Nastřelení naušniček ve 3 měsících, kde?

131
17.2.15 23:20

Nastřelení naušniček ve 3 měsících, kde?

Ahoj, chci se zeptat, dceri budou 21.2. 3 mesice a chci ji co nejdrive nechat nastrelit nausnice. Pohybuji se v praze okoli prahy nebo benesov, poradite prosim kde nechat nastrelit? Kde je dobry doktor/doktorka, dobry vyber a zaroven to nastreli ve 3 mesicich a bez prvniho ockovani? Nemate zkusenost?:)
Dekuju vsem :)) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
536
17.2.15 23:28

A proc?
My ted nechali nastřelit dceři, prý se to ted děla az po 3 očkování, to vychází na cca. 5 měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.2.15 23:28

Když nebude očkovaná tak ti to asi neudělají :think: taky sem chtěla co nejdříve ale musela jsem počkat po očkování :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.2.15 23:38

@Rencounek nam nastrelovali v Ricanech, paní doktorka, ale az po prvním ockovani, driv to nedělají…vyber naušniček mela veliký celkem a stalo to 500 kc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
17.2.15 23:41

Nechavala jsem tady, dceri byly necele 4 mesice, ockovani nebylo treba (mela za sebou prvni hexu), pani to nastrelovala sterilnimi nastroji. Jinak sama detska doktorka by ji to pichla klidne v sestinedeli, a to pred tretim mesicem neockuje, ale pichat ja nechtela. O par mesicu pozdeji uz bych nastrelovat nechtela, protoze bych ditko proste neudrzela v klidu, takhle to byla pohoda.
http://www.nastrelovani-nausnic.cz/
 Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
17.2.15 23:42

Nevím jak v souvislosti s očkováním, dcera už byla starší, ale dobrou zkušenost mám s provozovnou v Ženských domovech na Smíchově. Odkaz dávat nebudu, to dohledáš, ať nejsem nařčena z nějaké reklamy, i když jsem jen zákazník, a navíc bych to taky musela hledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
17.2.15 23:46

@Bluesky predpokladam, ze se jedna o pani z odkazu, co jsem davala vyse, pokud jich v Zenskych domovech neni vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.2.15 05:34

@Rencounek Mě by teda taky zajímalo, proč tak kvaltuješ. My dávali v 5 měsících: jednak si doktor (dělali do v Modřanech na pediatrii) trval na tom, že musí mít dítě hexu, a druhak jsem chtěla zaměření akupunkuturních bodů, a to u minimimin není možné.

A teda žádný problém z toho nebyl, za pár minut o tom nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
18.2.15 06:51

Jojo, tady super!!!
:pankac:
Mas pravdu, lepe driv.

@ugluk píše:
Nechavala jsem tady, dceri byly necele 4 mesice, ockovani nebylo treba (mela za sebou prvni hexu), pani to nastrelovala sterilnimi nastroji. Jinak sama detska doktorka by ji to pichla klidne v sestinedeli, a to pred tretim mesicem neockuje, ale pichat ja nechtela. O par mesicu pozdeji uz bych nastrelovat nechtela, protoze bych ditko proste neudrzela v klidu, takhle to byla pohoda.
http://www.nastrelovani-nausnic.cz/
Praha.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
18.2.15 07:22

Nechápu, proč dávat náušnice před ockovanim :nevim: proč takhle spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.2.15 08:02

@Opicová Lépe dřív proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
18.2.15 08:43

Pro me bylo lepe driv, protoze jsem mela velmi zive dite a mnohem hur bych ji uz kolem toho pul roku drzela, bylo by vice revu a vice protestu. Osobne mi ty 3-6 mesicu prijdou takove optimum, kdyz uz bych davala pozdeji, tak asi ve veku, kdy by po tom ditko samo touzilo. I kdyz, pred dcerou tam byla holcicka tak ctyrleta, ktera stropila naprosto prisernou scenu, a to ji to pry nastrelovali na jeji vyslovne prani. Rozhodne netvrdim, ze to tak dopadne vzdycky! Jen ze proste si clovek nemusi pomoct.
S tim ockovanim me porad nejak nenapada, kterou chorobu by mohla z tech sterilnich nastroju chytit, tetanus? Slysel nekdy nekdo o tetanu v ceskych podminkach pri nastrelovani nausnic na osvedcenem pracovisti?
Kazdopadne ja to probrala s pediatrickou, ktere jsem velmi duverovala, ktera nemela nejmensich namitek, prohlasila, ze s hexou to opravdu nesouvisi. Samozrejme chapu, ze i vsichni, kdo tvrdite, ze bez ockovani v zadnem pripade, to probirate se svymi pediatry :) Nazor na to jednotny neni, takze holt dalsich z pripadu, kdy clovek musi pouzit vlastni rozum a svedomi, coz mame kazdy nastavene jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
18.2.15 10:20

Mě třeba říkala že i kvůli tomu aby ouško bylo větší a lépe se to nastřelilo. Mojí kamarádky dcerce nastřelovali ve 3 měsících a jedno ouško má nastřelený blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
18.2.15 12:47

Proto bych to treba nenechala novorozenci (teda mimojine i proto), rozdil mezi ouskem 3 a 6 m uz neni tak zasadni, pohyblivost ano. Nastrelujici pani byla neskutecne pecliva, nekolikrat to poradne vymerila, oznacila… a v tom pro me bylo lepsi, ze ditko lezelo a nemlelo sebou, v 6 m uz by u toho valela sudy a v roce utikala a hlavu by nedrzela sekundu na jednom miste, takze riziko spatneho nastreleni by bylo pomalu vyssi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.15 23:31

Ale jestli ti můžu poradit já bych už nastřelit ouška nedala teda jestli si nechces nechat ty pecky co ti dají já koupila malé zlaté a každý mi říkal at ji to nechám nastřelit a později jen vyměním bylo to peklo je sundat a zase nasadit 8o proto raději normálně píchnout a je to je to stejně rychlé a bolestné a navíc s pecičkami se nedá tak dobře hýbat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí