koliku, kapičky Sab a Infacol a stejně nic, pak jsem mu vyvařila kmín, prděl, ale pak zase nic
a pijeme ještě fenyklovej čajík.
Holky a jak jim ty kapky dáváte? Kapete to do mlíka nebo rovnou do pusy?
Taky v Polsku je mají levnější. Za nějaké 2 stovky
, ale 5 ml.
My máme asi od druhého týdně kapičky Bio Gaya (nebo jak se to píše), ale účinek jsem nezaznamenala. Dávám je na lžičce vždycky ráno před jídlem spolu s kapičkou vitaminu D od doktora.
Dobrý den, vozím si kapičky z Polska,
účinkují výborně, stále používáme i u starší dcery s potravinovou alergií.
Cena je mnohem výhodnější než u nás.
Ráda přiberu, poradím.
Sylva
Na 2.otázku mám:Biopron nebo BabyCalm ________________________
Jinak holky, mám dotaz, naši Eli jsme dávali Lactobacílky a pak jsme ho vyměnili za Biopron, jenže obojí je v prášku a my bud ji je zapomenem dát nebo nemám dost mléka, abychom ji to tam zamíchali. Máme ji to mýchat do flašky s mlékem, prý je to tak lepší. Uvažuju, že ji koupím ty kapky BabyCalm, jenže neudělá ji něco, když to zase změním? Bylo by to už po 3 nebo dáváte všechny maminky vašim drobečkům probitoikum?
@madla21 píše:
Holky a jak jim ty kapky dáváte? Kapete to do mlíka nebo rovnou do pusy?
Dávají se většinou před jídlem
Ahoj holky nas mali se strasne krouti boliho silene brisko kapky na koliku nepomohly jaky probiotyk fungujou a jak se jmenujou muzete mi nake doporucit
@matiasek píše:
Ahoj holky nas mali se strasne krouti boliho silene brisko kapky na koliku nepomohly jaky probiotyk fungujou a jak se jmenujou muzete mi nake doporucit
Já se obávám, že to chce spíš vydržet apočkat, až si bříško zvykne. Já s malou zkoušela všchno možné a nejvíc zabral fén.. ![]()