Kornelije - šetření 2019
- Fotoalbum (248)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kornelije píše:
Uvidím jak to vyjde..jak děláš kapustové strapacky?
Halusky standardne ako na bryndzove - zemiaky cca 1 kg, polohruba muka, sol
Na to kvasena kapusta, s muzom si davame opecenu slaninu s klobásou, decka to nesypu nicim, mavaju len halusky s kapustou. Kapustu nedusim, davam surovu nadrobno nakrajanu na horuce halusky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
No, to nema. Globus ma a tohle tam taky urcite nepraktikuji…
A víš proč zrovna Globus neprodává pultové maso ve sleve?..to samé zeleninu, ovoce..?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stanuska3 píše:
@kornelije To jsou ceny za kilo?
Tak to jsem ještě neviděla, ale je pravda, že nakupuji většinou dopoledne.
Vím, že jsi v diskusi o šetření, ale prosím přibliž Váš rozpočet a počet stravniku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rodinka4 píše:
ja mam s masom aj zeleninou z Kauflandu dost zle skusenosti. Ale asi nebude Kaufland ako Kaufland. Chodievam tam prave preto malo, nemam ten obchod rada. Ale minuly tyzden som tam ulovila fakt krasne telacie. Az sa mi verit nechcelo.Příspěvek upraven 13.01.19 v 19:56
My kauflandy máme dva a oba v pohodě..ale třeba Albert je jeden ze dvou katastrofa.. Penny jeden a taky hrůza..z letáků nic v obchodě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
snídaně- vajíčková pomazánka s chlebem okurka ,svačinka - domácí jogurt,oběd-vepřo knedlo špenát, svačina-pudink,večeře-brokolicová polévka s opečenou houskou.Vejce domácí,chléb pečený doma,jogurt domácí,vepřo naše,knedlík domácí ,jen ta brokolice a špenát musela dokoupit. ALE JE PRAVDA ŽE KAŽDÝ DEN SE NEZADAŘÍ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rodinka4 píše:
Halusky standardne ako na bryndzove - zemiaky cca 1 kg, polohruba muka, sol
Na to kvasena kapusta, s muzom si davame opecenu slaninu s klobásou, decka to nesypu nicim, mavaju len halusky s kapustou. Kapustu nedusim, davam surovu nadrobno nakrajanu na horuce halusky.
Teď jsi mě zmátla..kapusta?.. kvašená? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stanuska3 píše:
Tak to jsem ještě neviděla, ale je pravda, že nakupuji většinou dopoledne.
Vím, že jsi v diskusi o šetření, ale prosím přibliž Váš rozpočet a počet stravniku.
4 500,– Kč za jídlo pro pět osob..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
My kauflandy máme dva a oba v pohodě..ale třeba Albert je jeden ze dvou katastrofa.. Penny jeden a taky hrůza..z letáků nic v obchodě…
To je presne tu v Kauflande. Uz ked tam zabludim, tak to co maju v letaku maju vypredane. Uz sa mi niekolkokrat podarilo kupit hrozy. Vlastne môjmu muzovi. On nie je az taky pozorny, tak uz mi dovliekol stade hlivu, ktora mi do druhého rana uplne splesnivela, olivy plnene mandlami z toho obsluzneho pultu uplne smrdeli a boli potiahnute takym bielym povlakom a podobne lahodky. Mne sa to uz potom nechce ist vracat naspat, tak to len vyhodim, ale raz ma tak vytocili, ze som im to zverejnila na Facebookovej stranke. Tak mi poslali nejaky ospravedlnujuci list so zlavovym kupónom a kazali mi ist do Kauflandu, ze sa mi osobne riaditel ospravedlni
Som sa schuti zasmiala
Chudak riaditel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
Teď jsi mě zmátla..kapusta?.. kvašená?
ano, kvasena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
Nejsem tak bohatá, abych si kupovala levné věci.
to asi vystihuje muj pristup. Levne veci vypadaji levne ale hlavne nic nevydrzi. Pod carou za ty levny sunty clovek zaplati vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To maso za tyhle prachy i pochoduje, ne? Protoze tuhle v Kaufu meli maso ve sleve a bylo dost drahe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimochodem devcata, Kornelije® se uz stala registrovanou znackou… podle toho, jak se to objevilo v nazvu diskuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rodinka4 píše:
ano, kvasena
A kde se kupuje kvašená kapusta?.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kornelije píše:
A kde se kupuje kvašená kapusta?..
to je predsa kysane zeli
tusim si ho mala v jednom z videi, ze si ho tiez kupovala. My teda mame vlastne, takze som ho nekupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja chodim do tesca a zjistila jsem ze tam je to levnejsi nez v kauflandu a hlavne maso maji porad v akci.Kaufland hruza,protze tam porad nic nemaji co byva v akci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit