Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme za barákem v centru města kousek zahrady, ty domy jsou ale slepené, kočku máme bílou, někdo ji předloni o Vánocích vyhodil, jako kotě, bylo vidět, že vyrůstala u děcek, protože malou má ráda (ona je hluchá) my ji našli, odvezli na veterinu, až tam jsme zjistili od doktora, že bílé kočky jsou v 90% hluché, ale co sní, utratit ji nedáme a vyhodit to se taky nedělá, dali jsme ji do pořádku a už si ji nechali, rok byla hodná, byla jen doma v baráku, chodila na kočičí záchod, ale pak se pustila ven a začla se toulat a to mi vadí, takže už ji do baráku nepustím, nechci, aby donesla svrab a pod. ale je na zahradě a v zimě na kožešince u kotle ve sklepě a sousedka od vedle (70) ji nemá ráda, furt ji vyhazuje, vyhání ji, ale ona neslyší, tak je jí to jedno, že. A další kočku, ale nechci. Nic co by se toulalo po sousedech, nic co přeleze plot.
Tak tedy morčátka
Taky je máme
Ale měly by být minimálně dvě, jsou to společenští tvorečci, tak aby jednomu nebylo smutno. Malá je krmí, chová je, hladí a morčáci si s ní povídají ![]()
Jo morčata se mi taky líbí, ale mám foubii z myší
a tohle mi to připomíná. Uvidíme jak se udělá holce pokojík, tak se něco vymyslí a očekávám, že tatin řekne koupím vám rybičky a to vám musí stačit ![]()
PetiteFillette píše:
Tak tedy morčátkaTaky je máme
Ale měly by být minimálně dvě, jsou to společenští tvorečci, tak aby jednomu nebylo smutno. Malá je krmí, chová je, hladí a morčáci si s ní povídají
Jo, víc je líp… my máme nějakého nerudného samce, na lidi je hodný, ale ostatní morčata nemá moc rád (max. tak že by si užíval s nějakou samičkou, ale co pak s miminama pořád…), tak je sám. Aspoň si s ním hodně hrajeme my.
Mno, on náš chlapeček se taky jmenuje Bubuška
, v těch zverimexech toho moc nepoznají sakryš ![]()
Taky dobrý
My jsme potom jednoho samečka a samčí mládě dali pryč a nechali si samičku a samičí mládě.
Nožička se zahojila, ale Kamilka dneska uletěla
Brácha zapomněl, že ji má na rameni a vyšel na dvůr. Ona se po jednom kroku lekla a uletěla. Hned vyjeli na kolech ji hledat po celé vsi, ale už ji ani neslyšeli.
umře steskem…
Mamka brečí a brečí, a to má dneska narozeniny ![]()
To mě strašně mrzí
A co vylepit inzeráty?Třeba jí někdo viděl.
Ježiši to je v prd.. chuďátko, tak se běžte poptat po okolí, sousedů atd jestli ji někde nezahlédli, je naučená na svoji stravu, tak snad někde bude hledat. Mě je to taky moc líto
snad Kamilku najdete v pořádku, myslíme na Vás .
Ona žrát nebude. Nikdy sama nejedla, potřebovala k tomu člověčí společnost. Když byla sama doma, ani se jídla nedotkla. Naši objezdili celou ves, ale letěla směrem do polí a do lesa. Dlouho nepřežije ![]()
třeba se ještě vrátí..mojí tetě kdysi uletěla korela..a pak se naštěstí vrátila..ale je to smutné pokud ne.. ![]()