Kornelije - šetření 2020
- Fotoalbum (6175)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Megerka píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
Costco mívá v akci sardinky v olivovým oleji, vždycky nakoupím do zásoby. Ale doma to nikdo jinej nejí a potkal jsem jen dva američany co jedli rybí konzervy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
U nas Vojta, a to je ukazkovy American..nekdy
Ani nevim s cim to ji, jak ho znam, jen tak a prida si k tomu pickles. Ale jsem rada, je to zdrave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
Asi záleží na receptu a na chutích každého. Kamarádka si dělý studený těstovinový salát s majonézou často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
No jídlo jen tak miluji😂. U nás si Mates jen tak dá 30 dkg ementálu nebo jiného sýra po svačině před večeři 😂. Nebo konzervu tunakoveho salátu rio mare😉.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na vojně jsme fasovali ruský sardinky v kulatejch konzervách. Kradli jsme si k tomu máslo a cibuli a dělali rybí pomazánku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
To jako fakt?..rajče 186g a paprika 236g🤦🏼♀️
Na to jak škrtíš rozpočet, tak v těch tvých zásobách máš dost zpracovaných potravin a sladkých klumpů🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše: Více
Je jí ještě přeci jenom náct..ale kuchyň už má pro jistotu vlastní 🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adull normální člověk nakupuje buď stylem dochází mi to a to, koupím, anebo -chci vařit to a to, tak koupím. Kornela se rozhledně, vidí červený štítek s nápisem akce a koupi. Ať je co je. A doma pak vymýšlí, co s tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Například příklad…
Na sobě nešetříme, jídelníčky nepíšu, stavy zásob taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi tak čtvrtina koření. Zbytek v sáčcích seřazený abecedně v krabici ve skříňce.
Listy, zrnka kuličky nepočítám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit