Korálkování?
- Fotoalbum (68)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jity-lovies píše:
@Papuchalka Ahoj, tak jsem už za korálky utratila víc, než jsem plánovalaa to dneska chci ještě pro nějaké skočit…
chjo, je to mega žrout peněz… mé dva první výtvory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Děkuji za přivítání
já nějak doufám, že si na ně pořídím nějaký hezký pořadač a víc místa mi zabírat nebudou!:D chjo… kdo ví, jak dopadnu ![]()
Pochlubíš se nějakými výtvory?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jity-lovies no, já už si prošla delší cestou a teď dělám hlavně šperky z minerálů a světlohry… tak nějak mě to už živí, na Fleru jsem jako Blue Jane… něco mám u sebe ve fotogalerii tady na emiminu…
Nějak se sem nechtějí nahrát fotky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na prvni pokus dobryyyy.. s dalsimi pokusy to bude cim dal tim slozitejsi a tohle ti prestane stacit ![]()
Si vzpominam na svuj prvni vytvor ketlovany nahrdelnik, jo to byly casy
Ted delam jen jeden pokus o primitivni lustr a uz jsou v tom taky kroalky za peknych par stovek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Papuchalka děkuji
taky si to myslím
jéé tak to sem pak hod fotku!:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem ted posilala fotku svagrove
Zatim to vypada tak, ze z jedne strany rozpracovano a z druhe mi to vyvazuje Alien ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak mam rozesito asi 6 nahrdelniku, vcetne draciho pro svagrovou, 3 naramky a 2 nausnice
a ne a ne to dodelat, nektere kousky mam rozdelane uz par let ![]()
A u toho lustru si uz rikam, ze se mi faaakt nevyplati
400 ten horni zaklad, musela jsem ho provrtat, koralky na vahu zatim za 800, mela jsem kapky ze stareho lustru po prababicce, ale nemela jsem vsechny. Takze jsem doobjednavala za dalsich cca 350. Zamackavaci rokail bude celkove za 140, lanko mam uz 100let tak si to nepamatuji. A cas, cas a cas
cela sobota a kousek jsem udelala uz predtim
jo a koralky budu muset prikoupit mam tak na pulku
- Citovat
- Upravit
Dobré odpoledne, děvčata poradíte mi prosím kde sehnat opravdu tenkou jehlu na korálky 15/0 (mám normální korálky, ne TOHO ani miyuki, které mají širší průvlek) - mám české jehly ne perličky značka Galant ale vydrží mi chvilku a zlomí se. Díky za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamaradka ma v obchode nejtenci jehly od nejakeho ceskeho vyrobce, mohu se zeptat co je to za znacku (jsou fakt ultratenke) co pouzivas za nit? Kazdopadne obecne se hodne pouzivaji tyto jehly http://www.raj-siti.cz/…try/d-71267/ ovsem oproti tomu co tam ma ona jsou jeste tluste
Ale teda taky se lamou, obcas zalomim ocko. Holt navleknu dalsi
- Citovat
- Upravit
Jé, můžeš se mi prosím zeptat? používám Fireline 0,15. Ty jehly z odkazu budou asi podobné těm českým co mám, ty se mi opravdu lámají hodně, mám třeba 2-3 na jeden šperk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulevrtule mám tyhle z Optysu a vydrží hodně dlouho… http://www.optys.cz/…_4070100072/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulevrtule píše:
Jé, můžeš se mi prosím zeptat? používám Fireline 0,15. Ty jehly z odkazu budou asi podobné těm českým co mám, ty se mi opravdu lámají hodně, mám třeba 2-3 na jeden šperk.
tak to bych asi vzdala, kdyby se mi zlomilo tolik jehel během jednoho šperku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regi, ty jak máš mám taky to jsou 12 ale ty 15/0 neprojdou, ne víckrát. no když už mám půl šperku, tak to nevzdám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulevrtule píše:
Regi, ty jak máš mám taky to jsou 12 ale ty 15/0 neprojdou, ne víckrát. no když už mám půl šperku, tak to nevzdám
no je pravda, že s patnáctkama moc nekamarádím… z těch jsem šila jen párkrát… ale měla jsem Toho a jestli dobře vzpomínám, tak to s těmi jehlami šlo… jinak mám nejraději velikost 10/0 a 11/0…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě že TOHO mají široký průvlek, těmi to projde ale já mám jinou značku a tam to prostě neprojde. Obšívám teď hodně rivoli a tam se 15 hodně používají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit