Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sheenak
13.1.19 20:18
@kornelije píše:
4 500,– Kč za jídlo pro pět osob..

To prostě reálně nejde… :think: Muselo by být hafo zásob a za těch cca 150 Kč na den jen dokupovat, ale i tak pokud nemáte 2/3 věcí vlastních nebo darovaných to nepůjde.
Jako jde vařit levně a současně kvalitně, ale tohle je nereálný extrém…

• Citovat
  • Upravit
16430
13.1.19 20:20
@warita píše:
to asi vystihuje muj pristup. Levne veci vypadaji levne ale hlavne nic nevydrzi. Pod carou za ty levny sunty clovek zaplati vic.

Dcerce jsem kupovala na podzim nové boty.. takové vyšší něco jako kozačky… krásné ale ta cena 1000,– se mi moc nezamlouvala..nakonec jsem je teda koupila jelikož ji žádné jiné nepadli do oka a ani neseděli.. minulý týden přišla ze školy a celý zip u jedné boty zničeny..tak jsem šla reklamovat a opravené budou až na konci ledna.. takže ji raději koupím dvoje boty ve slevě dohromady za 1000,–..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
13.1.19 20:20
@rodinka4 píše:
to je predsa kysane zeli :) tusim si ho mala v jednom z videi, ze si ho tiez kupovala. My teda mame vlastne, takze som ho nekupovala.

U nás je kapusta kapusta, u vás je to zelí :mrgreen: . Proto se Kornel divila :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2331
13.1.19 20:21
@Sheenak píše:
U nás je kapusta kapusta, u vás je to zelí :mrgreen: . Proto se Kornel divila :kytka:

Vidis, to ma nenapadlo :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 20:24
@warita píše:
Mimochodem devcata, Kornelije® se uz stala registrovanou znackou… podle toho, jak se to objevilo v nazvu diskuze.
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
16430
13.1.19 20:25
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ..jsem se překlikla :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
13.1.19 20:27
@kornelije píše:
4 500,– Kč za jídlo pro pět osob..

A je to opravdu komplet jídlo, včetně obědů a svačin pro všechny? Děti jsou jakého věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
13.1.19 20:27

Ohledně drahé / levné… Taky mám blbou zkušenost s botami. Kupovala jsem značkové asi za 1200 s tím, že snad mi nějakou dobu vydrží. Nosila jsem je pouze na přejití do práce, v práci mám jiné na přezutí. Boty vydržely celých 14 dní, než se oloupaly… :cert: Takže jsem je vrátila a radši botasky od „Vietnamců“.

• Citovat
  • Upravit
2331
13.1.19 20:28

Ako vidim, uz su tu potajomky aj dievcata, ktore Kornéliinými temami hlboko pohrdaju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.1.19 20:29

tak jen aby se to taky dalo žrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16430
13.1.19 20:29
@jkra píše:
To maso za tyhle prachy i pochoduje, ne? Protoze tuhle v Kaufu meli maso ve sleve a bylo dost drahe.

Já nevím jak ostatní obchody.. já tam chodím pořád..a kdybych někdy narazila na něco špatného tak snad to už nekoupím..opravdu se mi ještě nestalo že by bylo zkažené.. vždyť ho vidím jak vypadá, doma si ho můžu prohlédnou ze všech stran.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16430
13.1.19 20:30
@rodinka4 píše:
Ako vidim, uz su tu potajomky aj dievcata, ktore Kornéliinými temami hlboko pohrdaju :lol:

Ne,ne..to jsem já… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
13.1.19 20:31
@Sheenak píše:
Ohledně drahé / levné… Taky mám blbou zkušenost s botami. Kupovala jsem značkové asi za 1200 s tím, že snad mi nějakou dobu vydrží. Nosila jsem je pouze na přejití do práce, v práci mám jiné na přezutí. Boty vydržely celých 14 dní, než se oloupaly… :cert: Takže jsem je vrátila a radši botasky od „Vietnamců“.

Mne uletela podrazka pri prvom obuti na topánkach, ktorých cenu sem radsej ani nenapisem. A ked som ich isla reklamovat, tak mi pani povedala nech si to prilepim sekundovym lepidlom a neotravujem :lol: Musela som si to, aby mi prevzala reklamaciu, vyhadat. Debatu zakoncila tym, ze som jej pokazila cely den. Nastastie vyrobca to okamzite zreklamoval a vratili mi peniaze. Tiez uz zacinam mat pochybnosti o drahych vyrobkoch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.1.19 20:32
@rodinka4 píše:
Tak asi som nepochopila kde je ten obrovsky rozdiel v tej sile tvojho jedalnicka, aby ste neumreli :mrgreen:. To ze ste mali cely pytlik fazoli?

No rozdil bude asi v tom, ze po polevce by manzel jeste neco ocekaval. A doufala jsem, ze zbyde mne porce do prace a prd. S castkami, ktere tady uvadite bych mela tak snidane a svaciny. Vic v tom nehledejte, my bychom s takovym rozpoctem asi hodne zhubli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16430
13.1.19 20:32
@rodinka4 píše:
to je predsa kysane zeli :) tusim si ho mala v jednom z videi, ze si ho tiez kupovala. My teda mame vlastne, takze som ho nekupovala.

Jo tak..tak já myslela kapusta..a ono je u vás kyselé zelí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat