Kornelije - šetření 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16430
13.1.19 21:44

Děvčata potřebují poradit co pěkného koupít paní doktorce a sestřičce.. dcerka bude mít co nevidět 19 let a bude přecházet k dospělému lékaři.. napadá vás nějaká pozornost?.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.1.19 21:58

Ja jsem sestr n zubnim.lidicky vzdycky nosi bambilion kafi,caju,bonbonier cokolad a dobre vinko taky vzdycky potesilo😉 nekdo obcas donesl i neco tvrdsiho.ale osobne mi udelala radost domaci konopna mast a k tomu brezovy sirup😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16430
13.1.19 22:07
@mokuty píše:
Ja jsem sestr n zubnim.lidicky vzdycky nosi bambilion kafi,caju,bonbonier cokolad a dobre vinko taky vzdycky potesilo😉 nekdo obcas donesl i neco tvrdsiho.ale osobne mi udelala radost domaci konopna mast a k tomu brezovy sirup😁
:palec: ..jestli nic jiného nevymyslim tak nejspíš balíček - káva, čaj, bonbóny.. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
13.1.19 22:14

@kornelije :mavam:

Holky jinak muzete fajn recepty přidávat rovnou sem ;)

Ja dneska zkusila soju a teda neni to nic pro me,uz nikdy vic.Manzelovi chutnalo,ale me se kroutila huba :mrgreen:
Dneska jsme meli cinu z te soji a vecer kuřecí platek v jogurtu,to uz bylo mnam :palec:
Z 1 kurete byla polevka,kure na parpice detem, a nam prsa v jogurtu s cesnekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.1.19 22:23
@kornelije píše: :palec: ..jestli nic jiného nevymyslim tak nejspíš balíček - káva, čaj, bonbóny.. :D
@kornelije píše: :palec: ..jestli nic jiného nevymyslim tak nejspíš balíček - káva, čaj, bonbóny.. :D

To uz by snad udelal vetsi radost balicek s cimkoli jinym - treba koreni, nebo ladeny treba do Mexika, Asie… ovoce.. domaci muffiny......hlavne ne kafe(uplne nejhur instantni) a cokoladu( typicky Merci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16430
13.1.19 22:29
@mroe píše:
To uz by snad udelal vetsi radost balicek s cimkoli jinym - treba koreni, nebo ladeny treba do Mexika, Asie… ovoce.. domaci muffiny......hlavne ne kafe(uplne nejhur instantni) a cokoladu( typicky Merci).

Instantní kafe určitě ne.. měla jsem na myslí spíše mletou třeba s příchutí belgické pralinky, čaj třeba kvetoucí… bonbóny - nějakou směs oříšků v čokoládě… ;) .. koření je fajn nápad akorát nevím jestli se zrovna trefim do chuti paní doktorce.. :think: je už v důchodě a sestřičce je kolem 40 let.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.1.19 22:40

Kdybys koupila treba kari v arabskem obchode nebo poradnou madarskou papriku, tak se splest nemuzes. A ja bych klidne koupila nejake susene ovoce treba nebo caj…tak nejak cokoli krome kafe a cokolady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.1.19 23:48

Já trochu nechápu, jak to, že děti nejedí ve škole.. Co když mají odpoledku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
14.1.19 00:05

V čem bude tahle diskuze jiná, Kornelko?

@kornelije píše:
Instantní kafe určitě ne.. měla jsem na myslí spíše mletou třeba s příchutí belgické pralinky, čaj třeba kvetoucí… bonbóny - nějakou směs oříšků v čokoládě… ;) .. koření je fajn nápad akorát nevím jestli se zrovna trefim do chuti paní doktorce.. :think: je už v důchodě a sestřičce je kolem 40 let.. :think:

zkus Koření od Antonína :palec:
A jen tak mezi námi, nechceš vysvětlit pointu této diskuze?? Páč už si jich měla několik a všechny ztroskotaly na tom, že si je nedovedla do konce ;) Nepsala si jídelníčky, a když už, tak se nevešly do tvého rozpočtu :nevim: Takže o co jde tentokrát? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
14.1.19 05:09
@mokuty píše:
Doufam ze nevadi ze tohle neni o jidle. Mam 3 deti . Na toho nejstarsiho tedy ne,ten si to nepreje,ale na sebe a mladsi deti nakupuni po sekacich.ted se u nas v okresnim meste zavedl takovy kramek,jmenuje se myslim charitni satnik a tam prinesete zdarma obleceni,oni si ho naceni a vytezek jde na azylak pro mamky s detma. Jsou tam ceny od5 do 50 Kc max,drazsi jsem nevidela. Treba saty na dcerku jako nove za 5 Kc,komplet vybava na mimi stala celkem asi 200Kc,dotky kolem 15Kc atd. Nejdrazsi jsem tam zatim koupila mikcu s Elzou a Annou za 25Kc. Vzdycky jim tam teda necham aspon 50Kc navic k cene,ale odchazim treba s plnou taskou hadru za 150Kc to je neskutecne a jim kazda koruna pomuze. Planuji tam darovat kocar az ho nebudem potrebovat at si ho prodaji,obleceni po detech daruji dal kamaradkam.tak ja hrozne usetrim na obleceni,a kolikrat se holky ptaji,kde jsem to sehnala :lol: no netajim se tim,spis doporucuji :mavam:
:palec: To je super napad. Este som sa s tym nestretla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
14.1.19 06:28
@rodinka4 píše: :palec: To je super napad. Este som sa s tym nestretla.

Ja jsem o tom slysela. Akorat jsem si myslela, ze to je matky v nouzi, charita, ne pro normlani lidi, co si muzou dovolit normlani obleceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.1.19 06:45
@mroe píše:
Ja jsem o tom slysela. Akorat jsem si myslela, ze to je matky v nouzi, charita, ne pro normlani lidi, co si muzou dovolit normlani obleceni…

Tam je princip toho,že peníze z prodeje jdou na charitu..azylak,dětský domov…a čím víc se toho prodá tím lépe…
U nás to bylo taky tak,ale zrušili to :roll: protože nikdo se tomu nechtěl zadarmo věnovat a nebyl i na to čas.
A možná jiný důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheenak
14.1.19 07:08
@neila píše:
A jen tak mezi námi, nechceš vysvětlit pointu této diskuze?? Páč už si jich měla několik a všechny ztroskotaly na tom, že si je nedovedla do konce ;) Nepsala si jídelníčky, a když už, tak se nevešly do tvého rozpočtu :nevim: Takže o co jde tentokrát? :jazyk:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
16430
14.1.19 07:57
@neila píše:
A jen tak mezi námi, nechceš vysvětlit pointu této diskuze?? Páč už si jich měla několik a všechny ztroskotaly na tom, že si je nedovedla do konce ;) Nepsala si jídelníčky, a když už, tak se nevešly do tvého rozpočtu :nevim: Takže o co jde tentokrát? :jazyk:

Nech se překvapit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16430
14.1.19 08:48

Založila jsem novou otevřenou skupinku s názvem Kornelije - šetření 2019… jestli máte zájem nakouknete.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat