Kopřivka nebo co?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12156
27.1.20 19:44
@Anonymní píše:
Nojo, asi se začínám přiklánět k nějaký týhle dětský nemoci. Nemůže to chytnout sedmiletá dcera? Zítra asi zavolám dopředu pediatrovi, aby ho vzal stranou, kdyby to bylo něco nakažlivýho, aby to nechytly děti v čekárně.Děkuju všem za odpovědi.

Jj ruka noha ústa vlastně taky. Určitě bych dceru separovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 19:45
@ludmilaadamkova píše:
Tem zmineny svrab by to mohl byt ale to by melo svedit a to hodne zejmena pri klidu a zahrati pod perinou a tak…

Tak to on se ve dne vůbec nedrbe a v noci ho svědila akorát ta chodidla. Teď tu taky v poho leží u tabletu…

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.1.20 19:52
@Anonymní píše:
Tak to on se ve dne vůbec nedrbe a v noci ho svědila akorát ta chodidla. Teď tu taky v poho leží u tabletu…

Tak jak to ma to by ho muselo podle me svedit strasne kazdopadne pokud pujdete k doktorovi tak svrab pry spi pozna spis kozar a musi se pro potvrzeni udelat ster nebo co.

• Citovat
  • Upravit
4215
28.1.20 13:09

Tak jsme byli u pediatra, ten nás poslal na kožní, že to je virové. Tak má nemoc ruka noha pusa, nějakej horší průběh, kožař tohle často nevidí. Ale když jsem to pak volala pediatrovi, tak ten si to prý myslel, že to tu prý řádí, že to už takhle viděl. No máme dávat Fenistil a mazat calciovou mastí. A budu doufat, že to nechytne sedmiletá dcera. Ale prý je to nejnakažlivější při horečce před výsevem.
Nojo je po anonymu, zakl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.1.20 15:29

@PapeJ hele ale to je furt lepší než např ten svrab ;) takže vlastně dobrý. Držím palce ať to nechytne dcera a brzy máte klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
28.1.20 15:37
@saadet píše:
@PapeJ hele ale to je furt lepší než např ten svrab ;) takže vlastně dobrý. Držím palce ať to nechytne dcera a brzy máte klid :kytka:

Jo, taky si říkám. A kdyby to chytla dcera, tak aspoň vím, co to je. I když jen co o tom mluvím, tak mě svědí celej člověk :mrgreen: Tak malej už nemá horečku ani zvýšenou teplotu, trochu pokašlává, takže kdyby neměl tu vyrážku, tak to je jak normální viroza. Dcera taky pokašlává, ale teplotu nemá, zatím ani vyrážku, tak snad to bude dobrý a samo to odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.1.20 16:26

@PapeJ kdyby to byl opravdu sveab tak byste se asi drbali vsichni je to pry celkem nakazlive. Tak at jste brzo zdravi.

• Citovat
  • Upravit
4215
28.1.20 16:47
@ludmilaadamkova píše:
@PapeJ kdyby to byl opravdu sveab tak byste se asi drbali vsichni je to pry celkem nakazlive. Tak at jste brzo zdravi.

No, já jsem si říkala, že už to bude dneska určitě lepší, protože v noci spal klidně, už ho to asi nesvědilo, protože sebou nešil, neškrábal se, nemlel se. A ráno stejně vyrážka, i když asi to malinko lepší je. Teď tu pročítám diskuze o tý nemoci a opravdu jsem našla, že jsou děti vysypaný i na zadečku a stehnech a předloktí. Tak snad mu to brzo zmizí a bude zdravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí