Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35330
13.1.19 20:59
@rodinka4 píše:
Tak mu dopraj :mrgreen: Moj zje menej ako ja, aj je chudsi ako ja, dost ma tym vytaca :lol:

Ale na apetitu normalniho chlapa nebo teenagera musi ztroskotat kazdy takovy nizkonakladovy jidelnicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
13.1.19 21:00
@warita píše:
hele, ja si koupila kozacky z prave kuze za 4500. Po 5 letech jeste stale slouzi, i kdyz zacinaji vypadat trosku jete, protoze se o ne prakticky nestaram. Kdybych je impregnovala, kremovala, piplala, tak mozna jeste stale vypadaji jako nove. Ale co tim chci rict je to, ze zip funguje, podrazka drzi, do bot nezateka a jeste stale je nosim, ale uz holt ne tehdy, kdyz chci delat paradu.

Rozpocitano na 5 let, to jsou naklady 900 na rok a jak rikam, jeste furt drzi a slouzi a zrejme jeste dlouho budou a o tom ta kvalita je.

A kozacky za 1000 korun nejsou zadna kvalita se obavam. To ani neni kozene.

Já psala o dětských botách..a tím že nožka roste tak kupujeme každý rok nové a tím pádem očekávám že alespoň těch pár měsíců v roce vydrží.. ještě k tomu když to nejsou žádné super kozačky zateplené apod.. já hodně kupují boty v zahraničí a tam v létě jsou teda šílené slevy.. manžel má některé tenisky i několik let a nikdy se nestál že bych je vyhodila kdyby se něco stálo..reklamace totiž není možná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
13.1.19 21:01
@mroe píše:
Ale na apetitu normalniho chlapa nebo teenagera musi ztroskotat kazdy takovy nizkonakladovy jidelnicek.

Taky ztroskotává, už pár let… Tohle prostě reálné není.

• Citovat
  • Upravit
2332
13.1.19 21:04
@mroe píše:

Ja mam v tomto super muza, atypického, maso velmi nema rad a vela neje. Nerobi ale fyzicku robotu, takze asi zato tolko nepotrebuje. Deti uz zacinaju preberat, ale zatial jedia vsetko, ale mam este krpanov, 4,7 a 10 rokov. Najzravejsia som asi ja a ta 4-rocna. Ostatni jedia aby prezili. Uvidíme ked budu starsi, moze sa to vyrazne zmenit. Ale ten jedalnicek co som sem dnes dala nie je ani zdaleka nas typicky. Jeme prilis vela masa, ja som tak zvyknuta z domu varit, same masite jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
13.1.19 21:07
@mroe píše:
Proc?

Protože je tam i restaurace.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
13.1.19 21:10
@zrcadlo píše:
A to nejmladší jí v MŠ, starší mají obědy ve škole? Kolik to měsíčně stojí, počítáš to do rozpočtu?

Ne,ne.. všichni se stravují doma.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
13.1.19 21:11
@kornelije píše:
Protože je tam i restaurace.. ;)

Ja ale pamatuju doby, kdy tam podle me u náš jeste nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
13.1.19 21:12
@kornelije píše:
Ne,ne.. všichni se stravují doma.. ;)

Tak to neji, ale zobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
13.1.19 21:16
@mroe píše:
Tak to neji, ale zobou.
:potlesk: :mrgreen: Viz obě starší diskuze.
  • Citovat
  • Upravit
16450
13.1.19 21:16
@mroe píše:
Ja ale pamatuju doby, kdy tam podle me u náš jeste nebyla.

Já znám jen náš Globus a tam to tak funguje..maso, saláty, vařené jídla.. vše je z obchodu.. ;) je to i logické.. každý obchod by takovou restauraci měl mít povinnou.. alespoň by se nevyhazovalo tolik potravin do kontejnerů.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
13.1.19 21:18
@mroe píše:
Tak to neji, ale zobou.

K večeři často a hlavně teď v zimě jíme polévky..je to zdravější a levnější než třeba chleba s něčím.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.1.19 21:18
@kornelije píše:
Já psala o dětských botách..a tím že nožka roste tak kupujeme každý rok nové a tím pádem očekávám že alespoň těch pár měsíců v roce vydrží.. ještě k tomu když to nejsou žádné super kozačky zateplené apod.. já hodně kupují boty v zahraničí a tam v létě jsou teda šílené slevy.. manžel má některé tenisky i několik let a nikdy se nestál že bych je vyhodila kdyby se něco stálo..reklamace totiž není možná..

tak to jo, pro deti bych za 4,5k taky nekupovala.

I kdyz teda, nechci ani pocitat, kolik jsme minuly rok dala za boty moji dcery. Roste ji noha uplne neskutecne. Za 3/4 roku poskocila noha o 4 cisla. Ale ona je batolatko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
13.1.19 21:23
@warita píše:
tak to jo, pro deti bych za 4,5k taky nekupovala.I kdyz teda, nechci ani pocitat, kolik jsme minuly rok dala za boty moji dcery. Roste ji noha uplne neskutecne. Za 3/4 roku poskocila noha o 4 cisla. Ale ona je batolatko…

Já dětem kupovala v zahraničí značku ciciban a ty jsou úplně super.. já je taký nosila jako malá.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.1.19 21:30

Doufam ze nevadi ze tohle neni o jidle. Mam 3 deti . Na toho nejstarsiho tedy ne,ten si to nepreje,ale na sebe a mladsi deti nakupuni po sekacich.ted se u nas v okresnim meste zavedl takovy kramek,jmenuje se myslim charitni satnik a tam prinesete zdarma obleceni,oni si ho naceni a vytezek jde na azylak pro mamky s detma. Jsou tam ceny od5 do 50 Kc max,drazsi jsem nevidela. Treba saty na dcerku jako nove za 5 Kc,komplet vybava na mimi stala celkem asi 200Kc,dotky kolem 15Kc atd. Nejdrazsi jsem tam zatim koupila mikcu s Elzou a Annou za 25Kc. Vzdycky jim tam teda necham aspon 50Kc navic k cene,ale odchazim treba s plnou taskou hadru za 150Kc to je neskutecne a jim kazda koruna pomuze. Planuji tam darovat kocar az ho nebudem potrebovat at si ho prodaji,obleceni po detech daruji dal kamaradkam.tak ja hrozne usetrim na obleceni,a kolikrat se holky ptaji,kde jsem to sehnala :lol: no netajim se tim,spis doporucuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16450
13.1.19 21:41

@mokuty :palec: je to šetřící diskuze a povidani o čemkoliv… já na sekáč nemám buňky nikdy nic nenajdu.. ale kamarádka se v tom úplně vyžívá.. má plné skříně krásných a hodně i značkových věci..u nás máme mega sekáč za 25,– Kč.. tím že hodně nakupuje a už nemá místo tak jednou za půl roku si pozve kamarádky a prodava své oblečení za 5,– 10,– Kč.. já svoje oblečení po dětech taky posílám dál.. mám už nachystané tři pytle na prodej vše v rozmezí pár korun.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat