Korálkování?

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
9.11.09 15:02

a pokud si chcete s ketlováním opravdu užít, tak doporučuju něco takového:
(to jsem už skoro necítila prsty, když jsem dodělávala poslední očka, ale nešlo od toho odejít, dokud nebylo hotovo :lol: )

Pomlenko - rozdělovníky právě taky nerada a kdybych u toho náramku použila jehly, tak by ty jednotlivý řady byly dál od sebe a já chtěla, aby ten náramek byl jakoby jednolitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.11.09 15:18

Sandri, ten je nádherný!
Dělala jsi od oka, nebo podle nějakého plánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
9.11.09 15:23

Makina - děkuju :kytka:
nakreslila jsem si, jak by to mělo vypadat, ale v průběhu jsem plánek měnila a upravovala, aby to na krku vypadalo hezky a drželo to jakštakš tvar (když je to moc široký, tak se pak ty cípy kroutily a úplně na začátku jsem to měla moc do výstřihu, což taky nevypadalo pěkně, takže jsem zkrátila, tuhle zmenšila oko, tamhle zvětšila - prostě pokus omyl) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
9.11.09 16:28

tak v Modrým obchodě mají zrovna akci na ketlovací kleště za 99Kč http://www.modryobchod.cz/…og/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.11.09 23:01

Ty kleště vypadají dobře… Ale nejdřív kouknu v hobby marketu - přece jen, neplatila bych poštovné…

A jdu ukázat další kus betlému :) Josef a Marie jsou dokonce ve dvojím provedení - tři krále jsem udělala jaksi větší :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
10.11.09 12:51

Lesi, nádhera, já si takýýýý. Kdes koupila hlínu? Ve výtvarných potřebách? A jak se s tím pracuje? Může to být víc kusů pospojovaných, nebo to musí být z jednoho? A jak se to pak vypaluje? Nebo nevypaluje?
Jdi se pochlubit do dbž, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
15.12.09 13:29

Tak sem ještě dám fotku růžence, nic zvláštního, jen tenhle je ze Swarovski sluníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
23.12.09 11:06

Lesi To je nádheraaaaa. :wink: :palec:

ad korálky - máte to krásné všechny já to pořád nechápu jak to dokážete. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.12.10 17:08

není problém taky korálkuji a ráda poradím i kde zboží nakoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra Šolcová
15.12.11 07:38

korálkování je vysoce návykové

dobrý den,
jsem tu nová a s korálkování začínám s 8. letou dcerou kterou to náramě baví a tak jsem našla tuhle diskusi a musím uznat ,že jste náramě šikovná já o korálkování nevím zatím nic , ale vím jedno ,že už mě to bere dech teď . Ty ozdobičky a ty stromečky krásný nápad a typ na dáŕek . Mám dotaz dá se někde sehnat návod na ty ozdoby a stromek moc se nám to líbí díky za odpověď Petra

• Citovat
  • Upravit
780
16.12.11 12:38

Ahoj všem, můžu se přidat???
Chci začít s ketlovanými náramky - strašně se mi líbí a kdyby se líbili a jiným, tak by se tím dalo maličkato přivydělat - no mateřská nás holt nevytrhne :lol:
Už se těším, až mi přijdou všechny potřebné věcičky a pustím se do toho - co taky jiného v tomhle počasí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.1.12 19:50

Ahoj, jsem tu poprvé, tak jen zkouším, jak to tu fungujeeee:-) Omlouvám se za otravování a nevhodný příspěvěk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
9.7.12 12:14

Ahoj, neporadil by někdo jak udělat obyčejnou kytičku z korálků? chtěla bych vyrobit pro dcerku na čelenku, pár návodů jsem schovaných měla, ale umřel mi můj počítač a nemám tolik času to hledat. Mám na mysli něco takového děkuju za jakoukoliv pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.7.12 12:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
9.7.12 12:47

@Regina Hero moc děkuju! to určitě vyzkouším, vypadá to moc hezky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat