Korálkování?
- Fotoalbum (68)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já korálky hackuju. Náramky, náhrdelníky, kabelky, a taky obaly na cigarety, ty jsem dělala jako dárek na přání. A korálkové kolíčky na stromek a velikonoční vajíčka. Občas se snažím něco ušít, ale to musím sedět u pracovního stolu, a to mne tak nebaví. Háčkování je lepší, beru i na cesty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Korálky a ostatní materiál kupuju u Brycha. Má pěkné ceny a e-shop a posílá rychle a všechno je ok. I mi vyměnil nehodící se barvu, když jsem netrefila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co všechno je potřeba k výrobě takových náušnic?
@Jitulevrtule to co děláš totiž vypadá naprosto úúžasně
![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím pěkně nemáte zkušenost i s výrobou šperků z hmoty? Které jsou ty co se zapečou v troubě a ztvrdnou?
- Citovat
- Upravit
@DrahusN To je fimo hmota a dělám z ní náušnice
pracuje se s ní super, ale budu určitě zkoušet i něco jiného
- Citovat
- Upravit
Ahoj, oživuji diskuzi… prosím, mohl by se mi do zpráv ozvat někdo, kdo je schopen poradit? Potřebuju radu ohledně ukončovacích komponentů, zejména šitých náramků a ukončování nití, poradit velikost kalot a připevnění k zapínání. Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A poradit potřebuješ s čím?
Jako kde koupit?
To pak doporučuju shop koralek-obchod. Na šperky tam mají vše ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, prosím má někdo zkušenosti z rivoli? Takové ty kamínky (swarowski) jak se ukládá do těch lůžek? Potřebuji poradit prosím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
rivoli jse zatím jen obšívala jinými korálky podle návodu.
Kamarádka je lepí do lůžek a používá na to dvousložkové lepidlo, ale nevím jaké.
Zkus se zeptat přímo v obchodě, kde je budeš kupovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brontik no já je objednala, a zjistila jsem, ze některé mají jinou špičku. Ale už jsem si vše zjistila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit