Kornelije - šetření 2019

• Fotoalbum (248)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16164
13.1.19 19:37
@mroe píše:
Vy mate kaufland u kafilerie? Ja tedy vbrzku prochazejici potraviny obvykle nekupuju, ale takove maso bych nechtela snad ani zadarmo.

Je to chlazené čerstvé maso..to ze ho obchod dá do slevy je jen bonus.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
13.1.19 19:39
@kornelije píše:
Je to chlazené čerstvé maso..to ze ho obchod dá do slevy je jen bonus.. ;)

A to dela pravidelne a bezne? V Lidlu jsem si niceho takoveho nevsimla… Do Kauflandu nechodim, ten obchod se mi nejak prici, nevyhovuje mi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
13.1.19 19:39

@kornelije tu ciastku budes musiet urcite prehodnotit, ja som dnes mala lacný den a ked som to prepocitala, tak sa vlezieme do 240 Kc, je nas tiez 5 ks :mrgreen: Pri 5 osobach je 6000 Kč na mesiac podľa mňa veľmi veľmi slušný výkon, takže pod tuto ciastku by som sa ani nesnazila dostavat
R: chlieb, sardinkova natierka, caj
D: jablka, mrkva
O: šošovicova polievka s hribami, kapustove strapacky
Ol: puding
V: brokolicovy krem s opecenym chlebom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
13.1.19 19:41
@rodinka4 píše:
@kornelije tu ciastku budes musiet urcite prehodnotit, ja som dnes mala lacný den a ked som to prepocitala, tak sa vlezieme do 240 Kc, je nas tiez 5 ks :mrgreen: Pri 5 osobach je 6000 Kč na mesiac podľa mňa veľmi veľmi slušný výkon, takže pod tuto ciastku by som sa ani nesnazila dostavat

S takovym jidelnickem by mi manzel umrel hlady a deti by me poslaly tam, kde slunce nesviti ..sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
13.1.19 19:46
@mroe píše:
S takovym jidelnickem by mi manzel umrel hlady a deti by me poslaly tam, kde slunce nesviti ..sorry.

V pohode :mrgreen: My sme to tak dnes mali, zatial vsetci zijeme. Deti vyzierali cosi aj medzitým, ale len nejake drobnosti a nezdravosti. Ja som s dnesnym jedalnickom spokojna, nejde mi totiz primarne o setrenie, ale aby sme nezrali tolko masa. A hovoríme o setriacom jedalnicku, takze zial, steakom ani lososom ti neposluzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16164
13.1.19 19:48
@mroe píše:
A to dela pravidelne a bezne? V Lidlu jsem si niceho takoveho nevsimla… Do Kauflandu nechodim, ten obchod se mi nejak prici, nevyhovuje mi …

Lidl nemá si myslím pultové maso :think:
Já mám Kaufland nejblíž a vyhovujeme mi nejvíc..maso vytahují každý den čerstvé a od 16.00 vyprodávaji.. třeba večer kolem 21.00 jsou slevy hodně na zeleninu,ovoce..a korunové položky..sem tam někdy v létě když jedeme z výletu tak se třeba stavím ale jinak tak pozdě do obchodů nechodím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252

@zralok18 i tak velký obdiv. Nás je sedm, ale v plné jídelní zátěži 6 a pod 12000 to nedám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
@rodinka4 píše:
V pohode :mrgreen: My sme to tak dnes mali, zatial vsetci zijeme. Deti vyzierali cosi aj medzitým, ale len nejake drobnosti a nezdravosti. Ja som s dnesnym jedalnickom spokojna, nejde mi totiz primarne o setrenie, ale aby sme nezrali tolko masa. A hovoríme o setriacom jedalnicku, takze zial, steakom ani lososom ti neposluzim :mrgreen:

Steaky nedelam a na lososa ma dite alergii. My meli fazole, z celeho pytliku a nezbyla ani jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
13.1.19 19:50
@kornelije píše:
Je to chlazené čerstvé maso..to ze ho obchod dá do slevy je jen bonus.. ;)

To není bonus, ale spíš končící datum spotřeby většinou. Toho bych se v případě masa fakt bála :think:

• Citovat
  • Upravit
35325
@kornelije píše:
Já mám Kaufland nejblíž a vyhovujeme mi nejvíc..maso vytahují každý den čerstvé a od 16.00 vyprodávaji.. třeba večer kolem 21.00 jsou slevy hodně na zeleninu,ovoce..a korunové položky..sem tam někdy v létě když jedeme z výletu tak se třeba stavím ale jinak tak pozdě do obchodů nechodím..

No, to nema. Globus ma a tohle tam taky urcite nepraktikuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
@mroe píše:
Steaky nedelam a na lososa ma dite alergii. My meli fazole, z celeho pytliku a nezbyla ani jedna.

Tak asi som nepochopila kde je ten obrovsky rozdiel v tej sile tvojho jedalnicka, aby ste neumreli :mrgreen:. To ze ste mali cely pytlik fazoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16164
13.1.19 19:51
@rodinka4 píše:

Uvidím jak to vyjde.. ;) jak děláš kapustové strapacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
13.1.19 19:52
@kornelije píše:

ja mam s masom aj zeleninou z Kauflandu dost zle skusenosti. Ale asi nebude Kaufland ako Kaufland. Chodievam tam prave preto malo, nemam ten obchod rada. Ale minuly tyzden som tam ulovila fakt krasne telacie. Az sa mi verit nechcelo.

Příspěvek upraven 13.01.19 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16164
13.1.19 19:54
@Sheenak píše:
To není bonus, ale spíš končící datum spotřeby většinou. Toho bych se v případě masa fakt bála :think:

Maso má většinou po rozbalení nějakou záruční lhůtu ..a když ho během dne rozbalí tak snad odpoledne není prošlé, nebo ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
13.1.19 19:54
@mroe píše:
No, to nema. Globus ma a tohle tam taky urcite nepraktikuji…

Nepraktikují. Už tam skoro nechodím, je to snad nejdražší obchoďák :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat