Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@vokishka píše:
O to nejde, oni jednali s těma Francouzema. Mně jde o to, že Babiš rovnou řekl, že je sem nechce dovézt.
Jo to je blbé. Ale co jiného od něho čekat
@Monik29 píše:
Je to asi zvláštní otázka, ale zajímalo by mne, zda ten virus napadá pouze lidi nebo i zvířata? Pokud někdo má takové info…
Tak u zvířat to údajně začalo. Ale jinak nevím.
Tohle si nejsem jistá, zda k tomu patří, je to jiný typ, ale obecně ano, koronoviry napadají i zvířata
https://www.google.com/…-turkeys/amp
Děkuji, mám strach o svá morčiska, mám je jako děti a když lze špatně pomoci člověku nebo vůbec, tak už pak těžko takto malému tvorovi…
Každopádně nechápu, že jsem dál mohou lidi létat a nikdo nic nekontroluje apod.
@Monik29 on se ten vir určitě nepřenáší na všechny druhy, vždy se přizpůsobí jen několika druhům. A i kdyby, když jsou morčata doma, necourají po obchodech a nejezdí MHD, tak mají lepší šanci na přežití než my všichni dohromady ![]()
Pokud to začalo u hadů či netopýrů, jak si myslí, hlodavci jsou u tohoto druhu nejspíš z obliga.
Blesk.cz.
20:20
Obě turistky mluvily s reportéry České televize s rouškami na obličeji. Lékaři zároveň vysvětlili, proč jim krevní testy nedělali. „Dokud pacient nemá příznaky, tak vlastně u něho může vyjít ten test falešně negativní, vy nemusíte tu nemoc vůbec zjistit,“ vysvětlila lékařka nemocnice Na Bulovce Kristýna Herrmannová.
Turistky teď budou 12 dní pod kontrolou lékařským dohledem. „Tudíž budou 12 dní v karanténě, kde budou mít stanovená určitá pravidla a budou se muset hlásit a informovat o svém zdravotním stavu,“ popsala další postup šéfka hygieniků Eva Gotwaldová.
aaaa pěkný příběh ![]()
jestliže reportéři české televize budou takto dychtivě trávit den po dnu na letišti Václav Havel s otevřenou pusou a hlubokými nádechy, jistě brzy konečně něco akvirují a budou mít supr votvírák
do hlavních zpráv, zabaleni do atombordelu
za mě ok
jak by řekla nejmenovaná kněžka sexu, to čím žiješ, tím se stáváš
![]()
Blbý je, že i když budou denně přibývat nové zprávy o ničem, tak stejně až cca za dva týdny budeme vědět, na čem jsme. Zatím to v každé zemi bude jen pár případů a momentálně nikdo nemůže říct, jak bude nemoc u nás probíhat. No, jsem vyschízovaná dost ![]()
Ještě mě napadá…a kde se, Evo Gottwaldová, mají hlásit čínští turisté, přišedší z rizikové oblasti, které po týdnu pobytu v PRG přepadne náhlý kašel, teplotka a hnusný kruhovitý bacil
je přesune do vodorovné polohy někde na hotelu?
co třebas u Vás v kanclu, projednou…hm?
vyvedlo by Vás to z Vášho zenu?
ale můžete to udělat i tak jak onehdá u Eboly, slušivé křídové letáčky na letišti, dobrovolně vyplněné přišedšími z ebolární oblasti a samozřejmě zcela s ohledem na GDPR anonymně vhazované do přistavené papírové krabice
ty pak akční tým vždy večer v slušivých ochranných oblecích vybaloval a luštil…pamatuje ještě někdo, bylo to celé velmi akční ![]()
jako v kanadsko - německém akčním filmu, stopáž 230 minut a ještě v 200 minutě nevíte ani hou.. no nic
@KaZeAd
máte naprostou pravdu
jediná jistota je že případů i mrtvých bude přibývat
v podstatě má skutečně cenu se na sledování této kauzy na cca 14 dnů zcela vykašlat a sledovat to až po té…to už se bude vědět více tak nějak…celoplanetárně
ba, dokonce, mám pocit že naše odpovědná místa na to již přišla také
inu, hlavičky jsou to
![]()
![]()
Tak Francouzi prý ty svoje lidi odvezou do Francie a tam budou v karanténě.
@magion Tadyta paní s morčatama už zakládala diskuzi jak s nima jela někam do Toskánska nebo kam, aby jim to udělalo dobře na plíce, takže možná že s nima chodí po obchoďáku ![]()