Korálkování?
- Fotoalbum (68)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@barvik Tyhle na fotce jsou obšívané… ty máš asi tu šitou, takže je dutá, že? Já jsem ty duté pověsila na očko na konci ketlovací jehly… udělala jsem takové větší a provlékla jsem do něho kuličku někde ve spojnici a to očko zavřela… ale chce to udělat větší očko, aby se to dobře navléklo…
Na tom obrázku je kulička obšívaná, tam je vevnitř korálek - nejčastěji dřevěný a je obšitá peyotovým stehem barevným rokajlem… a ta se prostě navleče na ketlovací nýt a nahoře se udělá očko…
Jinak existují ketlovací jehly - to jsou s očkem na jedné straně a dají se koupit v různých délkách, já kupuju od 2 cm do 5 cm a používám podle potřeby, abych nemusela zkracovat zbytečně moc dlouhý kus nýtu, i když rozdíl v ceně není až tak velký… a pak jsou ketlovací nýty, můžou mít buď hlavičku jako klasický špendlík, nebo ozdobnou… a ty se používají hlavně tam, kde ten naketlovaný korálek volně visí, jehly se používají tam, kde potřebuješ očko na obou stranách, třeba když je věšíš jeden za druhým za sebe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barvik Ahoj tahle kulicka ma v sobe jeste drevenou kulicku, tam se da oiuzit ten nytek. A z kulickou praznou http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…617445_n.jpg tak na takove pouzivam krouzky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju holky za radu ![]()
Nakonec jsem to vyřešila jako Kačika ještě ten večer, musela jsem to mít hned
už tu mám čtyři páry kuličkových náušnic. Fakt je to závislost!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…095386_n.jpg
tak něco dalšího na kochání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačika
tak se tedy chlubím
všichni mi náušničky chválí. Momentálně jsem se vrátila k vymýšlení květiny na čelenku.
Ještě bych měla dotaz zda zamačkávací rokajl zacvaknout i normálníma kleštěma? nebo jsou na to speciální?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barvik Jo, jsou na to speciální - krimpovací kleště, kde ho nejdřív cvakneš naplacato trochu do obloučku a pak to v druhé dírce pěkně zakulatíš, ale jde to i normálníma plochýma kleštěma… a stačí to taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky budu mít na prodej nějaké korálky které už nevyužiji měli by jste zájem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačika Děkuju
všichni mi je chválí a asi se ukuličkuju. Hlavně normálně vypadají tisíckrát líp než na fotce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačika píše:škoda že jsem si to nepřečetla dřív, teď jsem poslala objednávku
Holky budu mít na prodej nějaké korálky které už nevyužiji měli by jste zájem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero děkuju, tak to zkusím. Další kleště se mi kupovat nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero no nekterych druhu rocajlu, a jinak co mi prijde pod ruku. jelikoz asi na to uz nebudu mit cas postupne nafotim a hodim tady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
ja doporucuji STOKLASU. Koralkuji uz hodne dlouho a vzdy tam najdu krasne zbozi. Nikdy se mi z toho obchudku nechce pryc
. Koralkovani je skvele na relax. Clovek se uvolni a zaroven je z toho neco hezkeho
. Jen smele do toho… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit