Korejská kosmetika z e-shopu, máte zkušenost?

1
15.3.23 12:30

Korejská kosmetika ze stylevana

Ahoj, chtěla bych se zeptat zdá má někdo zkušenosti s objednáním kosmetiky z e-shopu stylevana (něco jako yesstyle) a hlavně by me tedy zajímala doba doručení (někde píší snad i 3 měsíce…) a jaké je zboží? Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
15.3.23 12:33

A důvod? Já veškerou korejskou kosmetiku beru ze tří českých e-shopů, jeden den objednám, ještě ten den je vyřízeno a většinou i odesláno a druhý den je to v Zásilkovně. Nenarazila jsem na značku, kterou bych v ČR zatím nenašla. Horší je to s přístroji, ale to co chci není ani na Stylevaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
15.3.23 14:40

@Ele1910 zkusila jsem jednou, vše v pohodě, přišlo to cca za 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.3.23 13:55

No tak jsem objednala, teď tam byla nějaká akce na Sv. Patrika a významně jsem ušetřila, řekla bych, že tak 50 % pokud bych těch 5 věcí kupovala na českých e-shopech, což by se beztak nestalo, protože Numbizin je skoro furt vyprodaný a další dvě věci skoro ani nejsou. Takže sleva dobrá, zboží mám vyexpedované, tak uvidím, kdy přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
29.3.23 17:57

Mě zboží přišlo přesně za 8 pracovních dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.23 10:12

Ahoj, přidám se k dotazu. Snažím se ze stylevana objednat už od června. Platba vždy projde schválením v bance, přesměruje mě to zpět na eshop a tam se nic neděje. Žádné ‚objednávka zpracována apod‘. Pak když se podívám do banky, tak peníze neodešly z důvodu chyby eshopu. Už jsem to zkoušela snad 10× a nejde mi objednat. Máte nějaký fool-proof postup? Ze zahraničí objednávám různé věci a nikdy jsem neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.2.24 01:06

@GerveisaOdZoly české přeprodejci jsou zbytečně předražené a rozhodně nenabízejí veškeré produkty, co jsou na trhu a hlavně, co frčí v Asii. Tady jsou jen slabé odvary, co se díky marketing proslavili na západě nebo ti, co se přímo zaměřují na zahraniční trh a mnohdy o nich v Koreji (a jindy) vůbec neslyšeli. A hlavně jsou úplně pozadu, co se týče technologií, balení a nových poznatků. Tam jedou jiné bomby😃 Tady to bude tak za 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.4.24 16:29

Korejska kosmetika

PROSÍM O VYPLNĚNÍ

Zdravím! Jmenuji se Linh jsem studentkou bakalářského programu. V současné době provádím výzkum pro svou závěrečnou práci, která se zaměřuje na vliv korejské kosmetiky (K-beauty) na preference a chování generace Z v České republice.

https://forms.gle/…T439CQQV53b9

Účast v dotazníku je zcela dobrovolná. Vyplnění dotazníku zabere pouze 3-5 minut a účastnit se mohou osoby starší 18 let. Vaše odpovědi budou zcela anonymní a nebudou sbírány žádné osobní údaje. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, prosím kontaktujte zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák