Korelka - zlomená nožička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
1.8.11 09:32

My máme za barákem v centru města kousek zahrady, ty domy jsou ale slepené, kočku máme bílou, někdo ji předloni o Vánocích vyhodil, jako kotě, bylo vidět, že vyrůstala u děcek, protože malou má ráda (ona je hluchá) my ji našli, odvezli na veterinu, až tam jsme zjistili od doktora, že bílé kočky jsou v 90% hluché, ale co sní, utratit ji nedáme a vyhodit to se taky nedělá, dali jsme ji do pořádku a už si ji nechali, rok byla hodná, byla jen doma v baráku, chodila na kočičí záchod, ale pak se pustila ven a začla se toulat a to mi vadí, takže už ji do baráku nepustím, nechci, aby donesla svrab a pod. ale je na zahradě a v zimě na kožešince u kotle ve sklepě a sousedka od vedle (70) ji nemá ráda, furt ji vyhazuje, vyhání ji, ale ona neslyší, tak je jí to jedno, že. A další kočku, ale nechci. Nic co by se toulalo po sousedech, nic co přeleze plot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.8.11 09:35

Tak tedy morčátka :srdce: Taky je máme :-) Ale měly by být minimálně dvě, jsou to společenští tvorečci, tak aby jednomu nebylo smutno. Malá je krmí, chová je, hladí a morčáci si s ní povídají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.11 09:43

Jo morčata se mi taky líbí, ale mám foubii z myší :palec: a tohle mi to připomíná. Uvidíme jak se udělá holce pokojík, tak se něco vymyslí a očekávám, že tatin řekne koupím vám rybičky a to vám musí stačit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.8.11 09:44
PetiteFillette píše:
Tak tedy morčátka :srdce: Taky je máme :-) Ale měly by být minimálně dvě, jsou to společenští tvorečci, tak aby jednomu nebylo smutno. Malá je krmí, chová je, hladí a morčáci si s ní povídají :-)

Jo, víc je líp… my máme nějakého nerudného samce, na lidi je hodný, ale ostatní morčata nemá moc rád (max. tak že by si užíval s nějakou samičkou, ale co pak s miminama pořád…), tak je sám. Aspoň si s ním hodně hrajeme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.8.11 09:57

My si koupili dvě samičky a narodily se nám z toho dvě mladé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.8.11 10:06

Mno, on náš chlapeček se taky jmenuje Bubuška :mrgreen: , v těch zverimexech toho moc nepoznají sakryš :lol:

• plán byl koupit samičku, nechat ji pak pohrát si s kamarádčiným samečkem a nechat si jednu její dcerku. Tak jsme domluvili ženicha, přijel… a … ejhle :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.8.11 10:24

Taky dobrý :lol: My jsme potom jednoho samečka a samčí mládě dali pryč a nechali si samičku a samičí mládě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.8.11 16:40

Nožička se zahojila, ale Kamilka dneska uletěla :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Brácha zapomněl, že ji má na rameni a vyšel na dvůr. Ona se po jednom kroku lekla a uletěla. Hned vyjeli na kolech ji hledat po celé vsi, ale už ji ani neslyšeli. :cry: :cry: :cry: :cry: umře steskem… :cry: :cry: :cry: Mamka brečí a brečí, a to má dneska narozeniny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.8.11 16:57

To mě strašně mrzí :cry: A co vylepit inzeráty?Třeba jí někdo viděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.11 18:04

Ježiši to je v prd.. chuďátko, tak se běžte poptat po okolí, sousedů atd jestli ji někde nezahlédli, je naučená na svoji stravu, tak snad někde bude hledat. Mě je to taky moc líto :cry: snad Kamilku najdete v pořádku, myslíme na Vás .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.8.11 19:45

Ona žrát nebude. Nikdy sama nejedla, potřebovala k tomu člověčí společnost. Když byla sama doma, ani se jídla nedotkla. Naši objezdili celou ves, ale letěla směrem do polí a do lesa. Dlouho nepřežije :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
14.8.11 21:47

třeba se ještě vrátí..mojí tetě kdysi uletěla korela..a pak se naštěstí vrátila..ale je to smutné pokud ne.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný