Korálkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80026
8.7.20 08:26

Já korálky hackuju. Náramky, náhrdelníky, kabelky, a taky obaly na cigarety, ty jsem dělala jako dárek na přání. A korálkové kolíčky na stromek a velikonoční vajíčka. Občas se snažím něco ušít, ale to musím sedět u pracovního stolu, a to mne tak nebaví. Háčkování je lepší, beru i na cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
8.7.20 08:31

Korálky a ostatní materiál kupuju u Brycha. Má pěkné ceny a e-shop a posílá rychle a všechno je ok. I mi vyměnil nehodící se barvu, když jsem netrefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
26.7.20 17:00

Co všechno je potřeba k výrobě takových náušnic?
@Jitulevrtule to co děláš totiž vypadá naprosto úúžasně :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
7.8.20 18:49

Prosím pěkně nemáte zkušenost i s výrobou šperků z hmoty? Které jsou ty co se zapečou v troubě a ztvrdnou?

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
19.8.20 21:13

@DrahusN To je fimo hmota a dělám z ní náušnice :) pracuje se s ní super, ale budu určitě zkoušet i něco jiného

• Citovat
  • Upravit
1137
28.9.20 09:28

Ahoj, oživuji diskuzi… prosím, mohl by se mi do zpráv ozvat někdo, kdo je schopen poradit? Potřebuju radu ohledně ukončovacích komponentů, zejména šitých náramků a ukončování nití, poradit velikost kalot a připevnění k zapínání. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
1.4.21 10:24

A poradit potřebuješ s čím? :) Jako kde koupit? :) To pak doporučuju shop koralek-obchod. Na šperky tam mají vše :)

• Citovat
  • Upravit
3515
11.6.21 11:21

Ahoj, prosím má někdo zkušenosti z rivoli? Takové ty kamínky (swarowski) jak se ukládá do těch lůžek? Potřebuji poradit prosím :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
13.6.21 17:07

Ahoj,
rivoli jse zatím jen obšívala jinými korálky podle návodu.
Kamarádka je lepí do lůžek a používá na to dvousložkové lepidlo, ale nevím jaké.

Zkus se zeptat přímo v obchodě, kde je budeš kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
13.6.21 20:57

@Brontik no já je objednala, a zjistila jsem, ze některé mají jinou špičku. Ale už jsem si vše zjistila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat