Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
14.1.19 16:57
@mroe píše:
Tak takove obleceni se hazi do kontejneru na textil, ne? Nakonec je to nejspis stejne z nej… Ja znam rodinu, co chodi nakupovat do takového obchodu, mají sedm deti… Nic dražšího by si nemohli dovolit.

Tak proč mají 7 dětí, když jim musí kupovat takové hadry. :,( Nepochybuji, že prohlašují, že děti mají vše potřebné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
14.1.19 16:58

Kornelije co jsi dnes varila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
14.1.19 17:23
@pionyrka píše:
Kornelije co jsi dnes varila
Špagety a omáčku z mletého masa.. polévka vločkova.. pomáhám dceři s balením věcí.. zítra jí vezeme na 4 týdny do lázní..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.1.19 17:29

vločková polévka…br :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
14.1.19 17:52
@Burj Chalifa píše:
Tak proč mají 7 dětí, když jim musí kupovat takové hadry. :,( Nepochybuji, že prohlašují, že děti mají vše potřebné. ;)

Nevim, zas tak dobre je neznam. Mne je tech deti spis lito. Ale oni si vzali castecne nedobrovolne dve deti z rodiny, nebo nejake castecne pribuzne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
14.1.19 17:56
@Burj Chalifa píše:
vločková polévka…br :(

Proč?.. už jsi ochutnala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.1.19 18:31
@kornelije píše:
Proč?.. už jsi ochutnala? ;)

no právě že ano :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
14.1.19 18:42
@Burj Chalifa píše:
no právě že ano :,(

Tak ono ne každému všechno chutná… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
14.1.19 18:43
@kornelije píše: Špagety a omáčku z mletého masa.. polévka vločkova.. pomáhám dceři s balením věcí.. zítra jí vezeme na 4 týdny do lázní..

A zbytek dne? Na snídani, svačiny a na večeři?? :think:

Prosím inspiraci, já se do 150 Kč nevlezu ani ve třech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
14.1.19 19:30
@EvulinkaH píše:
A zbytek dne? Na snídani, svačiny a na večeři?? :think:Prosím inspiraci, já se do 150 Kč nevlezu ani ve třech.

Vše budu postupně rozepisovat od 3.1. ..
Ale pro představu dnes na snídani rohlík s máslem a šunkou od kostí, rajče, okurek.. svačina bábovka a jablko.. oběd polévka vločkova, omáčka z mletého masa a špagety.. svačina corny tyčinka.. musli s jogurtem a ovocem, rohlík s loveckým salámem, nakrájená zelenina, zbytek těstovin od oběda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
14.1.19 19:40
@mroe píše:
Tak takove obleceni se hazi do kontejneru na textil, ne? Nakonec je to nejspis stejne z nej… Ja znam rodinu, co chodi nakupovat do takového obchodu, mají sedm deti… Nic dražšího by si nemohli dovolit.

Tie kontajnery som este nevyuzila. Slovo kontajner ma asi odradilo. A co viem od znamej, tak tam ludia hadzu uplne handry. Taka rodina by sa mi zisla. Aj teraz tu mam 6 krabic od plienok plnych siat pre male dievca 0-4 roky. Niektore uplne nenosene co sme podostavali a bolo bud hned male alebo nemala kedy vynosit. Po chlapcovi mam komu davat, ale dievcenske mi ostavaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
14.1.19 19:41

@kornelije A manžel obědvá až doma? Tzn. že až do odpoledne mu stačí rohlík s máslem a kousek bábovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
14.1.19 19:45
@renduli píše:
@kornelije A manžel obědvá až doma? Tzn. že až do odpoledne mu stačí rohlík s máslem a kousek bábovky?

Do práce si bere tři rohlíky, jablko a tři plátky bábovky..a ano do oběda mu to stačí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.1.19 19:47
@renduli píše:

A co je na tom? Spousta chlapů ani nesvačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
14.1.19 19:49

@kornelije Aha, tak kdy obědvá? Ve tři? Ve čtyři?
A v šest či sedm hned večeře? :think:

Aha, teď mi to došlo. Ty mu ten oběd hezky rozdělíš. Nejprve hlavní chod a na večeři polívka. ;)
Jestli by nebylo zdravější, kdybys mu dávala do práce oběd v krabičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat