Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bubla Bůčková
Bože, go jsou, problémy,
Na čistotu jsem hodně pedant, až magor
. Ale toto mě absolutně nepohorsuje nebo nevadí. Je to jejich země, pravidla… Vložky, tampony taky jistě nehazite do WC
@stinga píše:
tak uklízí to 1× denně, nikdo ti častěji koš nevynáší, a když se ti chce akorát po úklidu, tak to tam máš 24 hodin
A nebo si to vyneses sama, popelnice nekde určitě bude ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Na Řecku mi nejvíc vadí ten zákaz házet toaletní papír do koše.
Jeden, dva malé papírky pro ten největší „sajrajt“ to zvládne i řecký záchod a pak sprcha s mýdlem a nic nesmrdí a ani se neucpává. Samozřejmě, splachovat všechno zvlášť! ![]()
Příspěvek upraven 02.07.20 v 15:15
Na Korfu jsem byla asi šestkrát. Kdybys chtěla poradit, tak se ptej. Pláže jsou různé, písek i kamínky, jak kde. Chcete radši větší nebo menší středisko? Pro mě je Korfu srdcovka. Byla jsem i jinde v Řecku, třeba Zakynthos, Kefalonie, Kos, ale Korfu je za mě nejlepší ![]()
Řecko máme moc rádi, málo lidí, klidná hezká příroda. Korfu jsme objely celý ostrov na skútru. Bylo tam krásně, až na ten toaletní papír a smrad z potrubí.
@Lumíkovec píše:
@stinga koše na WC vynáší denně i v apartmánu.
ano, ale když to vynese v 8, a někdo půjde na wc 8.30, tak to tam je celý den a noc
@a12 píše:
A nebo si to vyneses sama, popelnice nekde určitě bude
@stinga píše:proč bych si to měla vynášet sama, za ty přemrštěné peníze, co Řekové chtějí za dovolenou, tam nejedu dělat uklizečku
raději si vyberu jinou civilizovanější zemi a ještě ušetřím
Tak když by ti to tak vadilo, tak snad by sis to zvládla odnést, ne
to je fakt problém, kvetinko ![]()
@a12 píše:
Tak když by ti to tak vadilo, tak snad by sis to zvládla odnést, neto je fakt problém, kvetinko
ne nezvládla, hvězdičko jasná, až budu chtít nosit hovn. po hotelu, tak se tam nechám zaměstnat jako uklizečka, a vydělám si za to, jako host fakt nechci běhat s posr. ným košem po hotelu - nehledě na to, jak by to tak asi vypadalo
@stinga píše:
ne nezvládla, hvězdičko jasná, až budu chtít nosit hovn. po hotelu, tak se tam nechám zaměstnat jako uklizečka, a vydělám si za to, jako host fakt nechci běhat s posr. ným košem po hotelu - nehledě na to, jak by to tak asi vypadalo
Oni takovým princeznam určitě rádi vyhoví a na zavolání ti to prijdou vynést, když jim řekneš, že si kakala a nechceš to tam mít do druhyho dne ![]()
Tak na Korfu jsem byla 3×, nadherny ostrov, mezi Barbaty a Ypsoses. Nikdy nam nikdo nerekl, ze nemame hazet papiry do wc, presto ze uz jsme tam byli jako doma.
Tak teď se bojim tedy letět, většina z vás to nechválí. Chtěli bychom extra ket a extra ubytko, takže někde blízko letiště. A let je právě za hubičku
@Lamátko píše:
Tak teď se bojim tedy letět, většina z vás to nechválí. Chtěli bychom extra ket a extra ubytko, takže někde blízko letiště. A let je právě za hubičku
A mně se na korfu libilo.. Sice to je uz 12let zpět co jsme tam byli a byla to moje teprve třetí dovolená u moře, po Chorvatsku se školou pod stanem ![]()
A prelidnenym Španělsku.
Byli jsme v agios Stefanos, hrozně klidný letovisko, nejsou tam žádný bary, diskotéky a tak, takže ideal pro nás
pláž písčitá, s pozvolným vstupen do moře, takže dobrý pro děti..
Pláž nikdy nebyla přeplněná, což se mi taky libilo.. Ale ja nejsem náročná.. Jako třeba ubytování Španělsko a Řecko ve stejný ceně se nedá srovnávat, my byli v apartmánu a je to spíš jak někde v chatce s vlastním soc. zarizenim a kuchyňkou
ale my se nejezdíme válet do luxusního pokoje, takže na tohle nekoukame..
Pro nás je důležitější to okolí, klidek, hezký moře, poloprazdny pláže..
Taky jsme meli z pokoje výhled na bazén- u kterýho bylo taky pořád prázdno, a na moře..
Jen jsme sebehli kopeček a byli jsme na pláži, žádná cesta městečkem nebo tak..