Korfu - doporučte místo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
2.7.20 14:19

@veria diky, už to docitam. Neumím si zo představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
2.7.20 14:34

@Bubla Bůčková 8o Bože, go jsou, problémy,

Na čistotu jsem hodně pedant, až magor :mrgreen:. Ale toto mě absolutně nepohorsuje nebo nevadí. Je to jejich země, pravidla… Vložky, tampony taky jistě nehazite do WC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nax
27
2.7.20 14:44

@stinga no strašná hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
2.7.20 14:59
@stinga píše:
tak uklízí to 1× denně, nikdo ti častěji koš nevynáší, a když se ti chce akorát po úklidu, tak to tam máš 24 hodin

A nebo si to vyneses sama, popelnice nekde určitě bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
2.7.20 15:03

@stinga koše na WC vynáší denně i v apartmánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36639
2.7.20 15:06
@Bubla Bůčková píše:
Na Řecku mi nejvíc vadí ten zákaz házet toaletní papír do koše.

Jeden, dva malé papírky pro ten největší „sajrajt“ to zvládne i řecký záchod a pak sprcha s mýdlem a nic nesmrdí a ani se neucpává. Samozřejmě, splachovat všechno zvlášť! :palec:

Příspěvek upraven 02.07.20 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
2.7.20 15:08

Na Korfu jsem byla asi šestkrát. Kdybys chtěla poradit, tak se ptej. Pláže jsou různé, písek i kamínky, jak kde. Chcete radši větší nebo menší středisko? Pro mě je Korfu srdcovka. Byla jsem i jinde v Řecku, třeba Zakynthos, Kefalonie, Kos, ale Korfu je za mě nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
2.7.20 18:02

Řecko máme moc rádi, málo lidí, klidná hezká příroda. Korfu jsme objely celý ostrov na skútru. Bylo tam krásně, až na ten toaletní papír a smrad z potrubí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76938
2.7.20 20:58
@Lumíkovec píše:
@stinga koše na WC vynáší denně i v apartmánu.

ano, ale když to vynese v 8, a někdo půjde na wc 8.30, tak to tam je celý den a noc

@a12 píše:
A nebo si to vyneses sama, popelnice nekde určitě bude ;)
:roll: proč bych si to měla vynášet sama, za ty přemrštěné peníze, co Řekové chtějí za dovolenou, tam nejedu dělat uklizečku
raději si vyberu jinou civilizovanější zemi a ještě ušetřím :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
2.7.20 21:10
@stinga píše: :roll: proč bych si to měla vynášet sama, za ty přemrštěné peníze, co Řekové chtějí za dovolenou, tam nejedu dělat uklizečku
raději si vyberu jinou civilizovanější zemi a ještě ušetřím :mavam:

Tak když by ti to tak vadilo, tak snad by sis to zvládla odnést, ne :roll: to je fakt problém, kvetinko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76938
2.7.20 21:15
@a12 píše:
Tak když by ti to tak vadilo, tak snad by sis to zvládla odnést, ne :roll: to je fakt problém, kvetinko :roll:

ne nezvládla, hvězdičko jasná, až budu chtít nosit hovn. po hotelu, tak se tam nechám zaměstnat jako uklizečka, a vydělám si za to, jako host fakt nechci běhat s posr. ným košem po hotelu - nehledě na to, jak by to tak asi vypadalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
2.7.20 21:30
@stinga píše:
ne nezvládla, hvězdičko jasná, až budu chtít nosit hovn. po hotelu, tak se tam nechám zaměstnat jako uklizečka, a vydělám si za to, jako host fakt nechci běhat s posr. ným košem po hotelu - nehledě na to, jak by to tak asi vypadalo

Oni takovým princeznam určitě rádi vyhoví a na zavolání ti to prijdou vynést, když jim řekneš, že si kakala a nechceš to tam mít do druhyho dne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
2.7.20 22:26

Tak na Korfu jsem byla 3×, nadherny ostrov, mezi Barbaty a Ypsoses. Nikdy nam nikdo nerekl, ze nemame hazet papiry do wc, presto ze uz jsme tam byli jako doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
2.7.20 22:27

Tak teď se bojim tedy letět, většina z vás to nechválí. Chtěli bychom extra ket a extra ubytko, takže někde blízko letiště. A let je právě za hubičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
2.7.20 23:40
@Lamátko píše:
Tak teď se bojim tedy letět, většina z vás to nechválí. Chtěli bychom extra ket a extra ubytko, takže někde blízko letiště. A let je právě za hubičku

A mně se na korfu libilo.. Sice to je uz 12let zpět co jsme tam byli a byla to moje teprve třetí dovolená u moře, po Chorvatsku se školou pod stanem :mrgreen:
A prelidnenym Španělsku.
Byli jsme v agios Stefanos, hrozně klidný letovisko, nejsou tam žádný bary, diskotéky a tak, takže ideal pro nás :mrgreen: pláž písčitá, s pozvolným vstupen do moře, takže dobrý pro děti..
Pláž nikdy nebyla přeplněná, což se mi taky libilo.. Ale ja nejsem náročná.. Jako třeba ubytování Španělsko a Řecko ve stejný ceně se nedá srovnávat, my byli v apartmánu a je to spíš jak někde v chatce s vlastním soc. zarizenim a kuchyňkou :lol: ale my se nejezdíme válet do luxusního pokoje, takže na tohle nekoukame..
Pro nás je důležitější to okolí, klidek, hezký moře, poloprazdny pláže..
Taky jsme meli z pokoje výhled na bazén- u kterýho bylo taky pořád prázdno, a na moře..
Jen jsme sebehli kopeček a byli jsme na pláži, žádná cesta městečkem nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí