Korálkování?
- Fotoalbum (68)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@barvik Není zač… a kdybys chtěla poradit i s něčím jiným, tak ráda poradím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Děkuju
kytičky už se mi tu válí 3, teď přemýšlím jak je přidělám na čelenku, bohužel naše švadlenka je zavřená, tak si musím vystačit s tím, co mám doma
tak mě napadlo obmotat drátek stužkou a navázat na čelenku, případně sehnat tavnou pistoli a přilepit to k nějaké sponě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barvik Já bych to udělala tou tavnou pistolí… když je to do vlasů, snažím se nedávat tam žádné drátky, někdy se do nich zamotají vlasy… tady bych klidně použila tavnou pistoli, kdybys to chtěla dát na nějakou tu francouzskou sponu, tak klidně i ten drát…
Na čelenku bych to taky přitavila, kdyby byla nějaká látková, nebo potažená nebo omotaná látkou, tak i přišila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero nejspíš to udělam tou tavnou pistolí na nějakou sponu, nechtěla bych čelenku zničit, dalo mi práci sehnat pro roční dítko
taky bych ty ozdoby třeba i ráda střídala. No snad to zvládnu
děkuju za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barvik Nebo to zkus přivázat silonem… myslím jako vlascem, jestli máš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, koukala jsem, že jsi z Ovy, tak tam mam oblíbené obchůdky. super pravačky jsou v obchudkách… Dubina- bývalý MAINL (či jak se to jmenuje) mají tam dobré ceny a celkem dobrý výběr. Pak mě dost zaujala prodejna v Porubě „fajne korale“ mají tam hlavně kvalitní české výrobky. pak ještě v Kotvě ArtHobbyKreativ maji tam super věcičky a různé vychytávky a hlevně kvalitní literaturu (anglickou) a pak obchůdky v centru na ulici bankovní mají tam někdy zajímavé věci ale dosti draho. V Galerii pro každého dávněji prodávaly i korálky ale za takové peníze, že to není pěkné /moc draho/. A pak nová prodejna Koralku kousek od lasa…tam se mi moc líbí.
a pokud vám nezáleží na kvalitě tak si zajděte do Stoklasy…tam spokojena nejsem.
FM jsou tam dva obchody, jeden má levné komponenty a druhý má pěkné korálky na váhu. nejsou zas tak daleko od sebe jeden je ve frýdku na náměstí „u lampy“ a druhý je ve frýdku na kostíkovém náměstí u kruháče
tem má ty levné komponenty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Korálkářky,
chtěla bych poprosit o tip / nečetla jsem celou diskuzi - nestíhám /
Moje máma s korálky začíná a přála by si k narozeninám nějakou komplexní knížku jak na to - rady, tipy…
Můžete mi doporučit?? Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Knížku doporučit nemůžu, nemám žádnou, takže nevím, kde co je nejlépe popsané… návody na nové věci hledám na internetu, techniky jsem se naučila taky sama, a když jsem chtěla umět něco, na co jsem doma neměla techniku nebo by bylo náročné pro začátek dokoupit potřebné, šla jsem na kurz… ale třeba ti poradí někdo, kdo nějakou knihu doma má nebo mu jich rukama pár prošlo… nebo zkus zajít do knihovny, podívat se a pak něco vyber a kup…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Nejvíc mě asi zaujaly tyhle dvě… tedy z těch, co jsem našla na mimibazaru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Navli já nějakou knížku dostala, ale myslím, že jsem jí moc nepoužila, stejně jako Regina jsem hledala na netu a ptala se v diskusích.
Na netu jsem našla, že pár holek doporučuje knihu Navlékáme korálky (Sara Withersová a Stephanie Burhamová), jinak v obchůrku Rooya vycházel časopis Korálki se spoustou pěkných a užitečných rad (nevím jestli ještě funguje, přes rok jsem se ke korálkům nedostala
), pak je veliká kupa takových těch tenounkých knížek, které se specializují na konkrétní techniky, tak závisí na tom, co maminku zaujme, nebo jaký druh šperku se jí líbí
tady je výběr, ale dají se určitě sehnat i jinde, možná levněji
:
http://www.knihypro.cz/…ovani/42/row
Já sama jsem na žádném kurzu nebyla, ale je to určitě super nápad jak podarovat začínající korálkářku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jste moc hodné, ještě jednou děkuji. ![]()
Mrknu a poradím se s ní na co a jak se cítí. Taky má hodně věci načtených z netu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky, jakému tvoření se konkrétně věnujete? Já šitému šperku jen pro ukázku kdyby se vám líbily tak ukážu i jiné tvoření
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/…838748_n.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačika to je krása
já mám za sebou akorát strom štěstí a teď jsem udělala pár těch kytiček na které jsem se tu ptala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já momentálně nejraději šiju, ale jinak dělám podle nálady… zrovna teď dodělávám třetí pár náušnic… tak jen pár fotek, víc jich tu v počítači nemám… to jsou nejnovější kousky na zakázku, teda kromě těch vinutek, ty jsou moje…
ale to šití mě fakt baví nejvíc, i když je to nejpracnější…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit