Jak dlouho vydrží probiotické kapky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
7.4.11 00:39

Ahoj, my bydlíme taky kousek od hranic, tak jsme jezdili rozhodně na Slovensko, tam jsme je kupovali za necelých 10 euro (myslím, že za 9.96), což je oproti cenám u nás bomba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
14.6.11 20:39
Ahpjky, také máme problém s říháním, malá někdy neříhá po jídle a pak se kroutí.. Pomohly ty kapičky? Jinak problém s kakáním nemáme. Děkuji za odpověď.
Tejchi píše:
Tak už jsem si je tedy v lékárně objednala. Klid malé mi za to stojí :huban: Vyzkoušíme a uvidíme, pak nám třeba půjde lépe říhání a nebude nát to tak trápit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.8.11 21:15

Hplky, nemáte někdo zkušnost s probiot.kapičkama BIFIFORM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
16.8.11 21:18

Nazdárek, my začaly používat probio Biogaya a pomáhá to perfektně. Sice byly dost drahé, ale na prdíky trpíme minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.8.11 07:24

jo,uvidím,jak zaberou tyhle a kdyžtak si je taky koupim. mně přijde,že ty přípravky na prdíčky mu to akorá vyvolávají a pak trpí ještě víc a nekaká… kakáte v pohodě? my měli i nutrilon na koliku, kapičky Sab a Infacol a stejně nic, pak jsem mu vyvařila kmín, prděl, ale pak zase nic :cry: a pijeme ještě fenyklovej čajík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.8.11 07:58

a je lepší mu to dávat před jídlem,nebo po jídle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
23.8.11 13:17

Holky a jak jim ty kapky dáváte? Kapete to do mlíka nebo rovnou do pusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.8.11 13:21

dávám mu je rovnou do pusinky, doporučujou po jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FidoBor
11.11.11 09:00

Taky v Polsku je mají levnější. Za nějaké 2 stovky :potlesk: , ale 5 ml.

• Citovat
  • Upravit
7240
13.11.11 19:14

My máme asi od druhého týdně kapičky Bio Gaya (nebo jak se to píše), ale účinek jsem nezaznamenala. Dávám je na lžičce vždycky ráno před jídlem spolu s kapičkou vitaminu D od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.1.12 10:44

BIOGAIA

Dobrý den, vozím si kapičky z Polska, :) :lol: :P účinkují výborně, stále používáme i u starší dcery s potravinovou alergií.
Cena je mnohem výhodnější než u nás. :kytka: :andel: Ráda přiberu, poradím. :mavam: Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cira.11
3.8.12 13:25

Na 2.otázku mám:Biopron nebo BabyCalm ________________________
Jinak holky, mám dotaz, naši Eli jsme dávali Lactobacílky a pak jsme ho vyměnili za Biopron, jenže obojí je v prášku a my bud ji je zapomenem dát nebo nemám dost mléka, abychom ji to tam zamíchali. Máme ji to mýchat do flašky s mlékem, prý je to tak lepší. Uvažuju, že ji koupím ty kapky BabyCalm, jenže neudělá ji něco, když to zase změním? Bylo by to už po 3 nebo dáváte všechny maminky vašim drobečkům probitoikum?

• Citovat
  • Upravit
Cira.11
3.8.12 13:27
@madla21 píše:
Holky a jak jim ty kapky dáváte? Kapete to do mlíka nebo rovnou do pusy?

Dávají se většinou před jídlem

• Citovat
  • Upravit
75
9.10.15 10:44

Ahoj holky nas mali se strasne krouti boliho silene brisko kapky na koliku nepomohly jaky probiotyk fungujou a jak se jmenujou muzete mi nake doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.10.15 14:00
@matiasek píše:
Ahoj holky nas mali se strasne krouti boliho silene brisko kapky na koliku nepomohly jaky probiotyk fungujou a jak se jmenujou muzete mi nake doporucit

Já se obávám, že to chce spíš vydržet apočkat, až si bříško zvykne. Já s malou zkoušela všchno možné a nejvíc zabral fén.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.