Kornelije - šetření 2020
- Fotoalbum (6175)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jkra sáček mandlí, lískových ořechů nebo absolutní top jsou paprikové chipsy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova možná ti bohatší?
dělám si legraci, ale nevím to, možná ano. Když je to osobní přesvědčení tak prosím, ale několika generacím se to šroubovalo do hlav od mateřské školky. Nikdy se, ne oficiálně, nemluvilo o tom kdo budoval a podporoval lazarety, nemocnice, školy, sirotčince, kdo zaplatil ty nádherné parky, chrámy, sochy, malby, fresky, které dnes obdivujeme, kdo podporoval vzdelavani, vědu a výzkum. Že „náš lid“ těžko, když byl chudý jak kostelní myš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pak vyhráli dvacet milionů ve sportce a ukázalo se jak je to doopravdy ![]()
Teď koukám, že mi tady vypadla citace, bez níž to zní jako že jsem si cvakla něčeho ostřejšího a mluví mi to hezky, ale z cesty ![]()
@malákráličice píše: Více
Příspěvek upraven 19.05.26 v 15:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
No právě, a jak píšu, nevím to, ale vsadila bych boty, že tyhle morálna zvestovali právě oni, u sklenky koňaku a v dýmu doutníků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle všechno mi připomíná ten jeden obraz: v podpalubí otroci vyhublí na kost a nahoře bohaté hodující smetánka. U toho věta něco ve smyslu: proč si ti v podpalubí stěžují, když jsme všichni na stejné lodi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sici mise s nazvem VNUCKA uspesne ukoncena.
Kazdym dnem ocekavame narozeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Usito pro Bellisky. Nektere pribehy nemocnych zen me citove zasahly.
Příspěvek upraven 19.05.26 v 16:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Jenže i tady je lepší být bohatý. Můžeš si zaplatit třeba lepší fyzio, rehabky, pomůcky, pečovatelky, nemusíš pořádat sbírky na rodinu, aby přečkala výpadek příjmů, nemusíš pořádat sbírku třeba na léčbu, která se u nás nehradí, nebo vubec nedělá. I tady jsou ty peníze fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly ja šiju vetsinou z látek Dum latek. Na leto mam vyzkouseny popelin. Je lehky a na telo prijemny.
100 % bavlnu kupuju pouze na Bavlneny svet. Ta turecka bavlna sire 240cm je skvela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička píše: Více
Krásný. Jak pro princeznu. Kateřinka je krásné jméno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit