Korálkování?
- Fotoalbum (68)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
a pokud si chcete s ketlováním opravdu užít, tak doporučuju něco takového:
(to jsem už skoro necítila prsty, když jsem dodělávala poslední očka, ale nešlo od toho odejít, dokud nebylo hotovo
)
Pomlenko - rozdělovníky právě taky nerada a kdybych u toho náramku použila jehly, tak by ty jednotlivý řady byly dál od sebe a já chtěla, aby ten náramek byl jakoby jednolitý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sandri, ten je nádherný!
Dělala jsi od oka, nebo podle nějakého plánku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Makina - děkuju ![]()
nakreslila jsem si, jak by to mělo vypadat, ale v průběhu jsem plánek měnila a upravovala, aby to na krku vypadalo hezky a drželo to jakštakš tvar (když je to moc široký, tak se pak ty cípy kroutily a úplně na začátku jsem to měla moc do výstřihu, což taky nevypadalo pěkně, takže jsem zkrátila, tuhle zmenšila oko, tamhle zvětšila - prostě pokus omyl) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak v Modrým obchodě mají zrovna akci na ketlovací kleště za 99Kč http://www.modryobchod.cz/…og/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty kleště vypadají dobře… Ale nejdřív kouknu v hobby marketu - přece jen, neplatila bych poštovné…
A jdu ukázat další kus betlému
Josef a Marie jsou dokonce ve dvojím provedení - tři krále jsem udělala jaksi větší ![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lesi, nádhera, já si takýýýý. Kdes koupila hlínu? Ve výtvarných potřebách? A jak se s tím pracuje? Může to být víc kusů pospojovaných, nebo to musí být z jednoho? A jak se to pak vypaluje? Nebo nevypaluje?
Jdi se pochlubit do dbž, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sem ještě dám fotku růžence, nic zvláštního, jen tenhle je ze Swarovski sluníček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lesi To je nádheraaaaa.
![]()
ad korálky - máte to krásné všechny já to pořád nechápu jak to dokážete. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
není problém taky korálkuji a ráda poradím i kde zboží nakoupit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
korálkování je vysoce návykové
dobrý den,
jsem tu nová a s korálkování začínám s 8. letou dcerou kterou to náramě baví a tak jsem našla tuhle diskusi a musím uznat ,že jste náramě šikovná já o korálkování nevím zatím nic , ale vím jedno ,že už mě to bere dech teď . Ty ozdobičky a ty stromečky krásný nápad a typ na dáŕek . Mám dotaz dá se někde sehnat návod na ty ozdoby a stromek moc se nám to líbí díky za odpověď Petra
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem, můžu se přidat???
Chci začít s ketlovanými náramky - strašně se mi líbí a kdyby se líbili a jiným, tak by se tím dalo maličkato přivydělat - no mateřská nás holt nevytrhne ![]()
Už se těším, až mi přijdou všechny potřebné věcičky a pustím se do toho - co taky jiného v tomhle počasí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem tu poprvé, tak jen zkouším, jak to tu fungujeeee:-) Omlouvám se za otravování a nevhodný příspěvěk:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, neporadil by někdo jak udělat obyčejnou kytičku z korálků? chtěla bych vyrobit pro dcerku na čelenku, pár návodů jsem schovaných měla, ale umřel mi můj počítač a nemám tolik času to hledat. Mám na mysli něco takového děkuju za jakoukoliv pomoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero moc děkuju! to určitě vyzkouším, vypadá to moc hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit