Korálkování?

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
13.3.15 20:02

@tasa kdybys chtěla s něčím poradit, tak napiš… začátečník už nejsem, tak bych s něčím poradit mohla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.3.15 20:10
@Regina Hero píše:
@tasa kdybys chtěla s něčím poradit, tak napiš… začátečník už nejsem, tak bych s něčím poradit mohla… ;)

Dik, uvazuju, ze bych vyráběla jen nausnice z koupenych hotových korálků, žádné sesivani a tak, proste háček a na to dva korálky, napr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.8.15 09:12

E-shop

Holky, nevíte nějaký zahraniční e-shop na prodej korálku a potřeb na výrobu? Některé věci tady nejsou u náv vůbec dostupné atd.. :( A ani nikterak lehké, ale nemohu nic najít :) Budu ráda za každou radu děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.1.16 10:38

@Regina Hero prosím o radu, potřebovala bych si převlíct náramek, jsou tam dřevěné kousky a korálky - malé. Myslela jsem si, že to navleču na kloboukovou gumku, ale ta je moc široká. Co si mám pořídit? Koukala jsem na stoklasu a ten tam má nějakou pruženku. To potřebuju? Jde to koupit i na metry? Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.1.16 10:55

@bublinek jestli je někde u vás korálkový obchůdek (myslím že tam máte určitě Korálky. cz, jestli jsi z Ostravy), tak si kup silikonovou pruženku, prodává se na metry… jo a Stoklasa by to měl taky mít na metry v maloobchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.1.16 11:14

@Regina Hero děkuji, zakončit normálně jen uzlíkem můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.1.16 11:15

@bublinek ano, pruženka se ukončí uzlíkem…

http://koralky.stoklasa.cz/…a-tipy-x3707

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.1.16 11:17

@Regina Hero děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
31.5.16 10:02

Ahoj, oživuji diskuzi :)

Ráda bych se pustila do korálkování. Nejdířve bych si ráda udělala jen pár jednoduchých naušnic a náramků… na netu je hafo informací, ale ztrácím se v tom :nevim:

Když si navlíkáte naušnice či náramek, tak navlékáte normálně na vlasec? Nebo na co? A je možné, že když si např. vlasec přivážu na zapínání k náramku/naušnic, tak se mi uzlík může rozvázat? Jak zajistit, aby se mi to určitě nerozvázalo? ASi se ptám jak blbec, ale… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
31.5.16 10:07

Ahoj, poslu ti odkaz na navody z jednoho obchudku :))
http://zrzavakocka.cz/…e-s-koralky/ uvod co a jak, at se neztracis
navody na site sperky pro zacatecniky http://zrzavakocka.cz/…gory/navody/

• Citovat
  • Upravit
Papuchalka
31.5.16 10:08

V tech zakladech je prace s lankem, tam je navod jak si udelat ten nahrdelnik tak, aby se „nerozvazoval“ :)) kdyztak se ptej

• Citovat
  • Upravit
187
31.5.16 10:15

@Papuchalka Děkuji :D :) jdu si to pročítat.. než se tím pročtu, asi to chvilku potrvá, ale děkuji, že se pak na tebe můžu obrátit!:D:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
31.5.16 11:43

@Papuchalka Ted mě tak napadá, nevíš, kde se dají sehnat větší a levné korálky? Ráda bych si vyráběla tyto náramky, akorát teda víc bohaté na ty korálky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
31.5.16 15:58

Prazske obchody neznam.. Na tohle bych videla koralky z ramse, smes kterou si naberes na gramy byva stylove i barevne k sobe.. Jinak bych se skoro vsadila, ze tohle bude rychle otriskane, pokud to nejsou nejake kvalitni voskove perly :) tato koralkova uprava by o sebe nemela cinkat. A doporucuju na to komponenty z chir. oceli, mam takovy naramek a rychle zasel i bez pusobeni vody.
Jinak proste hledej kdekoliv na netu.

• Citovat
  • Upravit
187
6.6.16 08:17

@Papuchalka Ahoj, tak jsem už za korálky utratila víc, než jsem plánovala :zed: a to dneska chci ještě pro nějaké skočit… :D chjo, je to mega žrout peněz… mé dva první výtvory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat