Mladý zelený ječmen a Chlorella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Inetjira
20.11.12 06:11

Me by zajimalo jak se lisi kvalita u prodavanych chlorel, kdyz napr. ta z toho odkazu je o tolik drazsi nez se da koupit jinde. (cca 11dkg za 11$)Podle ceho hodnotite kvalitu vy?

• Citovat
  • Upravit
3352
20.11.12 09:27

Ona ta chlorella z posledního odkazu není zase o tolik levnější. Je to menší balení, tedy méně tablet a když se chlorella od Green Ways koupí v akci (více balení a jedno je tam zdarma), tak to vychází ještě výrazně levněji, jak ten druhý produkt.
Kvalita je dost různá, když se porovnají různí výrobci, stačí mrknout na barvu a složení tablet, ale na druhou stranu hodně věci se z obalu nedozvíme. Vím, že důležitý je i způsob zpracování a ten má chlorella od Green Ways myslím nejlepší podle toho, co jsem slyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmilka HK
20.11.12 21:57

Myslím, že na té adrese v odkazu je i srovnávací tabulka různých chlorell i s cenami. Chlorella Green Ways je extrémně drahá a to jen proto, že ta firma funguje v režimu MLM a z prodeje vyplácí provize svým prodejcům. A slevy nedávají. To byste se musely upsat a spolupracovat s nimi :)

• Citovat
  • Upravit
3352
21.11.12 15:47

No já tomu do hloubky nerozumím, jsem tam jen jako zákazník zaregistrovaná, dál to neprodávám a určitě vím, že mají na chlorellu i ječmen možnost koupě 3+1 zdarma, kupujeme to tak s manželem běžně a rozdělíme se s rodinou, takže to mají všichni levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.7.13 11:49

S přítelem jsme začali brát chlorellu. Účinek zatím na sobě nepociťuji, jen pot mi začal být cítit jinak a mám stolici hodně tmavo zelenou. Jinak zatím na sobě nic moc nepozoruji.

Zato na příteli sleduji, že začal mívat značně větší dávky semene při ejakulaci - dříve jen prsk sem prsk tam a teď je toho všude, i když sexujeme dost často - cca 2× denně. Může to být tím? Sledujete něco podobného? Nebo jen náhoda a souvislost s něčím jiným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
21.7.13 11:55

@zuzik1982 Nerada uvádím tak podivný zdroj, ale jinde jsem podobnou informaci zatím nenašla: http://www.docgeorge.org/…s-To-Be.html :
„Low sperm count: it has been shown that taking special preparations of Chlorella pyrenoidosa have led to very significant increases in sperm count.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 11:58

@zuzik1982 u manžela jsem nic takového nepozorovala, ale tvoje tmavě zelená stolice svědčí o předávkování. jak bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.7.13 12:03
@paola white píše:
@zuzik1982 u manžela jsem nic takového nepozorovala, ale tvoje tmavě zelená stolice svědčí o předávkování. jak bereš?

3× denně 5 tabletek. Na letáku je 4-6 tabletek 3× denně doporučená dávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 12:38

@zuzik1982 no to sice je, ale musí se začínat pomalu. začíná se na na dávce 1-1-1 (ráno, poledne, večer) po 3 dnech zvedneš na 2-2-2 a takhle to děláš každé další 3 dny až do dávky 6-6-6. pokud se objeví zelená stolice tak už je to špatně a měla by si zase snížit a na té dávce zůstat. to co děláš ty je nesprávná detoxikace a nijak moc ti to nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
21.7.13 13:07

@paola white
tak to je zajímavá informace a pro mě nová, když jsem ji brávala, tak jsem z více stran slyšela, že je správně mít zelenou stolici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 13:27

@Alka no tak to rozhodně správné není. naopak to znamená, že tělo nevstřebává, ale ty doplňky odcházejí zbytečně z těla ven.
je normální mít 1-2 dny řidší stolici, protože se tělo čistí, ale neměla by nijak výrazně jinak páchnout nebo být zbarvená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
21.7.13 13:34

@paola white díky za info, až zas budu brát, tak aspon vím co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.7.13 14:26

@paola white Nesprávná detoxikace? Ale třeba chlorella bere PROTO, aby si detoxikovala organismus, ne? Já naopak četla, že zelená stolice je ok, pak že je to přesně ta správná dávka. Má se začínat od 1-1-1 pilulek denně, když stolice zezelená, je to ok, dávka je akorát. Pokud by byla hnědá, nemá to smysl, chlorelly by bylo málo. Zažívací trakt jí musí být „osídlen“ - to se pozná právě podle zezelenání stolice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.7.13 14:54

@rejžička myslím, že už jsem to vysvětlila dost podrobně a jen bych se opakovala…
pokud na to máš jiný názor tak to ber tak jak chceš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
21.7.13 15:00

Ahoj holky narazila jsem dnes na vaše povídání, přemýšlím o detoxikaci jsem furt nějaká unavená a podrážděná není něco z domácích zdrojů co by pomohlo, protože peněz moc není. Předem děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.