Konzumace zeleniny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15326
30.5.11 09:19

Konzumace zeleniny

Omezujete v současné době konzumaci čerstvé zeleniny s vědomím rizika kontaminace? Nebo budete spoléhat na to, že zeleninu důkladně omyjete a budete ji normálně jíst?
Já si svůj jídleníček bez salátu nedovedu představit :-? , i holky ji hojně jí, ale riskovat taky zbytečně nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
30.5.11 09:22

Zase lehce hysterická ne? :mrgreen: Hlavně nešil, myslím, že se jednalo jen o BIO okurky, takže 95 % populace je v klidu :mrgreen: Já si myslím, že to bude jen výstřelek do tmy. No pak je ještě varianta, že by sis pěstovala svoji zeleninu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.5.11 09:23

Neomezuju. Ani jsem radši moc podrobností nečetla:-) Ale na druhou stranu, není to špatný, aspoň se míň bude kupovat ovozel bez chuti a vůně ze Španělska. I když asi jen na čas a stejně to nahradí jiná ovozel bez chuti a vůně odjinud:-)

Příspěvek upraven 30.05.11 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.5.11 09:24

Kontaminace myslím hrozí stále…stačí blbé skladování a nemusí to být ani BIO okurky ze Španělska…

Taky mi přijde hysterický přestat jíst zeleninu úplně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
30.5.11 09:25

Ne, neomezuji. Hodně zeleniny mám z vlastní zahrádky a u kupované si myslím, že na spoustu věcí se ani nepřijde. Navíc ta kupovaná je plná chemie apod., takže nějaká kontaminace navíc nás už nespasí. Ale teda bio okurkám a zelenině ze Španělska se nějakou dobu určo vyhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.5.11 09:32

Neomezuji se, stále konzumuji ve velkém. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
30.5.11 09:41

Taky si říkám jestli to zase není trochu hysterie. Ale zatím jsem si zeleninu nedala! Ale omytou, oloupanou okurku si dám, ale např. ledový salát, který se nedá až tak dobře omýt, asi vynechám! Jsem hrozná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.5.11 09:47

Já se přiznám, že z toho trochu nervózní jsem, bo o tom málo vím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.5.11 09:47

Neomezuji se, samosebou vše důkladně myji a nekupuju bio, nehodlám umřít zdravě. Ono se není čemu divit, holt biookurky hnojily biohovnama, tak se tam usadila biobakterie :jazyk: . Jo, není nad klasická chemická hnojiva, ty jsou sterilní :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
30.5.11 09:53

Neomezujeme se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.5.11 10:05

taky nijak neomezuju konzumaci zeleniny ani ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.5.11 11:01

Neomezuju, naopak budu těžit z hysterie obyvatel, kteří přestanou zeleninu konzumovat a tak se bude zlevňovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.5.11 12:22

přiznám se, že mám teda obrovský strach :oops:

Dnes o tom vyšel krásný článek v MFDnes a na klidu mi nepřidal :oops: :oops:

Další stopy prý vedou do Dánska :oops:

• Citovat
  • Upravit
7182
30.5.11 12:47

Doma se neomezuji, páč vím, že moje hygiena je dostatečná, ale včera jsem byli v restauraci a trochu jsem se zdráhala, to se přiznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.5.11 12:58

Nemezuji, ale více peru, myji a oplachuji..Včera jsem snědla mísu ledového salátu a zatím dobrý :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.