Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jinak se tedy zakladatelce omlouvám, že jí takhle „beru“ diskuzi a píšu o svých strastech… ![]()
Zakladatelko, jenom ti chci říct, že tě absolutně ve všem do puntíku chápu a soucítím…s těma kořenama a vším okolo to máš ještě horší než já…stejnou situaci máme asi v tom že se o ten strach nemáme s kým podělit
…
Musíme to nějak vydržet ![]()
@Anonymní píše: Více
Cože? Neschopenku na trhání zubů? Zkus se radši uklidnit.
Já sem po trhání osmičky normálně fungovala tak nevím
Vem si volně dostupnej lék, co bereš klasicky na bolest. Neschopenku si nech napsat od obvodní.
@Jana dnešní píše: Více
Snad ano já se bojí trhání jak to bude páčiť ven a drat to a to bude prostě horor pro mě ![]()
@Jana dnešní píše: Více
Mě to čeká ještě na druhé straně mám dva kořeny na vyndání v dásní ![]()
@LiduNe píše: Více
Děkuji za velmi empatický přístup ![]()
Opravdu to druhému člověku pomůže ![]()
No ja teda taky zírám. Ale když bude potřeba, tak si můžeš zajít pro neschopenku k praktikovi.
Docela by mě zajímalo, jak si dokázala porodit.
@Maddie764 píše: Více
Na to se mě taky ptají jak sem dokázala porodit hodina každej a byla sem v pohodě prostě zuby jsou horší
Zakladatelko, tady se dozvíš jenom to, že se máš uklidnit, jaks porodila atd…žádné zkušenosti jiných tu čekat nemůžeš…
Přeju hodně štěstí a ať máš zuby v pořádku, je pravda, že zuby u člověka dělají hodně
![]()
@Vera20688 píše: Více
Samozřejmě
…srovnávat porody a zuby je absolutní nesmysl.
Rodit půjdu klidně znovu
V 10ti mi chirurg zažíva bez umrtvení narovnaval šikmo zlomenou vřetenni kost - to bylo pravda horší…
To jen info pro tu nádheru, která se ptá jak jsem dokázala porodit
…
Tak mne dolni osmicku vylozene vysekavali, lezela podelne a z dasne koukala jen spicka. Mela jsem tri stehy. Presto jsem zadnou neschopenku nedostala, ani ji nevyzadovala. Bolest pokreje Ibalgin, ktery je volne prodejny. Vyzadovat neschopenku kvuli obycejne extrakci, je opravdu mirne hystericke a nenapsal by ji zadny zubar. Nicmene to muzes zkusit u praktika.
Děkuji za vřelá slova, ale v tak růžovych barvách to opravdu nevidím…
Já jsem s ním o tom už mluvila - žádný prášek na bolest ani „par dní volna“ u něho nepřichází v úvahu…
Když mi dělal ty horní, tak u první jsem byla na mateřské a hned po návratu domů litala kolem mimina a druhé mě normálně poslal do práce a doma jsem musela uklízet po betonovani…žádné volno, úlevy, nic..
A protože ty dolní jsou obecně daleko horší a taky jsem cca o 12 let starší než tenkrát, tak proto mám hrozný strach.
Neschopenku potřebuju, dovolenou už nemám…vím že jednou jsem po něčem chtěla prášek na bolest a on to nějak zamluvil a nakonec nic nepredepsal…
Doma musím fungovat, nikdo mě nezastoupi, tu neschopenku chci, abych opravdu např po probdělé noci nemusela vstávat 4.20 do práce, to nevím, jak bych dala…