Korigovaná miminka

447
20.2.15 12:50

Korigovaná miminka

Ahoj mamky, jdu s otázkou ohledně korigovaných miminek.
Syn, ofiko 4měsíce, korigovaně 2 mi začíná dělat starosti.Jeho začátky byly velmi krušné. Porod byl ok krom toho, že byl v 7.měs.,ale poporodních komplikací hafo - hematomek v hlavě, infekce na plicích, nedozrálé plíce, jídlo,…
Od prosince jsme doma, vypadá, že je vše ok.Sice přibírá méně, než by měl, ale přibírá (2800g),leze po celé postýlce, hlavu drží fakt dlouho, hází pokec s hrazdičkou,…
Ale úsměv nikde :( V porodnici se smál, sem tam, ale nevědomě. Vědomý úsměv z něj ale ne a ne vyloudit :(
Kdy se vaše (korigovaná) miminka začali smát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
R2
3656
20.2.15 13:08

Mám taky o dva měsíce dřív narozené holky, a určitě se začali smát později, až kolem 6měsíce tedy korig 4, ale každé dítě je jiné, myslím, že to přijde potom samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.15 13:35
@R2 píše:
Mám taky o dva měsíce dřív narozené holky, a určitě se začali smát později, až kolem 6měsíce tedy korig 4, ale každé dítě je jiné, myslím, že to přijde potom samo ;)

A to mi na neo tvrdili, že v půlce února už se smát bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.2.15 13:49

Třeba máš jen malýho bručounka :kytka: pokud není jinej problém, tak si myslím, že to příjde pozděj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
20.2.15 13:51
@VeronikaNel píše:
A to mi na neo tvrdili, že v půlce února už se smát bude :(

Není to sice k tématu, ale co tvrdí doktoři atd. není vždycky svatý ;) Mně taky tvrdili, jak malej začne kolem roka chodit (na neurologii) a je mu 17m a začíná až teď ;) Vždyť má čas, brzy se určitě smát začne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.15 13:57
@Hopsinka26 píše:
Není to sice k tématu, ale co tvrdí doktoři atd. není vždycky svatý ;) Mně taky tvrdili, jak malej začne kolem roka chodit (na neurologii) a je mu 17m a začíná až teď ;) Vždyť má čas, brzy se určitě smát začne ;)

V tom máte pravdu.Asi mám fakt jen strach z toho poškození mozečku, kterému ale dle mého zatím nic neodpovídá…Měla bych se hodit do klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
20.2.15 14:01
@VeronikaNel píše:
V tom máte pravdu.Asi mám fakt jen strach z toho poškození mozečku, kterému ale dle mého zatím nic neodpovídá…Měla bych se hodit do klidu :mrgreen:

Bude to určitě v pořádku ;) Já jsem dřív všechno taky řešila, jančila, že už by měl tohle a tamto… No, chudáček můj to byl :D Druhý dítko to se mnou bude mít snažší :D Přeju, ať jste v pořádku a spoustu pěkných úsměvů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
20.2.15 14:33

@VeronikaNel Já rodila o měsíc dřív, syn se poprvé usmál až asi ve čtyřech měsících. Určitě bych v tom neviděla problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.15 14:52

@Hopsinka26 Já u dcerky neřešila nic, říkala jsem si, že každé dítě má svůj čas :mrgreen: Taky mě spíš překvapila, že byla ve všem strašně napřed a vydrželo jí to do dnes :mrgreen: Doma děti 8 a 5 plus ona 3 a jako jediná umí anglicky, přesto, že ty dva se učí. Ona jen kouká na pohádky na youtube :mrgreen: Ale u syna se bojím právě kvůli těm poporodním komplikacím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí